Ya arkadaslar adama Mertens, Torreira bilmem ne alıyor yönetim 20-30 milyon harcadı sonra köy takimini yendiği zaman da "vaayyy büyük hoca". Ulan neresi büyük 3 kuruşluk köy takimini yenebilmek icin 20-30 milyon Euro harca sonra büyük antrenör diye kasil. Ki yenemiyorsun bile o ayrı komedi.

İkiside net pozisyon değil. Kerem sırtı dönük top alıp şut çekiyor. Seferovicin pozisyonunu pozisyondan sayamayacagim. Bu kadar kötü taktik olmamalı. Ayrıca, Kerem istatistik kasacagina sefere yuvarlasa gol olacak. Kaç maçtır bunu yapıyor artık sıktı
kerem'in pozisyonu gol olsa iptal olabilirdi. pozisyonun başında boey elle oynamıştı sanki

yunus kerem arasında seçim yapman ve yunusu çıkarman faziiia idi
gomiş erken aldın
golu yedigin sıra kazimcan almak zorunda kaldın
miço hamza ne alaka

neyse nazarlık olsun

Tekrar ediyorum

İkili forvetin Sefer ve Gomis olmaz

İkisi de aynı tip oyuncu

Haydi 45'de ikili forvete döndün

O zaman arkalarına Mertens'i koyacaksın

4-3-1-2'ye dönseydin bari

Ayrıca daha da önemlisi kanat bekler ve kanatlardan hiç destek gelmiyor

Buna acilen çözüm bulmalı

Yoksa büyük sıkıntı

Son dakikalarda terim vari bir hareket cekerek abdülü önde oynatti. Bir iki hafta sonra bütün transferler oynarsa hic bir mazeret kalmaz elinde. Sergio disinda cok iyi transferler yapildi. Artik büyük hoca oldugunu göstermen gerek. Suanki oynadimiz tuaf futbol bir kac mac daha devam ederse ozaman isler tersine döner senin icin.

M2011K2G cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

en basında söyledim.gelmesini de istemedim.olmayacagını biliyorum ama umarım yanılırım. içsahada bu kadar kötü oyunla,plansızlıkla,değişikliklerle de takımın direkt içine ederek burda işi zor.

Akbaba'dan çok rahatsız olmasına rağmen, 45'de iki forvete geçmesi büyük bir hataydı. Ama Mertens fizik olarak hazır olunca Akbaba bir daha forma yüzü göremeyecek zaten. Her hatadan çıkarılacak bir ders var, o yüzden hayırlı bir mağlubiyet oldu, bir daha 4-4-2 ye böyle döneceğini sanmıyorum.
Transfer istediği çok belli, özellikle kanada ve forvete alternatif, oyun varyasyonlarımızı artıracak oyuncular lazım. Akbaba bu denklemde son 20-25 dakika yabancı sınırı sorunu çekeceğimiz dakikalarda oyuna girebilir. Yoksa Kerem-Yunusun ayaklarına bakmamız gerekecek hep.
Orta saha tandeminin birbirine alışması uzun sürecek, fiziksel olarak da sıkıntı çekecek oyuncular var maalesef. Her aldığımız oyuncu kamp görmediği için de ayrı bir sorun yaşayacağız gibi. Bu açıdan Belotti kumarı oynanmamalı kesinlikle, bize hazır kamp görmüş, dribblingi olan farklı bir forvet ve kanat lazım.

Sıvadı. Gomis macerası yerine Torreira'yı alacaktı. Sonrasında da 70 de Mertens girecekti. Bugün sınıfta kaldı.

Hocam biraz cesur olmanı bekliyorum ya mesela gerektiğinde formayı musleradan alıp Okan Kocuk'a ver, kerem'e vs bu kadar sabretme :( yol kazası diyelim ins ders çıkarmışızdır başındayız daha her şeyin

Geri
Üst Alt