Okan Buruk: "80'den sonra yaptığımız hamleler, rakibe daha çok pozisyon vermemizi sağladı"

Okan Buruk: "Elimizde olan bir karşılaşmayı bugün kaybettik

Aynen hocam

Zorbay konyayı 10 kişi bırakamadı ama sen bizi bıraktın müthiş hamlelerinle

Son 10 dakika Fatih terimcilik oynamaya kalktın. yaptığın değişikliklerle maçı hediye ettin.

Sene başındaki maçlarda da birebir aynı hataları aynı saçma değişiklikleri yapıyordun, yıldızlarla takım kazanmaya başlayınca müdahalene gerek kalmadı ve takım kazandı. Yıldızlar durup müdahale gerekince aynı eski saçmalıklarına devam ettin. Yetersizsin hoca malesef.

Hatasını gormesi guzel.Saglik olsun umarim gerekli dersler cikarilmistir.

Senin canin sag olsun hocam.

Serinin bir sonu olacaktı

Moral bozmak yok devam

Hocam oyuncu değişikliklerinde biraz daha iyi olabilir. Bir de yusuf kadroda olsun

bu hatayi bugun 3. kez yapti

1 adana demirspor 10 kisi adanayi yenemedik berabere
2 ankaragucu maci az kalsin kaybediyorduk kazandik
3 bu mac kaybettik

ayni hatayi yapan adama birseyler denir okan hoca!!!!

Sağlık olsun hocam. Hatanın farkında olman güzel. Çalışmaya, kazanmaya devam yolun sonu şampiyonluk

Hoca da zaten ben kaybettim demiş. O iki forvetle gol bulmayı umuyordu ama orta saha diye bir şey kalmadı.
Her kaptırılan top rakibe atak oldu.
Beraberliğe oynamadım gol yedik diyor kısaca.

Bundan sonra o deplasmandaki bir puanı vermemeyi öğrenecek.

Başta eleştiriyordum kendisini ama şimdi eleştirmenin sırası değil herkesi kendine getiren bi mağlubiyet oldu abartılı yorum yapanları anlamıyorum bi nefes alın

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

6 puan gerideysen maçı kazanmak icin risk alırsın ama 6 puan ondeyken maçı tamamen riske etmenin hiç gereği yoktu ama sağlık olsun deyip önümüze bakalım artık.

Geri
Üst Alt