- 31 Ağustos 2021
- 54.298
- 39.543
- 2.228
15 dakikada tutacak heralde"Tabii ki" 15.5 ustu
"Yani" 24.5 ustu
Banko
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
15 dakikada tutacak heralde"Tabii ki" 15.5 ustu
"Yani" 24.5 ustu
Banko
Okan Buruk için bu Haluk varoşuna katlanmak zor olacak. Sürekli söz bölmesi, karşısındakini dinlemeden sürekli yeni bir soru sorması o kadar rahatsız edici ki anlatamam.
Para icin arkadaşına satar miydin motzumHaluk dunyanin en pis sahtekar sereften yoksun bir adam
20 yildir arkadasina, setenin parasi icin satmistir
2 fb'li 1 gs'li ile yanişu röportajı emre özcan, sinan yılmaz ve onur tuğrul ile yapsa keyiften 4 köşe olurduk
2 fb'li 1 gs'li ile yani
Emre özcan; sonradan olma fb'liikinci fbli kim
Hoca bir tüyo verir mi beyler ?
Emre özcan; sonradan olma fb'li
Coin de olur Targutay Çakmaktaşımİdda tüyosu mu at yarışı tüyosu mu azizim![]()
![]()
emre ozcan gsli diyorlarEmre özcan; sonradan olma fb'li
Sinan Yılmaz, Koray Gök iyi olabilirdi. Biri saha içi diğeri daha genel sorular.şu röportajı emre özcan, sinan yılmaz ve onur tuğrul ile yapsa keyiften 4 köşe olurduk
Para icin arkadaşına satar miydin motzum
Sinan Yılmaz, Koray Gök iyi olabilirdi. Biri saha içi diğeri daha genel sorular.
Emre Özcan Galatasaraylı ancak son zamanlarda herkese yaranma derdindeemre iyi galatasaraylıydı
şimdi de fbli olacak bir işini görmedim
emrenin tek sorunu premier lig takıntısı
Ben de kendisini uzun süredir takip ederim de. Ne zaman konu gs transferlerine gelse maliye müfettişi kesilip fb'de hiç maliyet işlerine girmemesi yanlı bir yaklaşım oluyor. İşi gereği olsa da fb portekiz kampında dolaşması da enteresandıemre iyi galatasaraylıydı
şimdi de fbli olacak bir işini görmedim
emrenin tek sorunu premier lig takıntısı