GSCimbom
Üye Görüşü Okan Buruk 5. Yıldızdan Sonra İstifa Etmeli!
Recep Buruk

Üye GörüşüOkan Buruk 5. Yıldızdan Sonra İstifa Etmeli! Sayfa 3

Recep Buruk ·

Cevap
442
Okunma
19,2K
Sayfa
3/23
avrupada başarı istiyorsan lucescu mantalisine sahip bir hocaya ihtiyacın var.. çer çöp ile bile ne gruplardan çıktı..

şimdi herkesin hayalinde avrupa'dan bir hoca var da bilmiyoruz sanki okan buruk gidince arda turan yangını çıkartılacağını. o yüzden oyna devam. okan buruk'la gittiği yere kadar gider.
Kralı gelse yine bir cacık olmayacak ligin kaderi ne yazık ki bu tazminat vermekten başka bir işe yaramaz Okan hoca giderse, Arda gelir, Arda giderse Selçuk gelir, Selçuk giderse X gelir böyle böyle düzen devam eder.

Arkadaşlar okan buruk ya şimdi gönderilir ya da sene sonunda şampiyon olamazsa. Şampiyon olursa kendi gitmediği sürece gönderilme ihtimali yok geçelim o işleri.

Kralı gelse yine bir cacık olmayacak ligin kaderi ne yazık ki bu tazminat vermekten başka bir işe yaramaz Okan hoca giderse, Arda gelir, Arda giderse Selçuk gelir, Selçuk giderse X gelir böyle böyle düzen devam eder.
mancini dışında ismen bilinen hangi hoca gelmiş galatasaray'a rijkaard'dan bu yana. gerets o kadar beklenti oluşturmadığı için saymıyorum, cidden hatırlamıyorum. he okan buruk'u gönderip ben deneysel takılmak istiyorum diyen taraftara da saygı duyuyorum. guardiola'nın komşusunun damadı olur, 3. lig altyapı hocası, bir sitenin bahçıvanı olur. bir de sanki lig önemli değilmiş pozları da ayrı mancini'nin akibetini bilmesek tamam diyeceğim.

Bu sezon bitmeden kovulmaz her kazanılmayan maçtan sonra istifa demenin bir etkisi yok kimse göndermez ligde bu konumdayken giderse sezon sonu gider o da şampiyon olamazsa

Hoca değil dedikçe tepki alıyorduk ama pulları boyaları tek tek dökülüyor..

Yahu sen nasıl bir hocasın. 300 Milyon luk kadro var elinde..

Senin fizyoterapistin yok mu lan ? Varsa ne bok yiyorlar. Ulan şu Jelert e bir 5 kilo aldırıp, fitness yaptırmayı da mı düşünemiyorsun..

Çapsız herif !!

Geri