Okan Buruk 10 Numarasını Buldu: James Rodriguez!

Arda Kerim

AT PAZARI
Yönetici
Moderatör
1657728260780.png

Galatasaray'da yeni sezon hazırlıkları teknik direktör Okan Buruk yönetiminde devam ediyor. Sarı kırmızılılar, gelecek sezona mutlak şampiyonluk parolasıyla başlayacak. Bu doğrultuda transfer çalışmalarını sürdüren Cimbom, 10 numara arayışındaydı. Dursun Özbek ve yönetim kurulu, Okan Buruk'un raporu doğrultusunda birçok futbolcuyla temas halindeydi. Galatasaray'ın forvet arkası bölgesi için son olarak gündemine aldığı isim ise belli oldu. Sarı kırmızılılar, geçmiş dönemlerde de gündemine giren dünyaca ünlü yıldız James Rodriguez için harekete geçti.

ASPOR

Rezalet bir habercilik. Ulan Aspor bıkmadın mı her defasında aynı haberi sallamaktan!!

İyi güzel başka yazacak isim bulamayınca başa döndük artık çok şükür yarabbi.

ÖZEL | Galatasaray, James Rodriguez'in menajeriyle görüşme halinde.

31 yaşındaki 10 numara, geçtiğimiz sezon Katar ekiplerinden Al-Rayyan'a 8 milyon Euro bonservisle transfer olmuştu.

Sportcell

Bu herifi de hiç sevmem.

hiç gerek yok. Yıldız oyuncu göze hoş gelir ama dozunu kaçırırsan hem anlamda sıkıntı yaşanır. Psg örneğinde de görüyoruz

dozunu iyi ayarlamak lazım

icardi bile acaba olmasa mı derken birde james gelirse dozu fena kaçar. Hep general olmaz bu takıma asker adam da lazım

Arap liginde 4 gol 7 asist yapmış 12 maçta. Bu adamı sırf asist yapıyor diye seviyordum ama arap ligindende gelsin istemem

Bayılıyorum bizim taraftara. Hames gelecekte istemeyeceksiniz, öyle mi?

Geri
Üst Alt