GSC Haber Okan Buruk: "6-7 kişilik kaleci listemiz var!"

Stoper, orta saha, forvet oynayabilen sağ bek oyuncusuyla transferi kapatacağız açıklaması yapacak kesin

Sure ciddi anlamda daralmisken tvye çıkmak gereksiz bence ,onun yerine tavukcu bey konussa olurdu,hoca tamamen ucl de nasil top oynatacak onları dusunmeli

Murat Asik da olsaymis keske.. Bu Seten denen herif cok tehlikeli, neler soylemis, sen hala gidip programina cikiyorsun Hocam. Olmadi.
Bir parantez de Haluk icin.. Kac senedir Gokhan Dinc ile kendi kanalinizda esip gurluyordunuz. Simdi bu adamlarin boyunduruguna girdin, is ortagini da sattin.
Bizim iletisim departmani ne is yapar gercekten anlamak guc. Hoca bunlara cikar, baskan azili fenerlilerle yemek yer.. Delirmek isten degil..

ben teknik direktörümü dinlemeyi seviyorum

umarım güzel sorular da sorulur

niye buna karşı çıkıldığını da anlamıyorum

Taraftarın yüreğine su serpen açıklama istemiyorum hocam.Gercek neyse onu söyle. Bu yönetimi eleştirmekten de korkma .Yoksa bunların birşey yapacağı yok gibi

Transfer aciklanmayacagi icin bol bol (gulerek) bol bol "tabii ki" ve "yani" lerle dolu bir program olacaktir

Be size açıklamayı yazayım boşuna izlemeyin geç vakitt;

Okan Buruk: -Yabancı kaleci istiyoruz ama Günay'a da güveniyoruz. Gerek başkanımız gerekse hem Abdullah Bey ve diğer ekip arkadaşlarımız çok iyi çalışıyor. Bir stoper bakıyoruz. Sağ bek çalışmaları devam ediyor .Herkes çok iyi çalışıyor. "

Be size açıklamayı yazayım boşuna izlemeyin geç vakitt;

Okan Buruk: -Yabancı kaleci istiyoruz ama Günay'a da güveniyoruz. Gerek başkanımız gerekse hem Abdullah Bey ve diğer ekip arkadaşlarımız çok iyi çalışıyor. Bir stoper bakıyoruz. Sağ bek çalışmaları devam ediyor .Herkes çok iyi çalışıyor. "
Ne diyecek baska mesela

" Nefret ediyorum nelssondan, yonetim satamadi. Beceremedi resmen. Bana verilenlerle anca lig kovalariz " mi desin mesela canli tv de

Ne diyecek baska mesela

" Nefret ediyorum nelssondan, yonetim satamadi. Beceremedi resmen. Bana verilenlerle anca lig kovalariz " mi desin mesela canli tv de

Yavşak Kero Fener'e gidiyormuş kendi bilir ona da buradan selam olsun"

demeli.

Okan Buruk'un yerinde olsam şu raconu keserdim;

- Herkes orta saha istiyor ama eğer piyasada varsa benim gibi bir orta saha oyuncusu 10-15 milyona alabileceğimiz, hemen alalım (gülerek)

Geri
Üst Alt