Ok, Tek Birşey Söyleyeceğim | Vol II

Cevap: Ok, Tek Birşey Söyleyeceğim | Vol II

ben begenmem tdligini [sahsen] o ayri ama sadece o sene hakkindaki miskonsepsiyonlari gidereyim dedim

ben begenmem tdligini [sahsen] o ayri ama sadece o sene hakkindaki miskonsepsiyonlari gidereyim dedim

Tabi beğenmek beğenmemek sevip sevmemek ayrı ona kim ne diyebilir ama gerçekleri çarpıtarak deli saçması konuşmakta ap ayrı.

Tamam sonrasında da bişey değişmedi orası önemli değil hadi 1 sene olsun son seneye bakarak adamın bütün kariyerini un çuvalına koyuyorlar sanki hersenesi rezillikmiş gibi konuşuyorlar sorun orada.Hangi teknik adamın kariyeri hersene başarılarla dolu doludur ki adam 6 senede 1 kez başarısız olmuş ve buda akıl almaz ön yargılar oluşturmuş.Kaldı ki Olimpiyat Stadı rezilliği ve Yönetim zaafıyeti o yıl zirvedeydi.Güven tazelemek için istifa ediyorum dedi arkasında seçim kazanmak isteyen başkanımız durmadı ve getirirken kazandığı seçimleri göndererek yine kazandı.

O son senenin tek suçlusu Terim değildi bir çok faktör vardı kendiside hatalıydı ancak şimdi vurun kahpeye diyerek bilip bilmeden sallamak çok acayip geliyor.

Terim Türk hoca...Üstüne biraz da delikanlı biliyor musun ? (!)

Şimdi mesela Rijkaard eleştirilmezdi bu kesimce aynı durumda ki çok da başarılı olmamasına rağmen gelmiş geçmiş en masum hoca ilan edilecek neredeyse...Neden ? Because of markacılık,Hollandacılık,Barcelonacılık,bilimum yabancı hocacılık...

Terim Türk hoca...Üstüne biraz da delikanlı biliyor musun ? (!)

Şimdi mesela Rijkaard eleştirilmezdi bu kesimce aynı durumda ki çok da başarılı olmamasına rağmen gelmiş geçmiş en masum hoca ilan edilecek neredeyse...Neden ? Because of markacılık,Hollandacılık,Barcelonacılık,bilimum yabancı hocacılık...

Ben Rijkaard'ı da sonuna kadar destekledim oyuncularını basının önüne attığı "kalitesizler" eleştirisnde bile adama hak vermeye çalıştım.

Skibbe,B.Korkmaz,Feldkamp,Hagi hepsini destekledim hepsine inandım böylede olması lazım aslında.

Ama ben şunu anlamam x isim şuna düşman x isim buna düşman diyor.Mesela ilk mesajda karşı geldiğim kişi bundan 4 5 hafta evvel Baros Terim'in manevi evladı o yüzden asla kesmez dedi.Sonra Baros oynamamaya başladı bukez döndü aynı isim Terim Baros'u zaten istemiyordu ki ona taktı dedi.Kendisi şuan genç oyuncu E.Çolak'ı oynatmıyor diye eleştiriyor ama eminim oynatsa bu vitaminsiz kesin Terim'in torpillisi diyecek.Yazarken aklıma geldi Samsun maçında kadrolar açıklanmadan 1 saat evel aynı adam geldi Terim kesin prensi Sarp'ı bu maç oynatır diye buralarda show yaptı.

Yani hiç birşeyle alakası olmayan insanlar kendi egolarını şişirmek için Hocaların egosunu eleştirirler.Takık,gazcı,egocu der halbuki kendileri x isme takmıştır, halbuki kendileri kendi egosunu şişirmek için saçma sapan eleştirilerde bulunmak için kendisini yırtar.

Düşün hacı dünkü maç sonrası MHK başkanı çıkıp kendi hakemini suçluyor evet tüm kararları hatalı diyor ama senin taraftar dediğin o insanlar çıkıp hakem mükemmel maç yönetti maçı Hocamız katletti diyor :D Gelde kalp krizi geçirme.

Düşün hacı dünkü maç sonrası MHK başkanı çıkıp kendi hakemini suçluyor evet tüm kararları hatalı diyor ama senin taraftar dediğin o insanlar çıkıp hakem mükemmel maç yönetti maçı Hocamız katletti diyor :D Gelde kalp krizi geçirme.

Bizim toplum hakikaten normal değil. Eleştirilerde dozaj nedir bilmiyoruz...Bu sadece sporda da değil genel olarak böyle bir dönüşüm yaşamaya başladık ve bu ruh sağlığı için iyi değil.

Ya hiç kendimize suç bulmuyoruz,tertemiz ak'ız pak'ız diyoruz ya da suç bulduk mu en fanatik karşı takım taraftarından daha berbat kendi takımımızı yerin dibine sokup,aşağılamaktan zevk alıyoruz.

