Dünkü macta seferi oyuna alan adamın lisansını ibreti alem icin yırtacaksın. Hakem federasyon tamam lakin bu adamın dünyadan haberi yok. Maci bitiren sekle semale bak. Bu ne bilader.

Muslera
Dubua-nelsson-emin-apo-kerem
Mitsö-toreyra-berkan
Sefer
Tamam

Adam yedeklere 2 tane bek alacağına 2 tane 30 yaşını geçmiş forvet almış.
Futbolu okuyamadığını daha maçın başında kanıtlamış zaten.
Buna rağmen hala emin ve Berkan değişikliklerini savunup hakemleri bahane ederek Okan ' i savunmaya çalışıyorlar.

Bu sefer maç sonu sağlam bahane de bulamadı; taraftar çok ses çıkardığını için oyunculara sesini duyuramadıgından dem vurdu.
Şimdi gel de bu adamla şampiyon olacağına inanacak kadar futbol cahili ol!!
Yazıyorum buraya 24.10.2022 tarihi itibariyle kovulmazsa eğer 12.11.2022 tarihinde liderden en az 10 puan geriye düşecek ve o zaman kovulacak ama iş işten geçmiş olacak...
Vakit varken bugün derhal yol verilmeli.
Aynen ilk yarıda hakem maçı verene kadar okan yoktu. Sosyal medya

Çıkardığı kadro %100 doğruydu. Yedeklere Sefer'i almazdım ben olsam. Onu bir de oyuna aldı, şaşırdım. Öğrenecek diye umuyorum. Oynatmaya çalıştığı oyunda hakemleri devreden çıkarsak bu hafta itibariyle yükselişe geçecektik. İstatistiklere yansıyan baskılı oyun, gollere de yansımaya başlamıştı. Hâlâ umudum var çünkü tutarsa 4-5 sene hoca sorunu yaşamayacağız.

Yedeklerde var mıydı bilmiyorum ama bence berkan yerine van aanholt alınabilirdi sol beke.Seferovic de katkı veremedi ama şu maçtan sonra eleştirmeye dilim varmıyo açıkcası.

Ilk 30 dakikalik futbol bizi yaniltmasin, rakip alanya, riskli oynamayi sevip defans yapmayi bilmeyen bir ekip. Ilk gol zaten kalecinin kötü vurusu ve bizim pres sayesinde geldi. Ikinci gol zaten facia ötesiydi, kirmizi yemesek büyük ihtimal 5-6 atardik.

Bu mac tam matalik olurdu, defansi cok önde tutan alanyaya karsi cok güzel defans arkasi paslar atardi.

Haftaya ilk 30 dakikada oynadimiz futbol göremeyiz.

M2011K2G cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Ne kadar kolay adam harcıyorsunuz böyle. Futbolcu, hoca, başkan hiç farketmiyor. Her hafta farklı oyuncu grubu ile başlıyoruz maça aşağı yukarı genel hatlarıyla aynı da olsa oyuncuların çoğu, ufak tefek değişiklikler oluyor, hoca da doğru 11'i arıyor. Çıkardığı 11 bence doğruydu. Yedeklere 2 tane bek almaması konusuna gelecek olursak elimizde 2 tane yabancı sağ bek var 1 tane de yabancı sol bek var. Belli ki PVA'yı hoca silmiş durumda. Bundan sonra da pek oynatmayı düşünmüyor o yüzden Dubois'nın sol bekte de oynayabilme özelliğine güvenerek orayı Dubois ile kapamayı düşünüp olası kötü seneryoda Apo'yu sol bekte de kullanabilirim diyebilirsin. Buna saygı duymamız lazım. Futbolcular hata yapıyor, hakem hata yapıyor elbet Okan'da hatalar yapacak. Kimse hatasız demiyor ama arkasında durmazsak bu olay bu şekilde X gitsin Y gelsin şeklinde devam eder.Değişen bir şey olmaz. Bence hocanın tek hatası devre arasında yaptığı değişiklik. Mertens yerine Icardi'yi çıkaracaktı. Mertens sahte 9 oynayıp hem Rashica'yı hem de Kerem'i savunma arkasına kaçıracak pasları atabilirdi. Benim tek eleştirim bu olabilir.

birazcık sabır. evet bocalıyor. bazı tercihleri çok ani ve radikal düzen değişiklikleri yapıyor.

ancak bu köprünün altından daha çoooook sular akar. febeşi şampiyon ilan edenler için söylüyorum.

dünkü maçta 2-1 olduğu anda 2-2 olacağını çoğumuz zaten biliyorduk. benzerlerini terim döneminde de defalarca gördük. 60 dakika 10 kişi oynayan bir takımdan söz ediyoruz.

İsterse bugün ceketini alıp gidebilir.
Bir şeylerin değişeceğini düşünen arkadaşlar yeni gelenle de bir şey olmadığını görünce anca idrak edecek çoğu şeyi. Açımdan hiçbir sorun yok. Kaldı ki Okan da bunun için bizi zorlayacak biri değil. Mertens dün deli gibi pozisyon harcadı misal, belki pas verse üçüncüsü gelecek yine ve hakemi bile evet egale edeceksin. Bunda misal Okan'ın suçu ne. Tamamen onun beceriksizliği, son vuruş eksikliği. Gol atmış olsa da hakem kadar farkı önleyen kişi olduğunu düşünüyorum. Gol yollarında affetmeyen biri dediğimiz halde. Bu kaçıncı maçı böyle üstelik...

