Arkadaşlar 3-4 ayda hoca değiştirilmez. Eğer öyle bir kural olsaydı Uefa kupamız ve 4 sene üst üste şampiyonluğumuz olmazdı.
Takım yeni kurulmuş, çoğu ilk 11 oyuncusu kamp görmeden takıma gelmiş ve geç katılmış.
Ayrıca hakemler bizi fena doğruyor.
Üstelik fikstürümüz deplasman ağırlıklı ve zordu şuana kadar.
Bütün bu faktörlere rağmen zirve yarışındayız, bir iki maç dışında takım oyununda ilerleme var, ligin istatistiksel anlamında en iyi takımıyız. Set oyunu ve rakibe pozisyon vermeme açısından yine en iyi takım biziz. Medyanın ve düşmanların gazına gelerek eleştiri yapıp hocanın ve takımın moralini bozmanın alemi yok.
Biraz sabırlı ve azıcık inançlı olalım lütfen.

Eleştiriye ket nasıl vururuz biliyor musun? Eleştiriyi yöneltenin karşısında durursun, bu bizim hocamız dersin. Hocanın sadece başarısını ya da başarısızlığını ve futbolunu konuşursun. Bu aptal saptal konuşan tiplemeleri yerin dibine sokarsın, umursamazsin, işte o Zaman bu zirvaliktan kurtuluruz. Belki yıllar geçer ama kurtuluruz.

Oldu millet zirvalayacak diye adam keyif alacağı bir etkinliğe katılamayacak. Ya da bunu paylaşmayacak. Böyle saçmalık mı olur?
Hayır katılacak ve paylaşıyorsa kamuya, elestriyi göze alacak olay bundan ibaret.Ayrıca elestriye ket falan vuramazsın.

kadroya inanılıyorsa bence sezon ortasında hoca değiştirilebilir ama şuan öyle bir kadromuz yok bence. tudor seven ftye mesafeli biri olarak söylebilirim ki(en azından o dönem) o donem takım bas bas hoca değişikliği diye bağırıyordu. potansiyelinin heba olacağı barizdi. çok gecikmedi hoca değişti ve 2 sene şampiyon olduk. şuan öyle bir durum yok. hoca değişse iyi/ortalama bir hoca getirsek de mevcut durumun çok değişeceğini sanmıyorum

Bir de sjw nasıl bir hakaret ya, sosyal adalet ve insanlar arası eşitsizlik sizi rahatsız etmiyorsa köyünüzden çıkmayın kardeşim.
Sjw'lik bu tür yaklaşımları gereksiz her olaya uygulama çabasıdır. Mesela ifade özgürlüğünün rahatsız edici olsa bile destekçisi olurum. Sizin yaptığınız demagoji.

Bariz katledildigimiz Alanya macini kazansak 2+ alicaktik ve suan liderin sadece 3 puan gerisinda olacaktik. Ve oynadigimiz deplasmanlar oyle kolay felan degildi.

Surekli oyniyan futbolcularimiz az, dun FB 6 tane gecen seneden adamla oynadi.

Bu akıma ben de katılayım bari reis yav Schmidt şimdi gelmezse ne zaman Galatasaray'a hoca olarak gelir :D
Şu an onu Benfica'dan kimse koparamaz gibi duruyor. Yıllardır yanıp tutuşuyorum şu adam bize gelsin diye ama imkânsız bu aralar, biraz çaptan düşmesi lazım. PSV öncesi Çin'den ayrıldığında olabilirdi ama o zaman da FT vardı takımda.

Lig'de 11 maç 31 puan bu nasıl bir şey yav, tek bir beraberlik aldı yoksa 11/11 yapıyordu adamlar.

CL'de PSG'nin olduğu grupta namağlup PSG ile aynı puanda. Juventus'a iki maçta da saplamış. Çok iyi bir hoca, tam bizim hasret kaldığımız ofansif futbolu oynatıyor.

Şu an onu Benfica'dan kimse koparamaz gibi duruyor. Yıllardır yanıp tutuşuyorum şu adam bize gelsin diye ama imkânsız bu aralar, biraz çaptan düşmesi lazım. PSV öncesi Çin'den ayrıldığında olabilirdi ama o zaman da FT vardı takımda.

