GSC Haber Okan Buruk: "6-7 kişilik kaleci listemiz var!"

Ulan siz herşeyi biliyorsunuz niye okana soru soruyorsunuz? Konusturmayip onay bekleyecektiyseniz niye cagirdiniz anasını satayim

beyler işteyim mevkisel konuştu mu hoca acaba ? kale sağ bek stoper orta saha falan şeklinde

Okan buruk 'un hal ve tavırlarından dandik bir kaleci gelecek izlenimi aldım. Fazla hayale kapılmayın derim.

Lafa bak Galatasaray çıtayı niye yukarı koydu diyor
Nevzat, Haluk gibi adamlar IQ düşüklüğü var. Seren ise işin serefsizliginde. Yönetime güveniyor musunuz diye soruyor, sonrasında hemen diyor ki gecikse bile transferler geçen senelerde sesinizi cikarmadiniz zaten diyor

benim aldigim izlenim gayet zeki, bilgili ve turkceyi duzgun kullanabilen biri oldugu. diger vasifsizlar gibi meslegini yaparken galatasarayli kimligine ihtiyac duymuyor olabilir.
Dediğin şeyler gs alerjisi barındırmaya engel değil. Kendisinin sadece konu gs olunca mali müfettiş kesilmesine şahid olup kendisine yakıştıramadım. Uzun süredir takip ettiğim biri dediğim gibi

Lafa bak Galatasaray çıtayı niye yukarı koydu diyor
Çıtayı alta koymalıydık cevabı bekliyor herhalde. Salakça sorular gerçekten. Takımı gençleştirmeyi düşünmediniz mi diye sorar mesela insan? Orta sahada alt yapıdan oyunculara mı güveniyorsunuz rotasyonda sayıca az değil mi diye soru sorar ama çok şey bekliyoruz belli ki.

Geri
Üst Alt