Istedigimiz zaman pozisyon üretiyoruz hic zorlanmadan kapali veya acik savunma farketmiyor ama bunu macin en azindan büyük bir bölümüne yaymak lazim

1-1 den sonra ikinci golü bulacagimiza veya daha dogrusu pozisyon üretecegimize emindim ve öyle de oldu
Bastonlu denilen Gomis ilk yarida diriyken stoperleri bir cok pozisyonda aldi götürdü. Gomis'i ya ilk 11 oynatip 60da cikaracagiz ya son yarim saat oyuna alacagiz. Hoca 10-15 dakika fazladan süre veriyor ikidir. Bunlari düzeltmesi lazim.

inanılmaz bi puan ortalaması

6ssooc0.jpg

Okan hocam şu ana kadar oldukça başarılı ilerliyor. Takımda belirli bir oyun kalitesi ve oyun planını oluşturmayı başardı. Kadrodaki oyuncuları da şu ana kadar gayet iyi şekilde kullanıyor. Avrupa'da oynamayan bir takım için biraz geniş bir kadromuz var ama oyuncuları doğru şekilde kullanıyor şu ana kadar. İdeal sayılabilecek bir 11'imiz var ama yaklaşık 7-8 tane ilk 11'e sırıtmadan yazılabilecek oyuncu alternatifini oluşturduk. Deplasmanlar son yıllarda en büyük sorunumuzdu ama bu sezon ligin en iyi deplasman takımı konumundayız. Ayrıca takımdaki atmosfer gayet iyi görünüyor yani oyuncularla gayet iyi bir ilişkiye sahip olduğu belli oluyor Okan hocanın. Açıkçası bundan sonra sürekli daha iyi olacak bir Galatasaray izleyeceğimizi düşünüyorum. 1-2 doğru takviyeyle daha da güçlü konuma gelebiliriz.

Takımın gol yedikten sonra afallamasına bir çare bulmalısın okan hocam

İyi güzel gidiyoruz ama bazen sahada ki takım bizmiyiz bağlarbaşı mı belli değil
Oyuncular psikolojik olarak da etkileniyor 1-1 olduktan sonra daha rahat çatır çatır futbol oynamaya başladık bence sahadakiler o an skoru koruma odaklı düşünüyor olabilirler.

Genelleme yaptım bugün ki maç özelin de değil geçen istanbul maçında ki halimiz mesela
Orada tribünlerden de etkilenmiş olabilirler takım baskı yerken tribünlerde baya sustu ve garip sesler çıkarmaya başladılar muhtemelen liderlik fırsatı gelmişken 5-6 olacak maç çok gol kaçırınca 2-1'de olunca ister istemez skoru korumaya yöneldiler. Zamanla atlatırız diye tahmin ediyorum.

Geri
Üst Alt