GSC Haber Okan Buruk: "6-7 kişilik kaleci listemiz var!"

Bunlar programi beklerken kuliste muhabbeti yapmislar, yarin obur gun satacaklari bilgiyi almislar, goygoyuna bos bos sorularla 2 saat geciriyorlar.

Okan hoca bu tarz programlarda bir gram ışık vermez ışık vermeyi geçtim konuştuğunda ulan harbiden acaba bilgisi yok mu dersiniz o derece iyi oynuyor herif akıllı zeki adam. Ama lütfen hocam artık ertem şener gibi oyuncuların hikayelerini anlatma adam x kişisini soruyor hoca o da çok karakterli çok akıllı oyuncu diğer x kişisini soruyor o da karakterli aynı zamanda iyi bir profesyonel tamam hoca anladık da herkes iyi, kötü adam yok gezegende kurban olduğum tamam.

Seten sapık biri. İyi ki normal zamanda izlemiyor muşum bu hırboyu

Kısmen katılıyorum. Misal bizim stoper Arda, resmen 2-3 hazırlık maçıyla Okan hoca dahil tüm taraftarın da güvenini kazandı. Hepimiz şimdiden 2 sene sonrasının ilk 11 stoperi olarak görüyoruz
Aynı örneği hoca da verdi

Ben katılmıyom

Bence altyapıya okul gibi bakmalıyız

Her sene 30-40 iyi mezun vermeye gayret etmeliyiz

Bunların sadece çok küçük bir kısmı bizde elit rol alabilecek kişiler olur

Fakat oyuncuları sahaya atıp üstüne düşmeden gelişimlerini kestirmek zordur

Ayrıca rol oyuncusu falan da çıkabilir yani hepsi elit olacak diye bir kaide yok

22+ CLi alisak/Costa Ballon d'oru alirsa 10 milyon bonus yeni teklifimiz olur

barışı istersen 100 milyona sat yerine koyabileceğin yerli bir oyuncu yok.ayrıca yabancı sınırından ötürü kontenjanın da

Ayni paraya bitirirsin İnter transferide yatti su asamada girmen lazim tabi Barisin kalmasini isterim insallah gitmez.

barışı verip aynı paraya lookman alırsak zarar ettik demektir

muhtemelen 2 kat maaş ve yerli oyuncu sıkıntısı

bu yüzden 50ye sattıysak 25-30a alalım ki anlamı olsun

Kaan bence de OS oynar gayet. OS'ta hep iyiydi daha önce Bayern ve Man Utd gibi çetin maçlarda OSluk da yaptı

Berkan ise olmaz. Berkan sadece acil durumda camı kırın tarzı bi oyuncu olmalı + kulüpte ortamcılık yapmalı

Her türlü bir 6/8 şart ama almama ihtimalimiz epey yüksek anladığım kadariylen

Ben şunu anlamlandıramıyorum barışın transfer yapılması için gereken para için mi satılması şart yoksa bundan bağımsız iyi teklif gelirse çeviremeyiz satarız modundalar mı ? Paramız var mı yok mu hala anlayamadım.

Geri
Üst Alt