Okan Buruk: "2023'te 23. şampiyonluk. 3-0'lık bir galibiyetle bitirdik, etkileyici bir oyun oynadık"

Alper Altun

Haber ve Medya Sorumlusu
Yönetici
Administrator
1685905820425.png

Okan Buruk: "Teknik direktör olarak Galatasaray'da ilk kupam, toplamı hatırlamıyorum... Galatasaray'ın kazandığı her kupa değerli. 2023'te 23. şampiyonluk. 3-0'lık bir galibiyetle bitirdik, etkileyici bir oyun oynadık."

Okan Buruk: "Sezonun özeti; 'Hak eden kazandı'."

Okan Buruk: "Bugün de, sezonun geri kalanında da iyi olan kazandı... Yine söylüyorum; hem Fenerbahçe hem de Beşiktaş iyi şeyler yaptı. Orada bir ikincilik yarışı var, o devam ediyor..."

Jorge Jesus’un basın toplantısına çıkmaması hakkında Okan Buruk’un düşüncesi:

"Basın önüne çıkmaması Türk kamuoyuna saygısızlık"

Vaaay güzel manşet attı kapağı da taktı.

"Hakeden kazandı"

T...k gecti rakiplerle

2.lik yarisi sürüyor dedi zuhaha

Jorge Jesus’un basın toplantısına çıkmaması hakkında Okan Buruk’un düşüncesi:

Basın önüne çıkmaması Türk kamuoyuna saygısızlık. Fenerbahçe ve Beşiktaş puan ortalaması olarak başarılı bir sezon geçirdi. Onları hep tebrik etmek istedim.

Son 20 senede 1-0 yenildiğimiz FB maçı dışında bunları bu kadar sahadan sildiğimiz bir sezon hatırlamıyorum. Rekor kıra kıra, parçalaya parçalaya şampiyon olduk. Eksiklerimizi de düzeltip seneye asıl mekanımız Avrupa'da eseceğiz inşallah

Son 20 senede 1-0 yenildiğimiz FB maçı dışında bunları bu kadar sahadan sildiğimiz bir sezon hatırlamıyorum. Rekor kıra kıra, parçalaya parçalaya şampiyon olduk. Eksiklerimizi de düzeltip seneye asıl mekanımız Avrupa'da eseceğiz inşallah
20 yıldır bende şahit olmadım iki maçta da bunlari yendigimiz bir sezona.

Geri
Üst Alt