Lig'de 11 maç 31 puan bu nasıl bir şey yav, tek bir beraberlik aldı yoksa 11/11 yapıyordu adamlar.

CL'de PSG'nin olduğu grupta namağlup PSG ile aynı puanda. Juventus'a iki maçta da saplamış. Çok iyi bir hoca, tam bizim hasret kaldığımız ofansif futbolu oynatıyor.
Ben de o hocayı beğeniyorum ama reis benim bunu yazmam mizah amacıylaydı yav Schmidt şimdi bağlamıyla :D Herkes kafayı yemiş dedin ya ben de katılayım dedim yav akıma reis :D

Haha evet. Millet barut gibi, nereye sarsam diye bekliyorlar.
Ben önemli bir konu olmadıkça kafaya takmıyom reis yav :D Futbolu takip ediyoz ama beni sinirlendirmiyo pek bu olaylar sinirlendirse de en fazla 20 dk sürüyo :D Bulunduğum coğrafi konumdan dolayı şanslıyım arkadaşlarla bazen dağa tırmanıyoz bazen de daha burda havalar soğumadı denize falan filan gidiyoz hafta da 2-3 gün onun enerjisi var diyelim ben de yav :D

Sayfalar akınca kovuldu sandım

Umutlandırıp utandırmayın!

Sayfalar akınca kovuldu sandım

Umutlandırıp utandırmayın!
EswfBJlXcAQpi4Z.jpg

Ne sabirsiz milletiz ya...

Okan hoca demeclerine dikkat etmeli. Gerisi gelir. Camia olarak bir celiski icindeyiz. Olanlari hepimiz goruyor ve yasiyoruz. Hocamiza kalan kesim ise mac oncesi ve sonrasinda konusmalari ile liderlik gostermesi gerekiyor.

Bir iki ufak eksigimiz var. Bjk ve basak maclari icin umitliyim. Insallah hoca da inaniyordur..

Sanirim temel eksiklik bu.. hocamiz kendisi inaniyormu ? Bunu cikartamiyorum

Sezon öncesi camiada Okan hoca talebi yoğun olduğu için yönetim kendini mecbur hissetti Okan hocayı getirmeye. 4-5 milyon verip yabancı bir TD ile başarısız olmaktan korktular. Yoksa getirirlerdi isimli bir yabancı TD.

Şimdi camiada "Jesus gibi parasını verip yabancı bir TD getirseydiniz" sesleri çıkmaya başladı. Yıllardır yabancı TD lere önyargı ile bakilan bir ülkede şimdi birden isimli yabancı TD popülaritesi başladı. Muhtemelen bu sesler çok yükseldiğinde yönetim bunu yapacak. Parayı bastırıp ünlü bir TD getirecek.

Ama bu hamle başarılı olur mu bilemeyiz. Jesus doğru işler yapıyor. Ama ligde dönen pislikleri de hesaba katmak lazım. Jesus bile "noluyor lan burda" havasında. Yabancı hoca benimde tercihim di ama bunun Jesus ile ilgisi yok. Ben iyi bir yabancı getirip sistemini oturtması icin gereken krediyi verme taraftarıyım. Sezon ortası olduğu için ve kadro yeni gelecek TD 'ye göre kurulmadigi için TD değiştirmek konusunda tereddütlerim var. Bu kadro hazır, kim gelirse gelsin çatır çatır top oynayacak bir kadro değil.

Ben önemli bir konu olmadıkça kafaya takmıyom reis yav :D Futbolu takip ediyoz ama beni sinirlendirmiyo pek bu olaylar sinirlendirse de en fazla 20 dk sürüyo :D Bulunduğum coğrafi konumdan dolayı şanslıyım arkadaşlarla bazen dağa tırmanıyoz bazen de daha burda havalar soğumadı denize falan filan gidiyoz hafta da 2-3 gün onun enerjisi var diyelim ben de yav :D
En güzeli zaten iyi yapıyorsun.

Ben de artık fazla takmıyorum, eskiden günlerce hatta tüm hafta takardım kafaya. Ama olgunlaştıkça başka şeylerin önemi daha iyi anlaşılıyor. En geç ertesi gün geçiyor sinir minir.

Geri
Üst Alt