Ok, Tek Birşey Söyleyeceğim | Vol II

Cevap: Ok, Tek Birşey Söyleyeceğim | Vol II

Nasıl yani bu UA denilen grupta farklı düşünen kimse yok mu? Terim'i eleştiren kimse yok mu? Tabiki tek vücut TFF-Digitürk-MHK üçgeninin üzerine gidilecek, şikecilere pabuç bırakılmayacak, ama hocanın yanlışlarıda vurgulanarak söylenecek. Yoksa Servetler, Sarplar, Rieralar bize çok abone olur.

Kardeşim Terim'i ben de eleştiriyorum biz de eleştiriyoruz. Kimse de eleştirmeyin demiyor zaten ama bu kadar bariz şekilde önümüzün kesildiği ve hakemlerin bizi doğradığı maçlardan sonra bile ilk olarak Fatih Hoca Riera vs... eleştiriliyorsa orada sorun var demektir. Sen daha kulüp olarak içinde bir bütün olamamışsın TFF-Digitürk-MHK üçgenine karşı nasıl bir bütün olacaksın.

Şu maçı izleyip hakemden dolayı kahrolmayıp sinir krizi geçirmeyip ilk olarak Fatih Hoca'nın ve oyuncularımızın eleştirilmesini anlamam mümkün değil.

Servet'e Fatih Terim mi abone olmuş? Mustafa Sarp'a Fatih Terim mi abone olmuş? Bir tek Riera yüzünden bir teknik adam bu kadar eleştirilmez. Evet Riera kötü performans gösteriyor bunu ben de biliyorum emin ol ki Fatih Hoca da biliyor ama şu süreçte şu oyuncuyu kazanmaktan başka çaremiz yok. Çünkü onun yerine oynayacak adam da yok. Evet hoca da farkında Culio'yu göndermenin hata olduğunun ama bunu da her maç sonu aynı şekilde dillendirmeyin be kardeşim.

Düşünüyorum da Emir bu kadar yüklenmemizi haketti mi diye. Evet haketti.

Çağlar Can yazmış, ''Frank Rijkaard denen futbol fukarası adama 1,5 yıl katlan.. Fatih Terimi 7. hafta gönder. Üstelik 9 kişi ile 2-2 lik skoru kabullenmeyen bir zihniyetle oynarken..''

Salih Duran yazmış, ''Bence Fatih Terim istifa etsin. Yönetim bu işi bıraksın, futbolcular emekli olsun Lincoln takıma geri dönsün! Siz başka türlü şu takıma adam gibi destek olmazsınız çünkü. ''

Bumu yani Emir, bunu mu istiyorsunuz. Hiç savunulacak bir tarafın yok. Çok talihsizce bir yazı olmuş. Yeni Mesajlarda durdukça okuyorum, okudukça şaşırıyorum

Bu forumda benden başka Terim gitsin diyen çıkmaz. İsterse anket yapılsın %99 Terim kalsın çıkar. Yani taraftar onun arkasında. Sadece bazı taraftarlar Terim'i bazı konularda eleştiriyor. Yasak mı? Faşizm mi geldi? Terim'i eleştirenlerin söylediklerini çarpıtmak vicdansızlıktır.

Bu forumda benden başka Terim gitsin diyen çıkmaz. İsterse anket yapılsın %99 Terim kalsın çıkar. Sadece bazı taraftarlar Terim'i bazı konularda eleştiriyor. Yasak mı? Faşizm mi geldi? Terim'i eleştirenlerin söylediklerini çarpıtmak vicdansızlıktır.

bende terim'i beğenmiyorum ama saygım sonsuzdur. Şimdi gitsin istemem ama Aysal'ın yerinde olsam Terim'i getirmezdim

Bu forumda benden başka Terim gitsin diyen çıkmaz. İsterse anket yapılsın %99 Terim kalsın çıkar. Yani taraftar onun arkasında. Sadece bazı taraftarlar Terim'i bazı konularda eleştiriyor. Yasak mı? Faşizm mi geldi? Terim'i eleştirenlerin söylediklerini çarpıtmak vicdansızlıktır.

Terim gitsin mi istiyorsun sen Emre anlamadım.

Ayrıca sana eleştiremezsin demedim, kimse de dememiştir. Nereden çıkardın faşizmi

Tekrar Avrupa'da final oynayacağız ve başımızda Terim olacak. He bu sizi keser mi, sanmam.

Terim'in basın toplantısını izleyeniniz var mı. Eminim çok az kişidir. Emir kesin izlememiş de onu anladık zaten

Adam diyor ki, Galatasaray değişecek diyor. Her şeyi bir anda yapmak kolay değil tabi. Devre arasında değişecek, Haziran'da değişecek, Galatasaray değişecek diyor.

Dakika 15 Kazım çıktı, dakika 34 Zan çıktı. DK 45 Servet Kırmızı kart yedi. OHA, daha ne olsun. Engin sakat sakat oynadı. Ona rağmen 2-2 yi yakaladık.

