Okan Buruk: "80'den sonra yaptığımız hamleler, rakibe daha çok pozisyon vermemizi sağladı"

Alper Altun

Haber ve Medya Sorumlusu 📺
Yönetici
Administrator
1679082208039.png

Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk, Süper Lig'de Konyaspor'a 2-1 mağlup oldukları maçın ardından konuştu.

Okan Buruk:

"İlk yarının büyük bölümünde rakibimize şans vermedik. Devre arasında oyuncularıma 2. golü bulmamız gerektiğini söyledim. 2. golü atamayınca golü yedik. Elimizde olan bir karşılaşmayı kaybettik. Üzüntüsünü yaşıyoruz."

"Belki 80. dakika sonrası yaptığımız hamlelerle rakibe pozisyon vermemize sebep olduk. Bizim amacımız pozisyonlar bulmaktı."

"Acele ettik. Top kayıpları yaptık. Kötü orta yaptık, kötü pas yaptık. Yanlış uzun toplar oynadık. Oradaki iki forvetimize yan ortalarla top getirmemiz gerekirdi."

"9 puan önde olduğumuz bir haftaya girmiştik. Şimdi diğer rakiplerimizin maçlarına bakacağız. Biz kafamızı kaldırıp, buraya nasıl 14 galibiyetle geldiysek bundan sonraki maçlarda da aynı performansımızı sürdürmeye çalışacağız. Üzgünüz."

"İlk yarı iki tane kırmızı kart pozisyonu vardı. Leo Dubois'in ayağına basılması, Ahmet Oğuz'un Rashica'yı arkadan çekmesi. Zorbay Küçük göstermediği iki kırmızı kartla maça etki etti."

umarım oyunculuk dönemi inter macerandan sonra son şakanı yapmışındır hoca bu akşam.

Böyle değişiklikler yaparsan, takımı bu kadar serbest bırakırsan daha çok kaybederiz hocam. Öncelikle şu futbolcularını ciddi anlamda uyar, herkes ayağını denk alsın.

kaybettim verdim diyeceksin

Okan hoca sana güveniyoruz Fener'i Kadıköy'de 3-0 yenende sensin 14 maç galibiyet serisi yapanda. Ama Rashica'yı hangi kafayla oyundan çıkardın aklım almıyor gerçekten.

iyi dönemedik aradan hocam. kasımpaşa maçında da iyi değildik. sadece bu maça bakma.

takımı toparla pls. bu görüntü sürmemeli

Öncelikle polyanna kafasından kurtulmamız lazım hem.yonetiminin hem hocanın hem oyuncuların
Bizim saha dışı desteklerimiz yok o yüzden kötü oynama veya gol kaçırma ,rehavete girme lüksümüz yok

Orta diyo orta yapan tek adamı oyundan çıkardı

Geri
Üst Alt