Okan Buruk, Açıklamalarda Bulundu

Marketten alışveriş yapmaya göndersen bütçeyi aşıp lazım olan her şeyi almadan dönecek adamları savunmasının sebebi acaba, aynı kişilerin benzer cömertliği/savurganlığı kendisine yapılan yeni sözleşme sürecinde de göstermiş olmaları mı acaba ?

Ortada bir cömertlik yok. 2 yıl üst üste şampiyon olmuş hoca, kazandığı parayı hak ediyor.

Bak senin rakibin yıllık 12 milyon euro veriyor TD'sine.

Okan Buruk Fenerbahçe'nin hocası olsa ve 2 sene üst üste şampiyon olsaydı şu anda stadın önüne heykeli için beton atmışlardı çoktan.

Senin için söylemiyorum bundan sonrasını Egemen renktaş; forumda herkes futbol alimi olduğu için en çok kendileri biliyor, herkes en doğruyu düşünüyor, herkes en bilgili kişi.

Ya bu galatasaray muhabirleri neden bu kadar rezil. Adamın sorduğu soruya bak okan buruk'u mourinho karşısında küçük göstermeye çalışıyor.

Marketten alışveriş yapmaya göndersen bütçeyi aşıp lazım olan her şeyi almadan dönecek adamları savunmasının sebebi acaba, aynı kişilerin benzer cömertliği/savurganlığı kendisine yapılan yeni sözleşme sürecinde de göstermiş olmaları mı acaba ?
Tam olarak nasıl bir cömertlik yapılmış sözleşmesinde ?

Ortada bir cömertlik yok. 2 yıl üst üste şampiyon olmuş hoca, kazandığı parayı hak ediyor.

Bak senin rakibin yıllık 12 milyon euro veriyor TD'sine.

Okan Buruk Fenerbahçe'nin hocası olsa ve 2 sene üst üste şampiyon olsaydı şu anda stadın önüne heykeli için beton atmışlardı çoktan.

Konunun fenerle ne alakası var anlamadım. Okan yapılan sözleşmeyi haketmiştir elbette ama bunun gibi taraftarı karşısına alıp, yönetime siper olacak tarzda açıklamaları yapmasındaki motivasyon nedir ? Bel altı konuşarak bu sorunun cevabını arıyoruz sadece.

Senin de yerin dolar hocam. Bunu da bana soylettirdin sonunda.

Hocam 2 tane hücumcu bek alip clde oradan yedigimiz gol ve pozisyonlarida iyi analiz etseydin köhn gibi hücumcu beki kabul etmezdin.Tdler aktif olarak futbolu takip edip doğru analiz yapan genç taraftarlar kadar oyunculari bilmiyor bunu kabul etmeleri lazim.Hoca ne tip oyuncu istediğini söyler teknik ekipte ona göre oyuncu getirir.

Tam olarak nasıl bir cömertlik yapılmış sözleşmesinde ?

Sonuca bakarsak 3 milyon euro civarı bir kontrat normal geliyor bu başarılı süreç sonrası ama görüşmelere hangi miktardan başlayıp buraya çıktığını vs bilmiyoruz. Varsayım yapıp spekülatif bir soru sordum dikkat edersen acaba kelimesi mevcut cümlede

Ya bu galatasaray muhabirleri neden bu kadar rezil. Adamın sorduğu soruya bak okan buruk'u mourinho karşısında küçük göstermeye çalışıyor.

Gerizekalılar çünkü moron seviyesinde bir zekaya sahipler ortalama olarak. Hepsini yasaklarım yetkim olsa.

Konunun fenerle ne alakası var anlamadım. Okan yapılan sözleşmeyi haketmiştir elbette ama bunun gibi taraftarı karşısına alıp, yönetime siper olacak tarzda açıklamaları yapmasındaki motivasyon nedir ? Bel altı konuşarak bu sorunun cevabını arıyoruz sadece.

hangi hocaya 9 milyona sağ bek alınmış rtaş kadrodaki o kdr pahalı topçunun üstüne hem de. yönetim aleyhinde bişey dese daha saçma olur. hadi geçen hafta demiş olsa anlarım da

Hocam yapma, sen bunlari markete göndersen oradan bile eli bos dönerler.

1721993766856.webp

aynı şundan çekmiş taraftara :D :D

sene sonu şampiyon olamadığın zaman transferler zamanında yetişmedi istediğimiz adamları transfer edemedik diye şikayette bulunmazsın.

hangi hocaya 9 milyona sağ bek alınmış rtaş kadrodaki o kdr pahalı topçunun üstüne hem de. yönetim aleyhinde bişey dese daha saçma olur. hadi geçen hafta demiş olsa anlarım da

Tamam reis ben de diyorum ki yapmasın, bunlara aldanıp bu adamların arkasında durmasın. Tutup yönetime sallasın da demiyoruz da yok transfer zor iş taraftar market alışverişi sanıyor demek yarın ters durumda kendisine hatırlatılır.

erden timur başta kendisini istemediği için hoca onu bilenip arkasında duran bugünkü yönetime minnet ediyor bence de hocam valla hayatta 1 doğru tüm yanlışları değil, çok yanlış 1 doğruyu götürür. senin doğru olman yönetimin çok yanlışını her sene örtemez o yüzden. ben yetenek olarak, teknik direktör karakteri olarak, insani zeka olarak kendisine güveniyorum ve fatih terim'i teknik direktörlükte geçebileceğine de inanıyorum ama böyle nispet uğruna beceriksiz adamların arkasında durursa esas hayali olan yurtdışı serüveninde fatih terim'den çok daha üstün bir performans gösterebileceğini sanmıyorum.

geçen sene şl grupları hariç bugün arkasında durduğu yönetim ve zihniyet yüzünden hemen hemen tüm avrupa macerası hak ettiğinden çok daha az değere tamah etmesiyle sonuçlandı. bu sene ön elemelere gene kendisinin bile içine sinmeyen bir orta sahayla çıkacak kuvvetle muhtemel, gene molde eşleşmesi kadar şanslı olacak mı soru işareti. daha okkalı ve atletik bir gruba düşerse son gün yetiştirilen orta sahasında onu iddaa sahibi yapabilecek performans devşirebilir mi soru işareti. her şeyden de öte sadece lig için bile yarışsa kendisine 40 koldan saldırıp saha dışına atmaya çalışan şerefsiz fetö sponsorlarına karşı tek gerçek destekçisini kaybetmişken bu sene ne kadar saha içinde kalabilecek göreceğiz.

hocanın para turada olduğunu sanmıyorum, daha çok gördüğü destekten dolayı bir minnet duygusu var içinde. ama şunu da söylemek gerekir fazla tevazü de sonda maraz doğurur. transferde istediği oyuncunun birebirini almayabilirler, kaosta istediği desteğin birebirini de göstermeyebilirler ama bu isteklerinin çok altında bişeyi kendisine sunarlarsa bu yönetimden en büyük zararı da bugünkü tek destekçileri okan hoca görür.

Geri
Üst Alt