rakiplerine bir bir geçirmesi akabinde sene sonu adını zokan buruk olarak revize etmemizi umarım

Camiamıza hayırlı olsun.ilk günkü heyecan ve isteğini her zaman sürdürmesini temenni ederim.okan hocanın başarılı olmasını çok isterim

sevgili @Onat Can Sağıroğlu nun ustte eklemis oldugu *imza toreni vidyosu icerigin'den *onemli buldugum anlara yonelik nacizane gorusum ;

okan hocanin sevinci harika gozukuyordu ekrandan.gozleri parliyor, pozitif enerjiyi karsiya guclu sekilde veriyor hissettiriyordu adeta ... mutevaziligi ve efendiligi zaten dogal yonu.
*yuvasinda hoca olarak calisacak olmasi ici icne sigmiyor . hirsi ,sevgisi ,bir an once floryaya cikip baslama istegi,,hatta sezon acilisi bile erkene alinmis dedigine gore.

ilk dakikalarda *girisi cok cok iyi yapti. kulube yonelik gurus,onur vsvs kendi hisleri dolayli sozleri , taraftara karsi birlestirici ve taraftarin onemini gucunu sevgisini belirten soylemleri, hedefsel anlamda, *cocugunun verdigi moral motivasyon , pozitif oz guvenle ~ ekstra motive olarak sampiyonlugu istedigini belirten *kararli bold cumleleri ust uste kurmasi - cok degerli idi.

- dakika * 20 de ve de ozellikle 21:30 da soyledigi sozleri cok ama cok anlamli buldum. gecen sezona dair beklenen verimi veremeyen, potansiyelini gosteremeyenlere yonelik sarfettigi sozler a klas bir hoca soylemleri idi kanimca... < - > bahsi edilen oyunculari bir de iyi ,kaliteli oyuncularla oynadiklarinda(gecmiste basarili orneklerini hatirlatarak) < ozetle; bu oyuncularin , <> daha iyi oyuncularla daha iyi performans verebileceklerini - belirtmesi onemli stratejik sozlerdi.

- *dakika 34 ; sampiyonluk yasadigi donem basaksehir ozelinde 433 , 4231 , 442 , forvet gezen ,mobil anlayista, bazen de cift forvetle oynadik, savunmayi * 4 lu dusundugunu belirtti.

*toplu topsuz dizilisler konusu ; *oyuncu kalitesi ,yetenegi disinda
< > *oyuncu *zekasi - zeki oyuncularla oyundan daha fazla verim alma konusu... cok ama cok begendim.
zeki oyuncu, oyuncu zekasi - konusunu *gecen sezon transfer doneminde ozellikle bolca vurgulamistim *alacagimiz oyuncu da oyun zekasi/zeki olmasi yeterliligi <=> bir diger adiyla ; *Fundamental Yeterlilik. bunu okan hoca kisa ve oz muthis betimledi ustteki vidyo ve dakika bolumunde.

34'un devaminda dedikleri ;
*taktiksel degiskenlik olabilir oyun ici vs demesi, tek formasyon degil de bir kac formasyon uzerinden gidecegini belirtmesi onemli doneler idi benim adima yeni sezona yonelik.

dakika 36 da soyledigi konu ; galatasaray da oynayan oyuncunun *oyunun iki yonunu de oynamasi gerektigi. diger bir deyisle *hibrid tandansli tipoloji.

{ bunu da nacizane bolca vurguluyorum hem transfer basliklarinda hem lig maclarimizin basliklarinda ve oyuncu basliklarinda < - > fundamental nuans la beraber < orta saha ozelinde misal ,mevcut oyuncularimiz ve yeni olasi oyuncularimiza yonelik olmasi gereken nuanslar ozelinde belirtmistim }...< - benzer soylemleri kendisinden de duymak oldukca memnuniyet verici anlardi tarafim adina.

akabinde dedigi ; maas olarak bize uygun, ama oyun kalitesi olarak cok yuksek kalitede oyuncular almak istiyoruz soylemi.

