- 16 Haziran 2010
- 191.431
- 134.377
- 6.478
Okan Buruk: "Çok iyi ve elit seviyedeki genç oyuncular, gelir formayı sizden alırlar. Şans vermeniz önemli ama kadromuzun bu kadar yarışmacı olduğu bir noktada oyunculara yer veremediğimiz anlar oldu." (TV100)
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Almasın kendi bilir. Avrupa'da başarısız olan gider. Bu sene Avrupa'da basari lazım. Onu dusunecektirKaan bence de OS oynar gayet. OS'ta hep iyiydi daha önce Bayern ve Man Utd gibi çetin maçlarda OSluk da yaptı
Berkan ise olmaz. Berkan sadece acil durumda camı kırın tarzı bi oyuncu olmalı + kulüpte ortamcılık yapmalı
Her türlü bir 6/8 şart ama almama ihtimalimiz epey yüksek anladığım kadariylen
Aynı örneği hoca da verdi
Ben katılmıyom
Bence altyapıya okul gibi bakmalıyız
Her sene 30-40 iyi mezun vermeye gayret etmeliyiz
Bunların sadece çok küçük bir kısmı bizde elit rol alabilecek kişiler olur
Fakat oyuncuları sahaya atıp üstüne düşmeden gelişimlerini kestirmek zordur
Ayrıca rol oyuncusu falan da çıkabilir yani hepsi elit olacak diye bir kaide yok
Son cümlede yolun sonu b.k bir yere cikiyorSoru: "Barış için 50M€'luk teklif gelirse ne yaparsınız?"
Okan Buruk: "Barış gibi oyuncu bulmak kolay değil. Ona teklif her zaman var, geçen sene devre arasında da vardı. Ben hiçbir oyuncumu kaybetmek istemem. Sacha Boey'e iyi teklif geldi ve sattık. Kulübün çıkarları da önemli. Benim de çözümler bulmam gerekebiliyor. Başkan ve yönetim, Barış için en doğru kararı verir. Gelecek teklife göre... Benim kontrolümde bir durum değil."
- Barış Alper giderse, yerine alacağınız oyuncu hazır mı?
Okan Buruk: "Bizim her zaman transfer listemiz var. Bu iş sonlara kalırsa tabii, biraz şansa oluyor."
Güzel fanteziIcardi'yi on numara gibi oynatmak istiyor bence hoca
Bu herifi tutup orta sahaya alınacak kontenjan kalmadı derler. Barış giderse yerini bu doldurur artık. İlk kimle kavga eder acaba buYav hoca su müzmin sakat guresci zaniolodan ne umuyorsun sal gitsin ya
Barisin yeri hic bir sekilde dolmaz zaten ben satilmasini istemem ama diyelim oyle bir sey oldu Lookman kalitesi tartisilmaz kesinlikle direkt katki alacagin bir oyuncu. Yalniz 20-30 milyona alabilecegin biri degil Lookman. Maas konusunda bana gore ipin ucu coktan kacti. Su anki skalaya bakarsak Baris eger yabanci olsaydi Sane seviyesinde maaslar almasi gerekiyordu. Bu maas olayi basimizi cok agritacak ilerde transfer yaparken.barışı verip aynı paraya lookman alırsak zarar ettik demektir
muhtemelen 2 kat maaş ve yerli oyuncu sıkıntısı
bu yüzden 50ye sattıysak 25-30a alalım ki anlamı olsun