Okan Buruk: "Abdülkerim'in dün yapılan idmanda hafif bir ağrısı oldu"

Alper Altun

Haber ve Medya Sorumlusu 📺
Yönetici
Administrator
1709479613960.png

Okan Buruk: "Abdülkerim'in dün yapılan idmanda hafif bir ağrısı oldu. Zaha aynı şekilde aldığı darbeden dolayı kemik ödemi vardı. Ağrıyla birleşince kadroda yer almadı. Onun dışındakiler bizim tercihimiz. Ziyech ve Auirer'in sakatlıkları sürüyor."

Okan Buruk: "Icardi'nin sakatlığı vardı. Dün antrenmanda denedi. Maç içinde gözlemleyeceğiz..."

Okan Buruk: "Rakip takım kadrosunu gördüm, merkezde iki tane defansif özellikli, önünde 4 ofansif oyuncuları var. Rakibimizin önemli özelliği, 4 maçtır gol yemiyor. Güvenli bir oyun ortaya koyuyor. Kaliteli oyuncuları var, özellikle ön tarafta, skora etki edecek oyuncular. Gol yemezseniz bu da maç kazandırıyor. Zorlu bir maç bekliyor. Kendi oyunumuzu oynamaya çalışacağız."

Bu sezon amma çok hafif ağrılar hissetik.

Otursun yedekde yav

Hocam hiç açıklamana gerek yok. Yeryuzundeki bütün Galatasaraylılar böyle bir açıklama yapacağını biliyordu

Takımda ne sıkıntı var keşke açık açık bilebilsek. Hafif ağrılar umarım gerçekten hafif ağrılardır demekten başka çare yok şu an.

Okan Buruk: "Icardi'nin sakatlığı vardı. Dün antrenmanda denedi. Maç içinde gözlemleyeceğiz..."

Apo ile ilgili söylediğine inanıyorum Sergio'yu ben almadım demiş, Zaha'nın sakatlığı olduğuna inanmıyorum.

Apo niye satış koysun hadi zaha su bu bunlar zaten sıkıntılı adamlar da Apo sakattir yav

Igne falan idare edemez miydi abdulkerim

Geri
Üst Alt