Bunlar başımıza milletin ölüp ölüp bittiği dunyanın en iyi td si sandıgı rijkaardla başımıza gelseydi o mactan 5-0 gibi tarihi bir yenilgiyle ayrılırdık.Ama bu macta pes etmedik yinede alkışlanacak bişey bulduk mac sonunda.Terime birşeyler soyleyenler bunları gormuyor demek.Gozleri biraz acmak lazım:)

bende terim'i beğenmiyorum ama saygım sonsuzdur. Şimdi gitsin istemem ama Aysal'ın yerinde olsam Terim'i getirmezdim

Burası özgür bir forum. Ben de düşüncemi açıklıyorum bu konuda. Yönetim olsam Tugay-Ümit-Şaş-Taffarell dörtlüsü ile devam ederdim. Milli takım dahil iki defa başarısızca denenmiş TD yerine, umut vaad eden, egosu büyümemiş genç TD ler ile devam ederdim. Tabi bu sadece benim görüşüm. Sonuçta düşünce özgürlüğü var.

Bunlar başımıza milletin ölüp ölüp bittiği dunyanın en iyi td si sandıgı rijkaardla başımıza gelseydi o mactan 5-0 gibi tarihi bir yenilgiyle ayrılırdık.Ama bu macta pes etmedik yinede alkışlanacak bişey bulduk mac sonunda.Terime birşeyler soyleyenler bunları gormuyor demek.Gozleri biraz acmak lazım:)

he he rijkaard'la 5-0 yenilirdik he hatta 10 tane atarlardı bize sonuçta rijkaard var dimi. hey allahım

Burası özgür bir forum. Ben de düşüncemi açıklıyorum bu konuda. Yönetim olsam Tugay-Ümit-Şaş-Taffarell dörtlüsü ile devam ederdim. Milli takım dahil iki defa başarısızca denenmiş TD yerine, umut vaad eden, egosu büyümemiş genç TD ler ile devam ederdim. Tabi bu sadece benim görüşüm. Sonuçta düşünce özgürlüğü var.

bende yabancı genç birini getirirdim.

Kim iki defa başarısız oldu? Hangi başarısız. Hay Terim'in egosu kadar. Tutturmuşsunuz bir ego gidiyor kardeşim. Galatasaray TD olacak adamın egosu da olacak. Olmayanları da gördük (Skibbe, Rıjkaard).

Bana Fatih Terim'in egosunun çok büyük olduğuna dair bir tane örnek verir misiniz? Harbiden çok merak ettim, var mı elinizde örnek?

mustafa sarpı ver terime oynatsın bakalım bırak terimi morinho gelse iflah olmazdı o takım. şu rijkaardı ve terimi eleştirmeyi bırakın artık. Rijkaardın istediği kadro kurulmadı. FT'nin başarılarıda ortada keza rijkaard'ınki de öyle. Ama tarzını beğenmeyenler olabilir de ikisinede kötü td diyemezsiniz

he he rijkaard'la 5-0 yenilirdik he hatta 10 tane atarlardı bize sonuçta rijkaard var dimi. hey allahım

bende yabancı genç birini getirirdim.

Skibbe gibi yani. Olabilir ama her zaman tutmaz. Takımı yaşamış yerli biri olsa daha iyi ama tek başına dikatörlük yetkileri verilen Kaptan Bülent gibi değil!

Emre ciddi ciddi soruyorum bana FT'in egosu ile ilgili örnek verir misin.

Bana Fatih Terim'in egosunun çok büyük olduğuna dair bir tane örnek verir misiniz? Harbiden çok merak ettim, var mı elinizde örnek?

fatih hocayı cok seviyorum ama egosu vardır bunu kabul etmemek olaylara kör gözle bakmaktır eboue sag bekten baska hic bir mevkide oynıyamazzzzzz bunu 8 haftadır ego yaptı kendine kusura bakma

Skibbe gibi yani. Olabilir ama her zaman tutmaz. Takımı yaşamış yerli biri olsa daha iyi ama tek başına dikatörlük yetkileri verilen Kaptan Bülent gibi değil!

skibbe gibi değil daha iyi bi isim, şuan aklımda yok başkan olsam öyle bişey yapardım muhtemelen. bu işler türk yabancı işiyle olmaz. hep diyolarda türk oyuncu olsa bu takım şampiyon olur diye. bence o devir bitti madridde kaç tane ispanyol var sanki. kuracaksın sistemini takır takır oynatacaksın. bu işi profesyonel bi şekilde yapacaksın bana kalırsa. bakın barçaya mis gibi takım her ne kadar nefret etsemde

Emre ciddi ciddi soruyorum bana FT'in egosu ile ilgili örnek verir misin.

Cevap vermeye gerek yok, Terim'in megaloman bir kişiliği olduğunu herkes biliyor. Tabi bunu hakaret olarak söylemiyorum, bu bilinen birşey.

kendi almadığı oyunçuları yollaması, oynatmaması. Lucescunun kurduğu kadroyu bozması vs gibi

En son örnek, geçenlerde gardrobu magazin sayfalarına konu olmuştu. Yüzlerce takım. Acaba hepimizin gördüğü bazı şeylere ondan mı konsantre olamıyor diye sormadan duramıyor insan.

Geri
Üst Alt