- 6 Eylül 2014
- 83.229
- 56.799
- 4.283
Kim veriyorokan hocanin ne dediginin onemi yok. orta saha alinacak. karari o vermiyor.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Kim veriyorokan hocanin ne dediginin onemi yok. orta saha alinacak. karari o vermiyor.
biz hocanin sohbetini seviyoruz. hicbisey anlatmasa da ciksin dinleriz.Bu program niye yapılıyor hiç anlamiyorum. Herşeye kacamak cevap verilecekse buraya çıkmak saçmalık. Zaten bana göre transfer döneminde cikmamali
Adam konusamiyorki orda kahve toplantısı varbiz hocanin sohbetini seviyoruz. hicbisey anlatmasa da ciksin dinleriz.
Aynı örneği hoca da verdiKısmen katılıyorum. Misal bizim stoper Arda, resmen 2-3 hazırlık maçıyla Okan hoca dahil tüm taraftarın da güvenini kazandı. Hepimiz şimdiden 2 sene sonrasının ilk 11 stoperi olarak görüyoruz
Ayni paraya bitirirsin İnter transferide yatti su asamada girmen lazim tabi Barisin kalmasini isterim insallah gitmez.Lookman kaça geliyor
taraftar veriyor. gecen sefer lemina'yi biz aldirdik. orta saha ihtiyaci gorursek yine aldiririz.Kim veriyor
Aynı para derken barış kalsın daha iyi dediğin gibi.Ayni paraya bitirirsin İnter transferide yatti su asamada girmen lazim tabi Barisin kalmasini isterim insallah gitmez.
Ayni paraya bitirirsin İnter transferide yatti su asamada girmen lazim tabi Barisin kalmasini isterim insallah gitmez.
Keçiören gücü pay almiyormu gene aynı şey olurbarışı verip aynı paraya lookman alırsak zarar ettik demektir
muhtemelen 2 kat maaş ve yerli oyuncu sıkıntısı
bu yüzden 50ye sattıysak 25-30a alalım ki anlamı olsun
Keçiören gücü pay almiyormu gene aynı şey olur