Öyle veya böyle resmi maçlarda bu sezon 2.08 puan ortalaması yakalamış Okan Buruk iyi yaptığı şeyler de var ama son dakikalarda panik değişiklikleri ve oyunu tutmayı beceremiyor olması can sıkıyor

Sana güveniyorum Okan Hocam, umarım kariyerine bir lig ve kupa şampiyonluğu daha eklersin bu sezon

ilk haftaları gomis
sonra karambole
şimdi icardi ile iyi gidiyor bence. ben halen sahaya yansıyan adam akıllı bi şey göremiyorum.
oyun press oyunu ise değil, pas ise o da değil, pozisyonsa o da değil... takım oynuyor şu an rakibe göre. benim eleştirdiğim şey bu, yoksa öndeyken 2-3 adam değişmeyi herkes yapar.
her maç 1 farklı öndeyken kanser mi olacağız

Alanya maçına benzer bol pozisyona giren bir takımı izlettirdiği için kendisine teşekkürlerimi sunuyorum. Bu maç özelinde eleştireceğim konu rashicayı sol kanatta kullanmasıydı. Golden sonra bile solda kullanmaya devam etti bence yanlıştı.

Son düzenleme:
Maçı kazandığımız için en iyi hoca Okan hocadır eleştirmek mümkün değil Galatasaray taraftarı galibiyet sonrası oyuncu ve hoca eleştirmez lütfen saygı duyalım ve hocamızın başarılı gidişatını tebrik edelim

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Çok vasat hoca ya bilgisi az oyun iyi değil alt lig oyuncusu ıcardi bi de

Konu 3 saatte 1 sayfa ilerlemiş yenilmiş olsaydık muhtemelen 20 sayfa yazı yazılmış olurdu bugün ki maçta Barış Alper tercihini yaptığı için kendisine teşekkür ediyorum ayrıca son dakika da basketbol maçı gibi 2 hamle yapıp duran top savunmasını da düşünmesi ayrı güzeldi.

İlk yarıdaki futbol eleştiri gerektiren bir futboldu hatta biraz kopuktu takım boyu uzamıştı rakibin rahat paslaşmasına müsaade ettik ama ikinci yarıdaki futbol da bir o kadar güzeldi bir derbide bunu yapabilmekte hele ki yeni hoca değiştirmiş bir takıma karşı 4-5-6 yapabilecek pozisyonları bulmakta başarıdır.

Erman Toroğlu : Okan Buruk yaptığı değişikler, yaptığı işlerle maçı aldı. Aslında maçı daha farklı da alması gerekirdi. Şanssızdı 2 topu direkten döndü. İyi işler yaptılar. Aldığı oyuncular soktuğu oyuncular yerindeydi. Aynısını Şenol Güneş yapamadı.

Erman Toroğlu : Okan Buruk yaptığı değişikler, yaptığı işlerle maçı aldı. Aslında maçı daha farklı da alması gerekirdi. Şanssızdı 2 topu direkten döndü. İyi işler yaptılar. Aldığı oyuncular soktuğu oyuncular yerindeydi. Aynısını Şenol Güneş yapamadı.
Olur mu ya hoca kötü oyuncu değişikliği yapıyor :asd:

465860.webp

Alanyaspor maçında hakem rezaletinden bağımsız hamlelerinden dolayı nasıl eleştirildiyse, bu maçta da hakkı verilmeli.

En çok Okan gelsin diyenlerin başında geliyordum, başarılı olmasını çok istiyorum, yeterli kredisinin olmadığını kendi de hissediyor olmalı ki oldukça ürkek ve şuursuz kararları hamleleri olmuştu geçtiğimiz haftalarda.

Her şeyden bağımsız, mesela 11 direk nedir kardeşim ya? %60-70'i gol olsa o direklerin, uçan kaçan FB'nin üstündeydik muhtemelen.

Alanyaspor maçında hakem rezaletinden bağımsız hamlelerinden dolayı nasıl eleştirildiyse, bu maçta da hakkı verilmeli.

En çok Okan gelsin diyenlerin başında geliyordum, başarılı olmasını çok istiyorum, yeterli kredisinin olmadığını kendi de hissediyor olmalı ki oldukça ürkek ve şuursuz kararları hamleleri olmuştu geçtiğimiz haftalarda.

Her şeyden bağımsız, mesela 11 direk nedir kardeşim ya? %60-70'i gol olsa o direklerin, uçan kaçan FB'nin üstündeydik muhtemelen.
Alanya maçından ders çıkarmış ki Sefer'i bu sefer kadroya bile almadı bence her geçen gün daha da iyi oluruz.

Alanya maçından ders çıkarmış ki Sefer'i bu sefer kadroya bile almadı bence her geçen gün daha da iyi oluruz.
Evet Sefer artık üçüncü forvet oldu gibi tamamen. İcardi ve Gomis'in gerisinde zaten. Umarım daha iyi oluruz, Okan hocanın da şahsi performansı yukarı çıkar inşallah, özellikle DK sonrası.

Ilk yarida stoperlerin sag ve sol Kanada uzun top atmasi cok gereksizdi...
Bu sacmaliklari birakip pas ile cikabilirsek daha iyi olur ki kendiside Kabul etmis aciklamasinda.

Geri
Üst Alt