GSC Haber Okan Buruk: "1 transfer daha yapmaya çalışacağız"

Alper Altun

Haber ve Medya Sorumlusu
Yönetici
Administrator
1739115603123.webp

Okan Buruk: "Yeni oyuncularımızın adaptasyonu kolay oldu. Özellikle Alvaro'nun. Carlos da çabuk adapte oldu, Davinson’la milli takımda oynamaları önemli. Carlos çok çabuk adapte oldu. İyi bir karakter, iyi bir insan. Özellikle Davinson'un burada olması, milli takımdan arkadaşı olması, beraber oynamaları ve iletişimleri gerçekten birçok şeye bakıyoruz. İyi bir aile babası olması, iyi bir karaktere sahip olması, oyun özellikleri, tabii ki sertliği ve çabukluğu bizim için önemli. O yüzden tercih nedenlerimizden biri de özellikle bu oldu. Birçok mevkide kullanabiliyoruz, yani 3'lüde yine sağ tarafta kullanabileceğimiz bir oyuncu. Hem 4'lüde kullanabileceğimiz hem de sağ bek ve orta saha pozisyonlarında oynayan bir oyuncu."

Okan Buruk: "Lemina'yı anlatmaya gerek yok zaten, Galatasaray'ı nasıl sevdiğini biliyoruz. Lemina çok büyük fedakarlık yaptı. Biz de onu çok istedik. Biraz sadece maç ve antrenman eksikliği var. İki gün takımla çalışmadı ama atletik performans ekibimizle birlikte hazırladık. Taraftarla buluşmasını istedim. Dakika verebilirsek bugün bakacağız."

Okan Buruk: "Ahmed gibi önemli bir oyuncu da kadromuza katıldı. 1 transfer daha yapmaya çalışacağız. İstediğimiz bir oyuncu olursa alacağız. Çalışmalarımız sürüyor. Rakibe odaklanmak yerine maça konsantre olmalıyız. Seyircimizin olduğu yerde bizim konsantre olamayacağımız bir maç yok. Güzel bir maç bekliyorum."

Okan Buruk: "Lemina çok büyük fedakarlık yaptı. Biz de onu çok istedik. Biraz sadece maç ve antrenman eksikliği var. İki gün takımla çalışmadı ama atletik performans ekibimizle birlikte hazırladık. Taraftarla buluşmasını istedim. Dakika verebilirsek bugün bakacağız."
60 - 90 da sal sahaya sonra bakalım vazgeçebilecek misin hocam

(umarım tabi )

Antrenman eksiği varsa oynatmaması yerinde olur.

Son 10 15 dk sokar.

Biraz mantıklı düşünelim lütfen.

Lemina son maçını aralık ayının ortasında oynamış sanırım. 30 dk falan

yanlışım varsa düzeltirsiniz

Biraz önce adana maçı konusundan atıldım, sebebi Okan hocayı canlı dinlerken kurduğu cümleyi yazdım diye. Normalde kadroya almayacağını, fiziki durumunun yeterli olmadığını, ama seyircinin çok sevdiği ve onlarla bütünleşmesi için leminayi aldigini, belki 20-30 dk duruma göre süre verebilecegini söylediğini yazdım, birisi yalan haber diye konudan atmış. Ayıp..açın izleyin roportaji

Biraz önce adana maçı konusundan atıldım, sebebi Okan hocayı canlı dinlerken kurduğu cümleyi yazdım diye. Normalde kadroya almayacağını, fiziki durumunun yeterli olmadığını, ama seyircinin çok sevdiği ve onlarla bütünleşmesi için leminayi aldigini, belki 20-30 dk duruma göre süre verebilecegini söylediğini yazdım, birisi yalan haber diye konudan atmış. Ayıp..açın izleyin roportaji
Okan: Leminayi normalde kadroya almayacaktim ama seyirci çok seviyor ondan aldım.

bunu yazmışsın?

Bu değil mi dediği Recep???
Lemina'yı anlatmaya gerek yok zaten, Galatasaray'ı nasıl sevdiğini biliyoruz. Lemina çok büyük fedakarlık yaptı. Biz de onu çok istedik. Biraz sadece maç ve antrenman eksikliği var. İki gün takımla çalışmadı ama atletik performans ekibimizle birlikte hazırladık. Taraftarla buluşmasını istedim. Dakika verebilirsek bugün bakacağız."

dedigi bu

Türkçe öğretmeni yok mu Allah için, dediği bu değil mi?

Ayrıca 1 ne yav 2 tane alınacak diyeceksin en azından 1 tanesi garanti olacak.

Geri
Üst Alt