- dakika *40 dan itibaren *baskan'in soylemlerini cok onemli,yerinde ve degerli buldum. 2 husus konusundaki gorusu, bu sezonun onemi + onumuzdeki sezonlari riske atmayan turde dogru uygun maaslar denklemi..mini_kronolojik bazli;
< > *kadro olustururken maas+tek sezon basari+galatasarayin onundeki sezonlari > *yuksek maas vb gibi seylerle > *kisaca basarili sezon hedefini ~ onumuzdeki sezonlari *feda etmeden bu transferleri yapacagiz *soylemi.

akabinde

-dakika 42 civari baskanin soyledigi sozleri cok iyi ve de stratejik buldum. < *2000 ruhunu yaratmaya calisiyoruz hedefi.
buna ilisik soz alan *okan hoca nin soylemi de cok guzel ve anlamli idi ; basariya yonelik gecmis hocaligina nazaran yuvam da *10 kat 100 kat daha fazla hissiyati istegi ve hirsi galatasaraya layik olma duygusu konusu.....

*sampiyonluk yolunda en buyuk kozunuz konusu ; taraftara verdigi onemi belirtmesi cok ozel ve guzeldi. bu sezonun onemine tam * konsantrasyon detayini ozellikle belirtmesi, cok yerinde idi. camia taraftarlar hep birlikte olalim konusu.
kucuk seyleri birakalim deyimi onemli idi mesaj anlaminda. < bu sozu tekrardan belirtmesini anlamli buldum > *kucuk ayrintilara, dis soylemlere vs ozellik * taraftarlarin bir nevi orali olmamasi gerektigini belirtmesi degerli laflardi....

en buyuk guc = taraftarimiz. sade ama anlami buyuk ve de degerli bir soz. kendisinin de dedigi gibi.

kapanista dedigi : avrupasiz lig yarisinda > konsantrasyonumuzun yuksek olmasi gerektigi ,,,,haftada tek mac,,mac mac ilerleyecegimizi + her haftayi ayri bir *final olarak gormemizi ilk haftadan son haftaya dek bu bakista olmamiz/olacagimiz gerektigi vurgusunu cok cok iyi buldum...

ben kendi adima cok iyi ve etkileyici buldum ; cicegi burnunda sevgili hocamiz okan buruk ve sayin baskan dursun ozbek'in *imza toplantisi bazli yeni sezona yonelik aciklamalari .

0166ea2c024f43b8bbfccefbbeb5f256.jpeg.webp

kulubumuzun *tvsine ciktigi ilk yayinda *aciklamalarinin tamamini cok begendim ve de samimi icten bizden buldum. bir anlamda taraftar ictenliginde bir yayin olmus anlatim ve sohbet dili.

nacizane onemli buldugum yerlerden bazilari;

6:30 dan itibaren ~ 8:30'a olan bolum de *Altyapi konusunda soyledigi bastan sona ayri baslik acilacak turde onemli ve de umut vaad eden gercekci mesajlar idi... <> forumumuzda altyapi bolumunde ayri baslik acilsa -altyapi ust & yapi *entegre nin onemi tandansli *ilerisine yonelik soylemleri - daha dikkati ceke bilirdi diye dusunuyorum...

alinacak oyuncularin ne yonde olmasi gerektigi konusuna deginmesi,kiraliklardan bahsetmesi, altyapi oyuncularinin maclarini gstv den izleyerek takip ettigini belirtmesi, kendisini kulup adina hazir tutarak geldigi hissi ve izlenimi sunmasina kapi acmis dogal olarak. ayrica begendim bu yonunu.

yayinin sonlarina dogru 26:30 dan bitime dek sirayla tekrardan altyapi onemi, tesislere deginmesi,galatasaraylilik bagi,aile vurgusu vs,,, sonlara dogru taraftara yonelik soyledikleri cok cok dogru tespitlerdi. hem ovguyu belirten bold guzel ve onemli kelimeler sarfetti taraftarlara yonelik - hem de , taraftarlarimizin futbola ilgisi,bilgisi,saha ici ,oyuncu bazli arti eksi konularina vakif olmalarina ovgu ve dikkati cekmesini anlamli ve degerli buldum.

sunucu cok guzel bir yayin hazirlamis. sorular cok iyi secilmis, betimlemeler,vurgular tamlamalar vs yerli yerinde idi - 35,36 dklik kisa ama doyurucu program olmus ~ eski guzel maclarimizla bezeli dolu dolu zengin...

tekrardan yuvana hos geldin sevgili okan buruk. nice guzel sezonlar yasamamiz dilegiyle...

Geri
Üst Alt