- 2 Temmuz 2011
- 137.518
- 58.562
- 5.488
sende formsuzsun abi 3 senedirYorumuna kocaman bir "keşke" diyorum renkdaş. Bence yakında hoca arayışları başlar, başarılı olmasını çok istiyordum ama okana hiç güvenim kalmadı şahsen.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
sende formsuzsun abi 3 senedirYorumuna kocaman bir "keşke" diyorum renkdaş. Bence yakında hoca arayışları başlar, başarılı olmasını çok istiyordum ama okana hiç güvenim kalmadı şahsen.
Niye erken olsun ki. Oyunda duzelme olmazsa gitmesi elzemdir.Her ne kadar durumdan memnun olmasak da, hoca degisikligi icin henuz cok erken.
Niye erken olsun ki. Oyunda duzelme olmazsa gitmesi elzemdir.
terim dönerher kotu oyunda td degistireceksek sezonu 8-9 farkli td ile bitiririz. daha onemlisi kimle degistireceksin? dogru duzgun bize gelmek isteyen cok kaliteli td yok piyasada. biri gelecekse okandan net daha iyi olmali yoksa gelmesinin bi anlami olmaz ve gelecek sezon ayni tartisma yasanir, is kisir donguye doner
çayı püskürttümya sus sen de sokacam burç haritana
Okandan iyisi gelsin zaten ama corba gibi takim yapmaya devam ederse herkes evine gider.her kotu oyunda td degistireceksek sezonu 8-9 farkli td ile bitiririz. daha onemlisi kimle degistireceksin? dogru duzgun bize gelmek isteyen cok kaliteli td yok piyasada. biri gelecekse okandan net daha iyi olmali yoksa gelmesinin bi anlami olmaz ve gelecek sezon ayni tartisma yasanir, is kisir donguye doner
işin tuhafı burc haritası diye bişey yokçayı püskürttüm

Ben kahveyi puskurtmeni beklerdim. Zengin adam filtre kahve icerçayı püskürttüm
sende formsuzsun abi 3 senedir
Rezalet geçen 3 sezon bizdeki tahammül seviyesini hayli aşağı çekti artık patlama yapmamız lazım. Ligde bi takımı şöyle evire çevire yenmemiz şartneşelenmeliyiz,okan buruktan en kötü bi hamza cıkaralım bari
lan ne ismali,hamza var yaaaIsmail Kartal kadar olamaz misin be hocam
Karagumruk macinda sonu belli olur gibi 2 mac daha sans kazanir gecerseYabancı olan,ligi tanımayan sanki jesusla valerian değilde kendisi