GSC Haber Okan Buruk: "6-7 kişilik kaleci listemiz var!"

Abi siz gerizekali misiniz???

50 M geldi naparsin mi soruyorsunuz hocaya

Harbi salak misiniz? Ne umuyordunuz, haaa olur sinayali verdi deyip yarin Gs yonetimi satiyor mu diyeceksiniz??

barış konusunda strateji belli

büyük para gelirse gidebilir ve bu yüzden şimdilik bizimkiler elini güçlü tutuyor

okan hocanin ne dediginin onemi yok. orta saha alinacak. karari o vermiyor.

yayın özeti:
kaleci&stoper e para bayılacaz.
para kalırsa diğer mevkilere bakacaz, fırsat kovalayacağız
Kaleci ve sağ bek oynayabilen oyuncu bakıyorlar
İlkay maaş seviyesini düşerse olabilir veya U23 kontenjanında ortasaha oyuncusu gelebilir
Önceliği singo ve ederson gibi anladım

Giderse son günlerde panikli menajer kazigi girer anlamina mi geliyor?

Okan Buruk altyapı konusnda pek haşin

Arda Güler'e mesela forma vermediler ama o bi şekilde aldı diyor

Gerçekten çok iyi elit seviyede bi oyuncu varsa gelir formayı alır diyor

Biz bu kadar yarışmacıyken, kadro bu kadar kalabalıkken gencolara fırsat veremem

Antrenmana gelsinler nelerine yetmiyor diyor

Ada - Çağrı - Furkan üçlüsünü beğeniyor gibi anladım hoca

Kaan dediyse geçmiş olsun hala akillanmamis demek, yarin bunlarla çıksın maca bakalim cikabiliyor mu CL maclarinda.
Yav her sene 50 tane programa çıkıyor da hic bir soruya net bir cevap vermiyor ki top çevirip duruyor son 3 gün karar verecez her şey olabilir vs vs. Orta sahaya da bunu dedi , zaniolo içinde bunu dedi, hatta bariş için bile bunu dedi :asd: orada az biraz zorladilarda kalmasıni istiyorum dedi sonra.

barış ve lookman değişikliği olabilir gibi geldi bana

Okan Buruk altyapı konusnda pek haşin

Arda Güler'e mesela forma vermediler ama o bi şekilde aldı diyor

Gerçekten çok iyi elit seviyede bi oyuncu varsa gelir formayı alır diyor

Biz bu kadar yarışmacıyken, kadro bu kadar kalabalıkken gencolara fırsat veremem

Antrenmana gelsinler nelerine yetmiyor diyor

Kısmen katılıyorum. Misal bizim stoper Arda, resmen 2-3 hazırlık maçıyla Okan hoca dahil tüm taraftarın da güvenini kazandı. Hepimiz şimdiden 2 sene sonrasının ilk 11 stoperi olarak görüyoruz

3, forvet almayip zaniolo yu kullanabilirim 3. forvet olaraka diye dusunuyor galiba okan hoca

Kaleci+Stoper kesin alınacak
sağ bek ve orta sahaya sıcak bakmıyor belki olursa 23 yaş altı alınabilir düşüncesinde
ayrıca Osimhen de olduğu gibi fırsat transferi çıkarsa mevki farketmeksizin zanioloyu gönderip çekeriz mantığı var Okan Buruk un konuşmalarında

Baris 50 milyon teklif gelirse gitme ihtimali yuksek gibi anladim. Boyle bir sey olursa cabuk sonuclanmasi lazim. Lookmani hic dusunmeden cekerim. Barisin satilmamasini isterim yalniz.

Geri
Üst Alt