- 16 Haziran 2010
- 202.952
- 154.713
- 6.838
Okan Buruk: "Böyle bir mağlubiyet beklemiyordum. Kazanmak için çıktık. Rakibimizi tebrik ederim. Hak ettiler. Onları alkışladık, bize yakışan budur. Bir örnek olduğumuzu düşünüyorum."
Okan Buruk: "2-0 sonrası düşüşler oldu. Giren çıkanı arattı mı aratmadı mı onu da tam söyleyemiyorum. Bunun birinci sorumlusu benim. Bu mağlubiyeti kendi üzerime almak istiyorum."
Okan Buruk: "Geçen senenin şampiyonu olarak bu maça daha iyi konsantre olabilirdik. Maçtan önce de söyledim. Bu stat kötü bir stat. Burda futbol oynamak da, kenarda durmak da iyi bir şey değil. Bahane olarak söylemiyorum."
Okan Buruk: "Şampiyonluk yolunda en güçlü aday biziz. Taraftarımız umutsuzluğa kapılmasın!"
Okan Buruk: "Kenardan özellikle tekrar diziliş yaptım ama oyuna giren görev verdiğim oyuncu arkadaşlarına tam olarak anlatamadı. 4 ve 5. gollerde o anlamda problem yaşadık. Oyuncuyu ben seçiyorum. Burada kendi üstüme almak istiyorum."
Okan Buruk: "Wilfried Zaha girdikten sonra o da beklenen reaksiyonu veremedi. Hazırlık maçların bir tanesinde iyi oynadı. Diğerlerinde normal oyununu ortaya koydu. Beklentimiz yüksek ama net olarak alamadım."
Okan Buruk: "Zaha ve Ziyech kanatlarda olunca bu anlamda üretme anlamında zorluk çekiyoruz. Çizgi oyunu oynuyoruz oyun birebire kalıyorlar. Diğer arkadaşları gibi onunda benimde yetersizdi performansı. Net bir şekilde iyi oyun ortaya koymadık."
Okan Buruk: "Taraftarlarımızdan özür diliyoruz. Bize güvensinler."
Okan Buruk: "10 kişi kalınca Zaha'yı çağırdım, Kaan'ın stopere geçip, Barış'ın sağ beke geçmesini söyledim. Ama o gittikten sonra farklı bir şey söyledi onlara. Oradaki karışıklığı düzeltmeye çalıştım. Bazen oyuncular yanlış anlayabiliyor."