GSC Haber Okan Buruk: "1 tane U23 hakkımız kaldı ama U-23 almak çok zor. 30-35 milyon Euro’dan başlıyor"

Okan Buruk: "Orta sahaya çok iyi, takımı yukarıya doğru çıkarabilecek bir oyuncu çıkarsa bunu değerlendirmek düşüncelerimizden biri. İçinden çıkamadığımız yer yabancı kuralı ve tek U23 hakkımızın olması."
Yani bulamazsan bunlarla devam edeceksin o da guzelmis

bu transfer dönemini de tartışmasız 1 orta sahasız geçersek

dinleriz bolca

Okan Buruk: "Uğurcan bacağında bir ağrı hissetti, önemli bir şey yok. Önemli bir şeyi olduğunu düşünmüyorum. Herhalde 1-2 güne kadar iyileşecektir. Abdülkerim'in de bileğinde bir sakatlık oldu, hafif sekti. Onun da çok önemli bir şeyi olduğunu düşünmüyorum. Onun dışında çok fazla sakatlığımız yok."
Umarım önemli bir şeyleri yoktur. MR'ları bekleyelim bakalım.

Bebek istemiyorum diyor neyi anlamiyor sunuz? Bana belirli bir seviyeye gelmis oyuncu getirin diyor.

Renato'yu bulup getirdik ne oldu? Oynattigi yok.

Ozaman gitsin Real Madrid'e.

Bu kafayi degistirmedigi sürece Süper Lig sampiyonlugundan öteye gidemez.

Adamlar çok rahat pozisyona giriyor, her hava topunu rakip kazaniyor. Biran önce adamları getir ve takımı calistir

Okan Buruk: "Kalan günlerde ne fırsat çıkacak onu görmek lazım. Son günleri iyi değerlendirmek istiyoruz."

Ya hala kural diyorsun!
Siz degil miydiniz Icardi ile 2 ay zaman kaybeden?
Siz degil miydiniz Lemina ile sozlesme yenileyen ve hatta bunu iki senelik yapan?
Siz degil miydiniz Singo'ya, Sallai'ye teklif gelirken vermeyen? Ya da yalan mi soylediniz?
Siz degil miydiniz transferin son gunlerine bu isi birakan?
Bu liste uzar gider...
ISTIFA EDIN BIRAZ UTANMANIZ VARSA!

11 klas oyuncunda olsa takıma oyun planı vermediğin sürece bir cacık olmaz bizden. Osimhen olmasa puanları bırakmıştık bugün.

Bu sene hadi gitti de seneye o veteranlari göndermezsen sende defol git hoca onlarla beraber. Press futbolu oynatacaksan genç orta saha ve beklerin olacak

Sanki oynatacaksın da 35 milyonluk adam istiyorsun okan

Batrakovu 3-5 maç sonra mideye indireceğini rotasyonda Kaan’la ilkayın arkasına atacağını cümle alem biliyor. 3 senedir ugocukvu diye tutturuyordun eee aldın ne oldu ?

Vallaha dursun Özbek ve yanındakileri hedefe koyuyoruz ama Okan beyinde bu işlerde payı mevcut yönetimin bir tık altı.

Mac sonları neden hic takimin oyunuyla ilgili bitik oyuncularla ilgili sorular sorulmuyor ,bizde de fb gibi muhabirler seciliyormu acaba

Onyedika vardı orta sahaya uygun 1 bonservisle stoper vardı Lucumi ve bunları daha önceden de istediğimize dair haberler vardı.Hem 23 Yaş Altı olacak hem de Takım'ında oynayacak oyuncu olacak.Tabii ki bu paraları istemeleri normal.Şimdi de forvet olarak Haji Wright için 10-15 milyon Euro isterler büyük ihtimalle.Yedek forvet Denizle olmaz bence.Deniz bu Takım'da şu an en fazla 3. Forvet olabilir..

Yab he he. Sara var başka 8e ihtiyaç yokmuş. Gülermisin ağlarmısın.
Yer yok da bahanesi oldu işin, göndersene nelsonu. 2 yabancı sağ bek yapma. Ben mi düşünecem bunları

Osimhen olmasa sonuncuydun belki de 3 maç sonunda, sen hala böyle konuş

2 tane yabancı sağbrk mantıklı değil. Singoyu satmamız lazımdı

Bugun/Yarin anlasilir U23 transferi geliyor mu gelmiyor diye.

Takipte kalalim.

Transferi falan geçtim oldu, olmadı ama bu takım top oynamıyor Okan Hoca. Onu nasıl açıklayacaksın acaba ?

Takımın bir sistemi ve taktiği olduğunu düşünmüyorm ben. Osimhen'in sırtına binmiş takım gidiyor. Bir de ona eşlik eden 3-5 kişi.

Özeelikle Apo, Barış, Sara'yı bu kadar formsuzken oynatmak neyin kafası? Yedekte bekleyen ve milyonlar alan başta İlkay ve Kaan gibilere neden sesini çıkaramıyor.

Geri
Üst Alt