GSC Haber Okan Buruk: "1 tane U23 hakkımız kaldı ama U-23 almak çok zor. 30-35 milyon Euro’dan başlıyor"

Bebek istemiyorum diyor neyi anlamiyor sunuz? Bana belirli bir seviyeye gelmis oyuncu getirin diyor.

Renato'yu bulup getirdik ne oldu? Oynattigi yok.
Haklı

Nasıl şampiyon olacan bebelerle

FB'yi görmüyor musunuz her yıl peşimizde en az 80 puan topluyor,biz olmasak 4 sene üst üste şampiyondu adamlar

Belirli seviyeye gelmiş oyuncu ile herkes hocalik yapar da senin yaptığın hocalık hakkında fikrimiz sabit.

Millet 3 a 5 milyon Euro'ya belirli bir seviyeye gelmiş oyuncuyu da buluyor biz neden 30 milyon vermek zorunda kalıyoruz orasını sorgula hoca.

Senin teknik ekibin, scout ekibin beceriksiz. Son yıllarda 1 tane bak 1 tane oyuncu yok piyasaya çıkardığıniz. Işini düzgün işten anlayan bir ekibin olsa ne oyuncular buluruz da neyse...

Sana süperstarlar lazım.

Belirli seviyeye gelmiş oyuncu ile herkes hocalik yapar da senin yaptığın hocalık hakkında fikrimiz sabit.

Millet 3 a 5 milyon Euro'ya belirli bir seviyeye gelmiş oyuncuyu da buluyor biz neden 30 milyon vermek zorunda kalıyoruz orasını sorgula hoca.

Senin teknik ekibin, scout ekibin beceriksiz. Son yıllarda 1 tane bak 1 tane oyuncu yok piyasaya çıkardığıniz. Işini düzgün işten anlayan bir ekibin olsa ne oyuncular buluruz da neyse...

Sana süperstarlar lazım.
Trabzon buldu işte,kaçıncı oldu geçen sene

FB'ye içerde dışarda yenilerek anca 3. olabildi

Üstelik 1 tane Avrupa maçı dahi oynamadılar ona rağmen

Sen çok yoğun 12 ŞL maçına ve son 16 turuna rağmen ligde de şampiyon oldun

Belirli bir seviyeye gelmiş adamlar olmadan nasıl olacak bu iş

Sana süperstarlar lazım.
Yapsana hocalık.

30-35'den mi basliyormus hocam. o yüzden zaten beklemedi mi başkanın fiyatlar düşsün diye

Trabzon buldu işte,kaçıncı oldu geçen sene

FB'ye içerde dışarda yenilerek anca 3. olabildi

Üstelik 1 tane Avrupa maçı dahi oynamadılar ona rağmen

Sen çok yoğun 12 ŞL maçına ve son 16 turuna rağmen ligde de şampiyon oldun

Belirli bir seviyeye gelmiş adamlar olmadan nasıl olacak bu iş
Sen 11 oyuncuya da 30 milyon Euro asma başı verirsen kulübü batirirsin en yakın zamanda. 4 5 oyuncuya 30 milyon verirsin diğerlerini de ucuz bulup karma yaparsin takımda. Buradaki mesele kaça bulduğun oyuncudan ziyade takıma ne oynattığın. Bence bu konuda çalışması lazım hocanın.

80 milyon verdiğimiz adam götunu yirtmasa goztepeyi yenemiyorduk.

80 bonservis sıktığım adam takımı sırtlıyor diye mi eleştiri yapıyorsun? Komiksin. Adamın alınma amacı o zaten.
Sen kaç kere sıkacaksin 80 milyonu bir oyuncuya? Senin gelirin ne ki 80 milyon vereceğimizi düşünüyorsun her sene. Ben diyorum ki a klas Adana 40 veriyorsan onun yedeğini 10 milyon bulup yedeklersin. Illaki b klas Adana da 40 vermene gerek yok diyorum.

