GSC Haber Okan Buruk: "1 tane U23 hakkımız kaldı ama U-23 almak çok zor. 30-35 milyon Euro’dan başlıyor"

yav kendinin sümük yerine koymadığın nelsson'dan tok satıcı gibi para koparmaya çalışırsan yer açamazsın tabi. enayi mi kandırıyonuz napıyonuz.

Okan Buruk: "Forvet oyuncuları için sadece Galatasaray özelinde değil, Bayern'de ‘Kane olmadan ne yapacaksınız’ diyemezsiniz. Santrfor oyuncular, hedef oyuncular burda. Osimhen'i geçen senelere göre çok daha iyi kullanıyoruz. Çok daha iyi top getiriyoruz. Çok daha fazla pozisyona giriyor. Bu bence önemli bir değer. Üç maçtaki gol, ceza sahasına giriş ve şut sayısında geçen senenin çok önünde. Takımın da ona iyi bir şekilde topları getirdiğini gösteriyor."

Okan Buruk: "Türk oyuncular üzerinde çalışmamız var."

Okan Buruk: "Uğurcan ve Abdülkerim'de önemli bir şey olduğunu düşünmüyorum. 1-2 gün içerisinde antrenmanlara dönecekler diye düşünüyorum."

Okan Buruk: "Santrfor takviye yapmayı düşündüğümüz yerlerden biri. Burada oynayabilecek oyuncular var ama özellikle santrfor rolünde bir oyuncu almamız şu anda şart gözüküyor."

Okan Buruk: "Batrakov'dan memnunum, oyuna hareketlilik getirdi.

Gol ve asist sayısı çok yüksek olabilir, bitiriciliği yüksek. İkili mücadeleden kaçmadı, kafa toplarına çıktı. Kendini geliştirdiğinde Galatasaray için önemli bir oyuncu olacak."

Soru: "6 ve stoper ihtiyacı olduğunu düşünüyor musunuz?"

Okan Buruk: "Daha önce de bunu söyledik aslında. Stoper, santrfor, orta sahaya çok önemli bir oyuncu çıkarsa bunu tabii ki düşünmek, düşüncelerimizden biri. Sadece içinden çıkamadığımız yer, yabancı kuralı. Şu anda yerimiz sadece U23 olarak var. Onun dışında yok. Bu bir hakkımızı nereden kullanacağız ve diğer opsiyonumuz da Türk oyuncular. Türk oyuncular üzerinden de düşüncelerimiz var. Son günlerde buralar için çalışmalar yapacağız."

Okan Buruk: "Takımımızı daha iyiye götürmek çok önemli ama elimizde de iyi oyuncular var, bunları da en iyi şekilde kullanmaya çalışacağız ama son günler de iyi bitirmek istiyoruz, çalışmamız devam edecek. UCL listesi açıklanana kadar da elimizden geleni yapacağız transfer konusunda. Burada ne fırsat çıkacak, onu da görmek lazım açıkçası."

Okan Buruk: "Orta sahaya çok iyi, takımı yukarıya doğru çıkarabilecek bir oyuncu çıkarsa bunu değerlendirmek düşüncelerimizden biri. İçinden çıkamadığımız yer yabancı kuralı ve tek U23 hakkımızın olması."

Okan Buruk: "Geçen sene sahamızda Liverpool'u yendik, Union SG'ye yenildik. Kağıt üstünde tam tersini yazabilirdiniz. Önemli olan; en iyi kadroyla, konsantrasyonla ve oyunla bu maçlara çıkabilmek. Maç maç gideceğiz. Herkesi yenmek için oynayacağız, işimiz bu."

Okan efendi orta saha aldırmazsan elek olacağız, bağıra bağıra geliyor rakip. Taraftar olarak ölüp diriliyoruz her maç. Bu gidişle ligde de ağır sıçacaz gibi. Osimhene bişey olursa bu maçlardan nasıl puan alacan. Orta saha oyuncusu aldır....

Okan Buruk: "Uğurcan bacağında bir ağrı hissetti, önemli bir şey yok. Önemli bir şeyi olduğunu düşünmüyorum. Herhalde 1-2 güne kadar iyileşecektir. Abdülkerim'in de bileğinde bir sakatlık oldu, hafif sekti. Onun da çok önemli bir şeyi olduğunu düşünmüyorum. Onun dışında çok fazla sakatlığımız yok."

Okan Buruk: Transfer yaparken zorlanıyoruz. Yabancı kuralının serbest olduğu yerde çok daha iyi kadrolar kurulabilirdi. Bu kısıtlamanın doğru olduğunu düşünmüyorum. U-23 almak çok zor. 30-35 milyon Euro’dan başlıyor.

U23 30-35'den mi basliyor? Scout diye bisey var hocam. Sence elalem nerden buluyor bu yetenekleri? Git sen de bul.

Hocam , sporting macina 12 13 gun kaldi.

Hatirlatalim da

Adam al adam, çok iyi çok kaliteli en az 4 adama daha ihtiyaç var. Nerden buldun Lesley'i

U23 30-35'den mi basliyor? Scout diye bisey var hocam. Sence elalem nerden buluyor bu yetenekleri? Git sen de bul.
Bebek istemiyorum diyor neyi anlamiyor sunuz? Bana belirli bir seviyeye gelmis oyuncu getirin diyor.

Renato'yu bulup getirdik ne oldu? Oynattigi yok.

Geri
Üst Alt