Gomis'le çift forvete erken mi başladı? Sanki.
Oliviera yerine Midsö nün çıkmasını bekliyorduk 3 kişi ekran başında.

Açamadık rakibi, bireysel olarak da takım olarak da düşüktük, bazı oyuncular çok kötüydü.

Başarıya inananlar olarak destek olmaya devam..

Daha 30 küsür maç var, kazancaz kaybetcez çok sövcez biliyorum. Şimdiden enseyi karartmak niyetinde değilim.
Ama aşağıdaki görüntüye baktıkça elimde olmadan meşhur şiirdeki o dize aklıma geliyor bu sene de gitti diyorum.

Fıtrat değişir sanma! Bu kan yine o kandır.

1660460220661.jpeg

Dengeli değişiklikler yerine ya gelir ya gider türde oyuncu degisikliklerini bırakması lzm.

Nazarlık olsun bu kayıp. Kendi özüne dönmesinde yarar var. Kötü bi kopya gibi duruyor

Aldigin her karar yanlis, her hareket fail. Rezil bir teknik ekip performansi gosterdi Okan Buruk, rezillik resmen.

Seferovic - Gomis hucum hattini kurmak nedir daha 45 dakika?

Bu maçta sınıfta kaldı
10 kişi defans yapan takıma karşı hem kanatlar hem bekler herkes göbekte
Oyunu kanatlara açtıramadı
Tek pozitif yanımız ortasahada bariz üstünlüğümüz vardı oyuncular sayesinde
Onda da 4-4-2’ye erkenden geçip onu da dengeledi
Oyuncular mercedes ama taktik hacı murat gibiydi
Akhisar rize başakşehir
Akhşsar rize kontra takımı, kapalı defansa karşı işi olmaz
Başakta da ilk sene avcının 5 yıldır oturmuş takımında dikildi
İkinci sene düşüyordu da kovulunca toparladı takım

Genel olarak değişiklikleri pek beğenmesem de, güzel galibiyet. Tabii değişiklikler konusunda kadro rotasyonu/yedeklerin kalitesini vs. de göz önüne alarak çok ağır eleştiriye falan gerek yok. Dersler çıkartarak yoluna emin adımlarla devam edeceğine inanıyorum.

+ Dün de beğenmedim.

Gomis hamlesi yerine Mertens daha erken girebilirdi - zira gomis'in ben oyuna girince ne etki yarattığını anlamış değilim.

Daha 2. haftadan fatih hoca bekleyenler, bunu ciddi ciddi dillendirenler ne yaşıyor acaba ? Eyvallah dünkü maç için hepimiz güzel oyun rahat 3 puan bekliyorduk bu olmadığı için hayal kırıklığı oldu. Dünkü maçta Okan hocanın da hataları vardı kabul. O da hatalarını görüyordur. Sabretmek lazım.

Okan hoca hakkında yorum yapmak için 7-8. maçı bekleyeceğim, takım aşırı uyumsuz gözüktü gözüme birlikte antrenman yapmıyormuş gibi. Uyum artar ancak değiştirilemeyen bazı kronik sorunlarımız var, beklerin son tercih hataları, musleranın yanlış çıkışları, özellikle savunmadaki konsantrasyon eksikliği. Bunları düzeltmek çok daha uzun sürecektir. Umarım eksikler görülüp üzerine çalışılıyordur.

Okan hoca ümraniye macinda nasil refleks gösterecek göreceğiz. Savunması giresuna göre daha dandik lakin hücumu daha etkili bir rakip. O macı kazanırız ama oyuncu tercihlerini merak ediyorum.

1660469933833.webp

bi aralar şunlara dava açan Galatasaray avukatları vardı, hala aktiflerse buyursunlar.

Kadro geç kuruldu takım uyumsuz diye ses etmek istemiyorum da kritik anlarda verceği kararlarda pisleyecek gibi duruyor sanki

dk 70 leri fln beklemeyerek doğru yaptı bence
devre arasında o taraftarın gazıyla da sonuca çabuk gitmek istedi
oliveira fln oyundan düşüp giresun kalemize gelmeye başlayınca o değişiklik dakikası da gayet yerindeydi ama hesaba katmadığı şey bence hiç istemeyerek oynattığı abdulkerim faktörüydü en kötü 0-0 a bağlanacaktı maç o tarz bi bireysel hata olmasa , ama mertens flnda girmişken atadabilirdikte 0-0 olsaydı
geretste 2006 da çok farklı şeyler yapmıyordu bu bir kumar rakip zaten gelmiyor dedi kumarını oynadı ama işte şans

Orta sahada topcular ust uste biniyor. Hazirliklar maclarindan beri boyle. Roller tam oturmadi daha zamani var elbet ama buna bir cozum bulmasi lazim. Oyuncular haksiz yere elestiri aliyor bu yuzden

Bir ise yara okan

Bu takim sezon sonu ilk 4'te olmayi hakediyor bunu basarabilirsen devam edersin

☆☆☆☆

Maci verdi. Muhtemelen yapilan toplantida sampiyon olmak icin ne lazim diye konusuldu. Yapilacak transferlerle ligin cok ustunde bir kadro kurulacak ve tek parola sampiyonluk olacak. Toparlamazsa 10. hafta falan yolcu olur

Basaksehirde de kotu baslamis sonra oturtmustu oyunu fakat 0-0a baglayip 70ten sonra 1-2 golle aldigi cok mac oldu. Insallah boyle bir oyunda bizde oturtmaz yoksa rahat mac izleyemeyecegiz demektir. Gelmesini istemedim beklentimde yok. Insallah yaniliriz diyelim.

Geri
Üst Alt