Sen kaç kere sıkacaksin 80 milyonu bir oyuncuya? Senin gelirin ne ki 80 milyon vereceğimizi düşünüyorsun her sene. Ben diyorum ki a klas Adana 40 veriyorsan onun yedeğini 10 milyon bulup yedeklersin. Illaki b klas Adana da 40 vermene gerek yok diyorum.
Yedekledin işte Deniz Gül 10m. Birşeyi de beğen.

Bebelerle şampiyon olan tek takım yok ligde hala 3-5 milyona pişmemiş gençlerle bişey olunacağını savunuyorsun. Bir bok olamazsın pişmemiş adamlarla.

Hedef kulupsen böyle Topçular almak zorundasın

Okan Buruk: "Batrakov'dan memnunum, oyuna hareketlilik getirdi.

Gol ve asist sayısı çok yüksek olabilir, bitiriciliği yüksek. İkili mücadeleden kaçmadı, kafa toplarına çıktı. Kendini geliştirdiğinde Galatasaray için önemli bir oyuncu olacak."

İlk 11 oynatmayacam arkadaş diyor resmen burada

Yedekledin işte Deniz Gül 10m. Birşeyi de beğen.

Bebelerle şampiyon olan tek takım yok ligde hala 3-5 milyona pişmemiş gençlerle bişey olunacağını savunuyorsun. Bir bok olamazsın pişmemiş adamlarla.

Hedef kulupsen böyle Topçular almak zorundasın
3 5 milyon verdiğin oyuncu pişmemiş mi oluyor? Stratejiyi yanlış uyguladığın için menajerler seni kucağında gezdiriyor.

Dursun'a haklı olarak kızıyoruz sövüyoruz ama bu da az değil.

Hep 25-30'luk hazır topçu gelsin istiyor. Bu kafayla nereye kadar gideceksin.

Sen 11 oyuncuya da 30 milyon Euro asma başı verirsen kulübü batirirsin en yakın zamanda. 4 5 oyuncuya 30 milyon verirsin diğerlerini de ucuz bulup karma yaparsin takımda. Buradaki mesele kaça bulduğun oyuncudan ziyade takıma ne oynattığın. Bence bu konuda çalışması lazım hocanın.

80 milyon verdiğimiz adam götunu yirtmasa goztepeyi yenemiyorduk.

E niye veriyoruz o parayı bundan veriyoruz zaten

1 tane Osimhen ile ŞL şampiyonu mu olacaksın

Milletin 45-50 verdiği adamlar onları şampiyon yapabilecek mi bu sene mesela göreceğiz

Ayrıca da GS şu an 11 oyuncusuna da 30 milyon bonservis mi verdi de onu da anlamadım ben

E niye veriyoruz o parayı bundan veriyoruz zaten

1 tane Osimhen ile ŞL şampiyonu mu olacaksın

Milletin 45-50 verdiği adamlar onları şampiyon yapabilecek mi bu sene mesela göreceğiz

Ayrıca da GS şu an 11 oyuncusuna da 30 milyon bonservis mi verdi de onu da anlamadım ben
Ne al şampiyonu arkadaşım. Geçin o rüyaları. İlk önce bir takımın oyun planı olsun ne oynadığımız belli olsun. Hayal kurmayin.

Futbol ekonomisi alt ust olmus durumda haklisin. Avrupali takimlarla yarismak icin kesenin agzini acalim da biraz da dogru durust futbol gorelim hocam.

"Lesley Ugochukwu ile elimizde olmayan bir profili kadromuza kattık. Kiralık, maç sayısına göre satın alma opsiyonu var. Onu net şekilde görmemiz için önemli olacak. İstediğimiz, beğendiğimiz bir oyuncu. U23 kontenjanından orta saha için alabileceğimiz en iyi oyunculardan birini aldığımızı düşünüyorum." :ROFLMAO: :ROFLMAO: :ROFLMAO: :ROFLMAO:

Bu takıma Sportif Direktör farz oğlu farz..

Hoca teknik direktörlüğe devam etsin

Geri
Üst Alt