Okan Bayülgen'in Programında Sütyenli Eylem

Okan zeki bir adam, böyle bir olayi ayarlayabilecek kadar da zekidir. Kiz direk soyunmus vaziyette girseydi ne yapacakti aceba ? Kizin acikcasi pek soyunacak gibi bir niyeti yoktu. Acikcasi bu tür eglemleri yapanlarin ALmanya´da sexuell devrim döneminde nasil hareket ettigini iyi bir sekilde okudugum icin, böyle kolay bir sekilde engelleyecegini de düsünüyorum...

Cok acik bir sekilde, bir toplumu education senaryosu yazmis, bir nevi eglence programlarin itibarini kurtarmak, ve kendisini bu gibi konularda nekadar mazaretli oldugunu göstermek icin...

CakatKKUcAEC1Hc.jpg:large

,➰ ‏@Alpixo 58 sn.58 saniye önce
Cips paketi gibi yarısı boş :) #dada @okanbayulgen

Bana fake gibi geldi o Beyaz'ın olayından sonra. Reyting için çıkartılmış olabilir.

hadi memeyi göremedik bari eylemi kızın derdini dinleyebilseydik nerede o cesaret

Okan zekidir, son zamanlarda biraz işin dozunu kaçırmıştı ama iyi toparlamış. Canlı yayında bu tip olaya reaksiyon vermek kolay iş değil.

Yalnız kızda soyunup soyunmama arasında kalmış hiç zorlamıyor kendini hemen pes etmiş. Hakkınızı arayın kardeşim hemen yılmayın yaw.

Lan bir de güzel bir tane eylemci olsa canım yanmaz. Bizde de ne kadar çürük çarık var eylemci oluyor :D Ulan Avrupalı eylemcileri hayranlıkla izliyoruz... Femenlileri izledik, bizde de femen çıkardılar internet medyası ayakta, merak ettim bi baktım iki tane yamyam gibi karı, göğsünün biri büyük biri küçük(gerçi ikisi de küçüktü o da ayrı mesele). Yuh lan dedim :D

Lan bir de güzel bir tane eylemci olsa canım yanmaz. Bizde de ne kadar çürük çarık var eylemci oluyor :D Ulan Avrupalı eylemcileri hayranlıkla izliyoruz... Femenlileri izledik, bizde de femen çıkardılar internet medyası ayakta, merak ettim bi baktım iki tane yamyam gibi karı, göğsünün biri büyük biri küçük(gerçi ikisi de küçüktü o da ayrı mesele). Yuh lan dedim :D

Murat boz adinda uye mi var bu Mesaji begenmis adam :D

Geri
Üst Alt