Gunumuzde futbol da, bir takimi gonulden sevmek o kadar zor bulunan bir deger ki. Ve bu ozelligin, ayni zamanda, akilli, durust, Galatasaray da zaferler kazanmis bir adam olan Okan da bulunmasi. Galatasaray'in gelecegidir Okan. Jesus mus Gallardoymus, Torrent mis. Gunu kurtarirsiniz o da kurtarabilirseniz. Okan , Galatasaray'in kurtulusu olur. Sabredilsin, guvenilsin, hak ettigi saygi gosterilsin yeter ki. Hosgeldin aslan parcasi.

Fatih terim den onay alınmadı mı sanıyorsunuz…

Fatih Terim gelecekti ama Okan hocanın önünü açtı..

İyi de oldu..

Bizim yeni Fatih Terimlere ihtiyacımız var

böyle bir şey %100 varsa biz hiç yorumlamayalım herhangi bir şeyi

Okan'da mümkünse yeni FT olmasın - ondan daha fazla başarıya imza atan bir OB olsun 10 senede.

D3e.png

<- bilbao maci..

- kanının son damlasının da ötesinde birçok maçta galatasaray için savaşmış eski futbolcumuz. özellikle 9 aralık 1998 athletic bilbao galatasaray maçı sonu döktüğü gözyaşları halen aklımda.
kaynak; gs sozluk -makedonyali nickli renkdasimiz.

böyle bir şey %100 varsa biz hiç yorumlamayalım herhangi bir şeyi

Okan'da mümkünse yeni FT olmasın - ondan daha fazla başarıya imza atan bir OB olsun 10 senede.
Fatih Terim Galatasaray’ın diğer takımlarla makası açmasındaki en büyük faktördür
Son 25 yılda

96 da Fatih Terim yerine deneme yanılma teknik direktörler gelseydi 3.büyüktük şimdi

12-13 şamp olurdu Beşiktaş gibi

Ama şuan 22…

Sen 35 yaşındasın.Senin yaşıtlarının yüzde 70 i Galatasaraylı.Onların hepsinin babası Galatasaraylı değildi..
Ben kaç tane 32-35 yaşları arasında Galatasaraylı tanıyorum ki babası Fenerli Beşiktaşlılar ama kendileri hasta Galatasaraylı
Nasıl oluyor?
Çünkü siz çocukken Galatasaray 4 sene üst üste şampiyonluk ve UEFA süper kupa sayesinde aldı..

Fark bu..

Fatih Terim Galatasaray’ın diğer takımlarla makası açmasındaki en büyük faktördür
Son 25 yılda

96 da Fatih Terim yerine deneme yanılma teknik direktörler gelseydi 3.büyüktük şimdi

12-13 şamp olurdu Beşiktaş gibi

Ama şuan 22…

Sen 35 yaşındasın.Senin yaşıtlarının yüzde 70 i Galatasaraylı.Onların hepsinin babası Galatasaraylı değildi..
Ben kaç tane 32-35 yaşları arasında Galatasaraylı tanıyorum ki babası Fenerli Beşiktaşlılar ama kendileri hasta Galatasaraylı
Nasıl oluyor?
Çünkü siz çocukken Galatasaray 4 sene üst üste şampiyonluk ve UEFA süper kupa sayesinde aldı..

Fark bu..
hocam buna itiraz eden yokki

Aksinide iddaa etmiyorum

Ben şu dediğine katılmıyorum
Fatih terim den onay alınmadı mı sanıyorsunuz…

Fatih Terim gelecekti ama Okan hocanın önünü açtı..

ayrıca Okan Buruk'un daha başarılı olmasın dilemekte de sakınca görmüyorum.
FT karşıtı tarzı bir yorum değil bu kesinlikle eğer o şekilde anladıysan.

Alaksız dip not : beni ve abimi tam anlamıyla GSli yapan Man Utd 3 -3 GS maçıdır bu arada bacak kadarken geriye dönüp bakınca. 4 sene şampiyonluk ve devamı tamamen herkes gibi coşmamızı sağlayan başarılardır.

1655935777286.png

OKAN BURUK

Doğum Tarihi:
19 Ekim 1973
Doğum Yeri: İstanbul, Türkiye

Teknik direktörlük kariyeri
2011-2013 Türkiye (yardımcı antrenör)
2013-2014 Elazığspor
2014-2015 Gaziantepspor
2015-2016 Sivasspor
2016-2017 Göztepe
2017-2018 Akhisar Belediyespor