GSC Haber Okan Buruk: "Allah'a şükürler olsun ki 4 senelik sezonda taraftarlarımızın yüzünü güldürdük"

Okan Buruk: "Geldiğimden beri Galatasaray taraftarının başını eğmedik. Bu dört şampiyonlukla beraber bir nesil Galatasaraylı oldu. Her şeye rağmen seneler geçtikçe bu iş daha da zorlaşıyor. Şimdi hedefimiz 5. kez kazanıp rekor kırmak." (TRT Spor)

Kasimpasa macindan sonra gidersin umarim. Bu takim dogru duzgun yapilanma olmazsa Kasim’i goremez yeni sezonda. Su harcanan paralarin karsiligi futbol olarak bu olmamali. Sampiyonlar ligiydi oydu buydu diyebilir herkes ama su son 2 ayda oynanan futbolun izahi yok hic bi sekilde.
Okan Buruk basarili midir evet basarilidir ama bilsin ki burasi Galatasaray her zaman daha fazlasi istenir. Harcanan paranin karşılığında futbol izlemek istiyorum ben ve bu sezon diger 3 seneye gore en kotu oldugumuz seneydi. Umarim yeni sezonda sacma salan hatalar yapmayip bireysel performanslarla basarili olmaya calismayiz. Oyuna hukmeden,iyi futbol oynayan,gerektiginde beraberlige oynayabilecek ama mucadeleden kacmayan,savunma yapmayi bilen savasan bi takim gormek istiyorum.İyi futbol ozledim ben artik sampiyonluktan cok bunu istiyorum.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Geri
Üst Alt