Ilk 30 dakikalik futbol bizi yaniltmasin, rakip alanya, riskli oynamayi sevip defans yapmayi bilmeyen bir ekip. Ilk gol zaten kalecinin kötü vurusu ve bizim pres sayesinde geldi. Ikinci gol zaten facia ötesiydi, kirmizi yemesek büyük ihtimal 5-6 atardik.

Bu mac tam matalik olurdu, defansi cok önde tutan alanyaya karsi cok güzel defans arkasi paslar atardi.

Haftaya ilk 30 dakikada oynadimiz futbol göremeyiz.

M2011K2G cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Çok haklısın. Karşındaki rakip herkesin 4-5 atabileceği kolayca pozisyona girdiği hattta 2. golümüzü hediye eden Alanyaspor .. Sen bu rakibe karşı biraz taraftar desteği ve motivasyonla tabi ki üstünlük kurabilirsin. Önemli olan iş zora girdiğinde ne yaptığın..

Bu takımın kondüsyonu yerlerde, oyun planı transfer planlaması yanlış. Oyuncu değişiklikleri felaket düzeyde. Oyunu okuma sıfır. Bu hakemlerle şampiyon olamazsın ama iyi bir hocayla en azından dünkü maçı kazanırdın. 2-0 dan maçı tutman gerekirdi.

Kayseri maci icin kesinlikle elestirilere katiliyorum,o macta da penaltimiz verilmedi ama buna ragmen kötü bir oyun vardi

Dünkü mac icin elestirenler ise ya bi anlik sinirle sorumlu aradiklari icin salliyorlar ya da art niyetliler

Kirmizi kart tan önce oynanan üstün futbol ortada,ikinci yari ya mertens’in yerine dubois’in baslamasi da dogru cünkü boey kirmizi gördü ve kerem’in sag bekte performansi nasil olur belli degildi dogru olani yapti

2-1’e kadar bu sekilde oynadik yani degisikliklerle bir alakasi yok 10 kisi kalmisiz ve kotu olmalarina ragmen ligin en fazla topla oynayan takimina karsi eksik oynadik

2-1 den sonra ki emin ve midstjo hamlesi de kesinlikle dogruydu cunku takimin buna ihtiyaci vardi baski yiyorduk

Bana gore tek yanlisi seferovic’ti ama berabere kalmamizda etkisi varmi bu degisikligin kesinlikle hayir

O macin sorumlusu ali palabiyik denen soytaridir

Onumuzdeki 3 mac sonrasi dunya kupasi arasi. Karagumruk deplasmani Icerde Besiktas Basaksehir deplasmani 3 zor mac. Bu maclardan minimum 7 puan cikaramazsa yollar derhal ayrilmali kendisiyle.

Puan farki suan 5 cift haneye cikarsa ne oyunculari motive edersin ne taraftari havluyu atarsin. Dun elindeki maci verdi. Emin Abdulkerim falan gol pozisyonuna girdi cunku ofansif adam kalmadi sahada. Keremde tüyü dikti zaten. Söyle böyle derken ligin yarisina geliyoz bi yerden sonra bahanede kurtarmaz.

Şöyle bir operasyon maçından sonra bile hocaya yazılanlara bak. Vallahi yazık siz taraftar falan değilsiniz. Evet bence de gitsin Okan Buruk derhal istifa etsin sonra yeni gelen teknik adamı da bu operasyon çocukları gene harcasın böyle böyle belimiz hiç doğrulamasın ama TFF ve MHK bin yaşasın. Aferin size aynen devam bu kafalar abravo aferin aferin böyle devam...

başka maçlarda eleştirecek çok şey söylenir ama bu maçta tek laf etmem

Sen takır takır planını uygulamışsın, 2-0 öndesin, bir sürü pozisyon yakalamışsın, 2 golün milimle ofsayt olmuş ama 1 hakem çıkıp tüm maçın kaderini etkiliyor

yok şunu alsaydı, yok bunu alsaydı demeyin bir zahmet bu maçlık. Onlar işin kreması. Asıl temeldeki sorun başkaydı dün

Süper Lig'de 11. hafta itibariyle en az penaltı kullanan, en çok kırmızı kart gören ve VAR'dan lehine karar çıkmayan tek takım Galatasaray.

Çıkardığı kadro %100 doğruydu. Yedeklere Sefer'i almazdım ben olsam. Onu bir de oyuna aldı, şaşırdım. Öğrenecek diye umuyorum. Oynatmaya çalıştığı oyunda hakemleri devreden çıkarsak bu hafta itibariyle yükselişe geçecektik. İstatistiklere yansıyan baskılı oyun, gollere de yansımaya başlamıştı. Hâlâ umudum var çünkü tutarsa 4-5 sene hoca sorunu yaşamayacağız.

Iste bu

yüzde yüz katrılıyorum. sefer yerine icardi devam etse daha rahatsız ediyordu alanya savunmasını. sefer yarı sahada beklemekten baska bir sey yapmadı. oynatmak istediği oyunu seviyorum ama sacma sapan islerle hep boka sarıyor. bence fizik olarak tırtız düzelir mi bilemiyorum ama çözülmesi elzem.
10 kişide kalsak 9 kişide oynasak o oynanan futbol kabul edilemez. bitti resmen oyuncular.

Ilk golün geleceği o kadar belliydi ki sadece izledi değişiklik yapmakta çok geç kaldi ayrıca bence mertens yerine icardi çıkmalıydı orta sahayı kalabalık tutmalıydı ama hoca ne yapti bizi ilk gole kadar 4 2 3 oynattı. Her hafta yaptığı degisiklerle orta sahayı rakibe veriyor her hafta yapıyor bunu.
Kullanılan son kornerde slandal resmen bu arada

Geri
Üst Alt