Benim neredeyse 30 yaşına gelmiş bir arkadaşım var. Dün basket takımı yenildiğinde bir göbek atmadığı kaldı, üstüste galibiyetlerinden sonra. Çünkü benim haklı çıkmamı istemiyor.Bu yüzden en fanatik fb'liyi, böyle Galatasaraylılara tercih ederim :)

Adam tek birşey söylemiş, niye yükleniyorsunuz?

adam bi maç için başlık açtı 50 sayfa olaçak :asd:

adam bi maç için başlık açtı 50 sayfa olaçak :asd:

tek maçlık yorum yaparsan sonuç hüsran olur işte. Kayseri maçında özellikle ilk yarıda oynanan harika futbolun sorumlusu da TERİMDİR TERİM. Hiçbir maç öncesi ve sonrasında şu kadar eksiğimiz sakatımız var demedi, oturup ağlamadı. Elinde onca eksiğe rağmen kazanmaya oynayan bir kadroyu sahaya sürdü. Bazıları Rijkaard dönemindeki silik ve rakibe teslimiyetçi futbolu özlüyor anlaşılan :)

Satrianiyi bilmem ama ben Terimi eleştirdiğim konularda halen eleştiriyorum. Sezon başından beri Semihin Gökhan ve Servetin yerine oynatılarak deneyim kazandırılması gerektiğini söylüyorum. Hata yapacaksada Gökhan değil Semih yapsın diyorum, arkasındayım. Aynı şekilde Bu Yekta mevcut durumumuzda bu takımda her türlü oynar diyordum yinede söylüyorum umarım sakatlığı çabuk atlatır. Eboue nin asıl yeri olan Sağ bekte oynatılması gerektiği, Aydını Sağ açık oynatmaktansa Sercanı oynatma düşüncelerimde değişmedi. Riera için yorum hakkımı biraz erteliyorum. Dün biraz ışık verdi. Ayrıca takımda bukadar sık sakatlık olmasıda canımı sıkıyor. Yine 1-0 öne geçtiğimiz hiçbir maçı rahat izleyemiyoruz. Takım geriye yaslanıyor. Bu Terimin takımlarında görülmemiş bir durum!!! Sonuçta maçı sıkıntılı bitirmemize neden oluyor. Mutlaka 2 yi bulmalıyız. Ancak Terimin Muslerada ısrarı güzel zamana ihtiyacı var. Ayrıca takım motivasyonuda üst seviyede özellikle Antep maçınında olumlu etkisi oldu. Yine Terim faktörüyle artık futbolcularımızın birbirirleriyle iletişimleri, bağlılıkları en üst seviyede geçen seneki kadın programı görünmünden uzaklaştık. Futbolcular üzerindeki kontrolüde takdire şayan disiplin olması gerektiği gibi. Yani kısaca doğrularınıda eleştirdiğimiz konularıda söylüyoruz. Herkes aynı fikirde olmak zorunda değil. Amaç Galatasaray düşmanlığı olmadığı müddetçe herkes kendi fikrini savunmakta özgür.

tek maçlık yorum yaparsan sonuç hüsran olur işte. Kayseri maçında özellikle ilk yarıda oynanan harika futbolun sorumlusu da TERİMDİR TERİM. Hiçbir maç öncesi ve sonrasında şu kadar eksiğimiz sakatımız var demedi, oturup ağlamadı. Elinde onca eksiğe rağmen kazanmaya oynayan bir kadroyu sahaya sürdü. Bazıları Rijkaard dönemindeki silik ve rakibe teslimiyetçi futbolu özlüyor anlaşılan :)

Konu ilk açıldığında yazılan yazıyı okumuştum. Bu konuda hiç yorum yapmamıştım. O gün herkesin sinirleri allak bullak olmuştu. Ama o gün Fatih hocanın yapabileceği tek şey Gökhan sakatlandıktan sonra Servet yerine Semih i oyuna olması olurdu. Takım 10 kişi beraberliği yakalayana kadar aslanlar gibi savaştılar. Antep maçının günah keçisi Fatih hoca değildi. Düşünün aynı kararlar aynı oyuncularla o saçma golü yemeseydik ve maç 2-2 bitseydi Fatih hoca kahraman olurdu. Eleştiri yapılacakla dozunda saviyeli eleştiriler yapılmalı. Üstüne alınma Mahir :)

Konu ilk açıldığında yazılan yazıyı okumuştum. Bu konuda hiç yorum yapmamıştım. O gün herkesin sinirleri allak bullak olmuştu. Ama o gün Fatih hocanın yapabileceği tek şey Gökhan sakatlandıktan sonra Servet yerine Semih i oyuna olması olurdu. Takım 10 kişi beraberliği yakalayana kadar aslanlar gibi savaştılar. Antep maçının günah keçisi Fatih hoca değildi. Düşünün aynı kararlar aynı oyuncularla o saçma golü yemeseydik ve maç 2-2 bitseydi Fatih hoca kahraman olurdu. Eleştiri yapılacakla dozunda saviyeli eleştiriler yapılmalı. Üstüne alınma Mahir :)

almadim zaten :)

Bende almadım. ;)

Türkiye deki bütün mahirler yazacaklar sanırım :)

rezaletin tek sorumlusu terim demişsinde terimden çok başkalarını suçlamışsın ayrıca tek maça göre hüküm vermeyi seven arkadaşlarımızdan birisin herhalde ;)

sabrinin b.kunu yiyin

Geri
Üst Alt