Ilk defa oyunumuzu begendim neden mi? Demekki durmadan topu öne sisirmek yerine ayaga pasla tempolu futbol oyniyabiliyormusuz, demekki bunu yapabiliyorduk. Peki biz dört hafta neden setsiz uzun topu izlemeye mecbur kaldik? En azindan hatasindan dönmesi iyidir ama hala oyuncu degistirmesin de sikinti var.

M2011K2G cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

10 kişi oynanan oyundan ötürü tebrik ederim. Değişiklikler de yerindeydi. Arkandayız hocam, sana güveniyoruz.

Ft 2

Isine bak mac kaybettirme simdilik yeter

Uc bes stoper daha alirsak takim oturacak sende rahatlayacaksin

Laf edilmis baya ama macin gidisatinda hararetten herhalde

En son bir ilk devre macinda bu kadar iyi ve dominant oynadigimizda sene 2017 idi

Su oyunu oturtsun yenemeyecegimiz takim yok. 4-5 hafta kala gule oynaya sampiyon oluruz

@Murat Kara kutlarim yine bos atmiyormussun vay be. Gordugum en ilginc trollsun yok boyle bir sey

Keremden kurtulabilsek neler olacak da iste hocamız vazgeçemiyor.

Gomis'e penaltı attırma hoca.

Duran topları kullanacak 1 adam her türlü sahada olmalı.

Kerem'i çıkarması ve 10 kişi oynattığı futbol çok iyidi

Hakem kırmızı kartı çıkarınca Okan hoca kulübeden öyle bir çıktı ki dedim kesin hakemi dövecek.

Sonra kalktı kurmaylarına emirler verdi. Seferovic ve Emire birşeyler anlattı dedim bu maç bizim o an emin oldum kazanacağımıza.
Hatta gomis penaltı kaçırdığında bile soğukkanlılığımı korudum

Midstjö gelince Oliveira'yı daha ofansif Mertens'i de Kerem'in yerinde oynattığında alınacak forvette uyum sağlarsa güzel olabilir gibi bir düşünce var. Tabi Kerem'in silinmesinden taraf değilim ama rehabilite edilmesi gerek.

takımın temposunu beğendim.

gol yeme olayını bence okan hoca çözmüş. rakip saçmalayıp basit oynuyormuş gibi gözüküyor lakin geçen seneyi hatırlarsanız düşmeye oynayan takımlar bile güle oynaya gol atıyordu bize. bunu çözdüğünü görmek güzel. yediğimiz gol de çok ekstar bir goldü bence. o topa süperligde öyle ip gibi vuracak adam sayısı bir elin parmaklarını geçmez. ayrıca 10 kişi bu tempoyu sürdürmek kolay değil gerçekten. benim en bariz gördüğüm eksiklik kanatların takım presine katkıda bulunamaması. isteseler de olmuyor. hem kanatlarda o mental özellik yok hemde fiziksel olarak bunu yapamıyorlar. mesela barış alperi kadroya monte edebilirsek solda kendisinin fizik gücünden yararlanabileceğimizi düşünüyorum. boey de ileride sağ kanat olarak değerlendirilebilir.

takımın temposunu beğendim.

gol yeme olayını bence okan hoca çözmüş. rakip saçmalayıp basit oynuyormuş gibi gözüküyor lakin geçen seneyi hatırlarsanız düşmeye oynayan takımlar bile güle oynaya gol atıyordu bize. bunu çözdüğünü görmek güzel. yediğimiz gol de çok ekstar bir goldü bence. o topa süperligde öyle ip gibi vuracak adam sayısı bir elin parmaklarını geçmez. ayrıca 10 kişi bu tempoyu sürdürmek kolay değil gerçekten. benim en bariz gördüğüm eksiklik kanatların takım presine katkıda bulunamaması. isteseler de olmuyor. hem kanatlarda o mental özellik yok hemde fiziksel olarak bunu yapamıyorlar. mesela barış alperi kadroya monte edebilirsek solda kendisinin fizik gücünden yararlanabileceğimizi düşünüyorum. boey de ileride sağ kanat olarak değerlendirilebilir.
Geçen sene ortasaha da f16 lar gibi eskortluk yapıyordu bizimkiler rakiplere

Midstjö gelince Oliveira'yı daha ofansif Mertens'i de Kerem'in yerinde oynattığında alınacak forvette uyum sağlarsa güzel olabilir gibi bir düşünce var. Tabi Kerem'in silinmesinden taraf değilim ama rehabilite edilmesi gerek.
Mertens forvet arkasında serbest şekilde kalmalı. Kerem ve Yunus ile rekabet edecek yabancı bir kanat oyuncusu orada sorunu giderecektir. Kanat oyuncularımız çizgiye inmiyor. Sadece içeri kat ederek ceza sahasını yeterince besleyemiyoruz. Bu konuda Kerem ve Yunus uyarılmalı.

İlk 11 tercihi okey, Kerem değişikliği okey ama beğenmiyorum. Tek seferde 3 değişiklik oyunun ihtiyacı olan adamları sahadan almak gibi Fatih Terim nüansları devam ediyor. Mertens - Oliviera çıkacak isimler değildi bana göre. Emre Akbaba girecek isim hiç değildi. Berkan gereksizdi.
Olmayacak gibi hissediyorum.

Geçen sene ortasaha da f16 lar gibi eskortluk yapıyordu bizimkiler rakiplere
kesinlikle.

bu sene torreira sergio ve mertens ortasahada rakibi çok bozuyor. ki mertensin bunu yapması çok kıymetli. çünki temposunu buldukça tam bir sneijder vibe vermeye başladı bana. sorumluluk almaktan kaçmayan yıldız oyuncuları seviyorum. ki kırmızı kart verildiğinde ki üzüntüsü ve hırsı ardından penaltıyı aldırmak için sağ ayağını topun önüne atıp penaltıyı alması tam anlamıyla tecrübe ve kalite akan bir hareketti. dediğim gibi mertens bu takımın ilk 11 oyuncusu olmuştur benim nazarımda. seneye de jübilesini bizde yapar diye düşünüyorum.

bunun dışında kadro derinliği açısından ortasahaya yazdığımız üç isim torreira sergio ve mertens dışında midstjö'nün de çok iyi olması beni mutlu ediyor. ayrıca bir tane daha kreatif bir hucum özellikli ortasaha alınacağı söyleniyor ki kesinlikle karşı değilim kadro derinliği çok önemli lig maratonu uzun.

İlk 11 tercihi okey, Kerem değişikliği okey ama beğenmiyorum. Tek seferde 3 değişiklik oyunun ihtiyacı olan adamları sahadan almak gibi Fatih Terim nüansları devam ediyor. Mertens - Oliviera çıkacak isimler değildi bana göre. Emre Akbaba girecek isim hiç değildi. Berkan gereksizdi.
Olmayacak gibi hissediyorum.

Orta sahamız çökmüştü o An enerji gerekiyordu belki Hamza alınabilirdi Emre akbaba yerine ama arada önemli bir tecrübe farkı da var

Emre varken Hamza’yı alsa oyuncuyu tamamen kaybeder sezon boyunca toparlayamazdı

Bence olumlu değişiklikler

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

3 değişiklik birden gelince düşeriz diyordum ama etkilemedi. Aksine hücuma çıktığımızda 5 kişi falan oluyordu rakip ceza sahasında. Değişiklikleri olumlu oldu dün.

Geri
Üst Alt