Yepyeni bir hikaye başlıyor..
Nesilden nesle..Şükürler olsun. Galatasarayımızın Altın döneminde 7 numaralı formasıyla harika oynayan ve Teknik Direktör olarak Başakşehirde 48 yaşına kadar çok büyük başarılar yakalayan Galatasaraylı Okan Buruk yeni hocamız oldu. Yeni Fatih Terim geldi. Bol Şans Süper Bücür çok heyecanlıyız

SM-M127F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Yepyeni bir hikaye başlıyor..
Nesilden nesle..Şükürler olsun. Galatasarayımızın Altın döneminde 7 numaralı formasıyla harika oynayan ve Teknik Direktör olarak Başakşehirde 48 yaşına kadar çok büyük başarılar yakalayan Galatasaraylı Okan Buruk yeni hocamız oldu. Yeni Fatih Terim geldi. Bol Şans Süper Bücür çok heyecanlıyız

SM-M127F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
O avatari degistir lan. Kimi avatar yapsan sezonu kapatiyor

En cok bu foto kullaniliyor arkada GS logosu var diye
foto degismis

01CF3846-61C5-4F10-BCF1-D52E1E177D3C.webp

Okan hocamla telefonda gorustum Fransa'dan cikmadan .. cok heyecanliydi. Allah utandirmasin.. uzun vaadeli hocalik yapmak istiyorum , altyapiya onem vercem dedi .. gencler gostersinler kendilerini artik bitti torpilcilik, araya adam sokup sozlesme uzattirmalar ..

Okan hocamla telefonda gorustum Fransa'dan cikmadan .. cok heyecanliydi. Allah utandirmasin.. uzun vaadeli hocalik yapmak istiyorum , altyapiya onem vercem dedi .. gencler gostersinler kendilerini artik bitti torpilcilik, araya adam sokup sozlesme uzattirmalar ..
traşı kes duyum ver

Geçen seneden beri kendisi tercihimdi.
Gelmesine şahsım adına da sevindim ama önemli olan Galatasarayımızda neler yapacağı.
Camiamız için hayırlı olsun. Bu sene ligde mücadele ederken sadece bence maceraya ve ekonomik durum sebebiyle de açılmaya gerek yoktu.
Sonra çok zor oluyor bazı şeyler. En azından yapamazsa da çekip gider. Ama ben iyi şeyler hissediyorum.
Olumlu işler yapacağını düşünüyorum. İşi kolay değil, üç sene süren bir sabırsızlık var sonuçta.
Ama bizim için istekli oluşu, biraz olsun bazı şeyleri istediğini gösteriyor. Bu azmini yeşil sahada bize futboluyla da göstermesini temenni ediyorum. Umarım güzel bir sezon geçiririz, sonu üç kupalı olan.

Ensesinde Terim’cilerin baskısını hissetmezse kısa sürede başarıyı yakalar

Umarım hayırlı olur ve umarım çok başarılı olur. İyi futbol oynayan bir Galatasaray’ı izlemek isterim.

Düşüncelerimi gelmeden önce belirtmiştim. Galatasaray geçmişi ve Emre ile beraber Galatasaray’a kaybettirdiği şampiyonluk ve milyonlarca Euro nedeniyle daha öncesinde ortaya koydukları harika performanslara rağmen ikisini de sevmem. Avrupa macerasından sonra Türkiye’ye dönüşündeki süreç de benim için ekstra negatif. Ama Galatasaray’a iyi hizmet verdiği sürece sorun yok. Sonuçta şu an tekrar Başkan seçilen DÖ ve futbolun başına getirdiği adam Okan ve Emre’nin Galatasaray’a verdiklerinin 10’de birini vermediler ve finansal olarak kulübe çok daha büyük darbe vurdular.

Bu nedenle önceki düşüncelerime rağmen başarılı olmasını gönülden umuyorum.

Bunu belirtmekle birlikte, söylendiği kadar iyi bir teknik direktör olduğunu da düşünmüyorum. Çok kalitesiz bir ligde, büyüklerin belki de en kötü süreçlerini geçirdikleri bir dönemde, Abdullah Avcı’nın mirası ile şampiyonluk yaşadı. Yine de başarı kesinlikle hakkıdır ama görüyorum ki hemen sonrasındaki sezondaki rezalet performansı hiç konuşulmuyor. Ligde şampiyon olurken büyük takımlara karşı oynattığı pasif ve kötü futbolu (bence) tamamen unutulmuş.

Eğer bir şekilde övülecekse, Başakşehir ile Avrupa’da oynattığı futbol ve nispeten zor gruptan çıkması bence en büyük başarısıdır.

Domenec Torrent’i başta övüp devamını getiremeyince eleştirmiştim. Buna rağmen Galatasaray’ın şu durumunda, gelirlerinin bu kadar düştüğü bu yıllarda, gidip 2 milyon Euro üstü bir rakamı sadece bir yılı kalmış bir hocaya tazminat olarak vermenin çılgınlık olduğunu düşünüyorum. Adama 5 aylık hocalık için verilen rakamın tamamen aptallık olduğunu düşünüyorum. DT ve yardımcılarını bir sene daha tutup, sözleşmeleri sona erince yollamak en mantıklı olan seçenekti. Bence bu ligde şampiyonluğa erişebilecek bir teknik direktördü, ya da çoğunuzun dediği gibi “köylü yardımcıydı”. Bence üç çok önemli bölge hariç gayet iyi bir kadromuz vardı. Ve doğru transferlerle bu takım zaten ligde şampiyonluğa oynardı.

Sonuçta olan oldu. Hayırlı olsun. Güzel modern futbol oynatması en büyük dileğim. Umarım Başakşehir’e Avrupa maçlarında oynattığı güzel futbolu, Galatasaray’da da oynatabilir.

Geri
Üst Alt