Oyun anlamında değişen durumların hocadan çok oyuncu kalitesinin değişmesiyle alakası olduğunu düşünüyorum. Şu ana kadar Okan dokunuşu olarak gördüğüm tek şey Ömer - Taylan - Oğulcan gibi isimlerle yolları ayırma kararı. Sadece potansiyelleri bıraktı yerli rotasyonunda.

Okan'ın, Torrent > PVA - Berkan örneğindeki gibi herhangi oyuncuya taktiksel anlamda ekstra bir şey kattığını şimdilik göremedim ama 1 ay sonra herkes birbirine alışınca görebiliriz. Bu haftaları tamamen hazır olana kadar "ne kadar az puan kaybı o kadar iyi" haftaları olarak görüyorum.
Bu yaptığı bile çok önemli bir dokunuş bence. Terim olsaydı bu oyuncular ilk 11'imizde olurdu daha.

bazı mesajlardan anladığım sadece rakiplere

not: bu başlık değil

Son 5 senedir korneri kullanmak zorunda olduğumuz için kullanıyoruz gram heyecan olmuyor çünkü gol atamayacağımızı hepimiz biliyoruz. terimden sonra bunu değiştirirsin diye umduk ama bir değişiklik olmadı şimdiye kadar. İsmi lazım olmayan takımların attıkları gollerin yarısı duran top nerdeyse.

Son 5 senedir korneri kullanmak zorunda olduğumuz için kullanıyoruz gram heyecan olmuyor çünkü gol atamayacağımızı hepimiz biliyoruz. terimden sonra bunu değiştirirsin diye umduk ama bir değişiklik olmadı şimdiye kadar. İsmi lazım olmayan takımların attıkları gollerin yarısı duran top nerdeyse.
Takım ritmini buluyor. Atarız merak etme.

Vay be. Mükemmel oynatıyor helal olsun. Biraz kaos var an itibariyle özellikle hücumda ama o da önümüzdeki haftalarda oturacaktır şüphesiz.

Maksat iyi giderken elestirmek, olumlu ve yapici.

Hocam, oyuncu hamelelerin bir parca gec. Son mac tamam 70'ler normaldi belki ama bir onceki mac biraz daha erken olabilirdi. Kisacasi, dakika bazli degildi oyun/sonuc odakli yapman daha cesur olman gerekiyor. Ayrica, Mertens'i biraz daha one atmali, stoperleri top bizdeyken biraz daha one cikarmayi deneyebilirsin boylelikle Torreira'da 3.bolgeye daha yakin kalacaktir. Son olarak, sol-bek denemesi yapmamiz gerekiyor; 1. 3 yerli kural, 2. performans, 3. gelecek odakli.

Bunun disinda, cizgiye inisler biraz daha artti, ozellikle Yunus&Boey, ancak benzerini sol taraftan goremiyoruz. Bu konular ustunde durmamiz gerekiyor ki forvetlerimiz daha etkin olabilsinler.

Son olarak, Oliviera'ya abdest mi olur ne olur bilmem bir dokunus sart :)

Hocammm
f612481f43b4d89b11f5a845cca14cb6.jpg

Kendi sahamızda Konyaspor bizi oyun olarak eziyor. Okan Buruk'tan çok ümitliydim ancak büyük hayal kırıklığı benim için şu ana kadar. Şu kadroyla ne oynattığı belli bile değil. Konyaspor'a oyun olarak karşılık veremiyor. Keike Montella ya da Nuri Şahin gelseydi Okanın yerine.

Hala takimin bir birinden kopuk oynamasi bunun yüzünden her top kayibi yüzünden gereksiz sekilde fazla kosmamiza ve care bulamadi okan hoca. Orta saha cok cabuk geciyor rakip takimlar bu bir yere kadar gider böyle fark yiyene dek

M2011K2G cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Oliveira mertensden biri oynar bunu gor artık. Torreira her yere yetisemez.

Kale veya solbekte yerli işine gir. Ilerde guclen. Yunus keremden 1 ı oynar. Hangisi iyiyse o oynasın

Takım rakibe uzak oynadı ilk yarım saat. Bukadar kolay paslasmamalilar

Mitso bu takıma girmeli
Pva Kerem ikilisi olmuyor değişmeli
Emin değil Abdülkadir oynamalı.
Takim sut çekmeli mertens gomis yunus Kerem.

Hadi bu hafta da hazır olmayan oyuncular vardı vs ama orta saha ve hücum kurgusunda bir karar vermesi lazım. İşi zor.

Ben Musleradan vazgeçmem dersen daha çok kafayi taşlara vurursun. Veya Pva uçup kaçmıyor bunlar

Geri
Üst Alt