Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Kimsin sen cidden merak ediyorum? Ya bir yöneticinin yada teknik ekipden birinin akrabasi veya oglu olabilirmisuin?Hocam.cok vasat hemen inter görmüş uefa ve süper kupa görmüş biri gelsin ya da klavyesporlu biri![]()
Gecen seneki tak8mla bu tak8m ayn8 degil. O takimida torrent kurmadiAdamı eleştiriyoruz yanlış hamleler yapıyor bazen değişikliklerde geç kalıyor falan eyvallah hepsine ama yok istifa etsin yok bu adam ligi bitiremez falan gibi saçma yorumlar yapılıyor torrent diye bir adam vardı bizde hatırlıyor musunuz adam bizi küme düşürtüyordu be o takımı buradan alıp lider yapmak kolay değil okan hoca bizim geleceğimizdir biraz daha aklı selim yorumlar yapmak lazım bence
Birde ayni takimi okan alsaydi liderligi birak ilk 5 bile goremezdik okadar berbat bir kadroydu.Gecen seneki tak8mla bu tak8m ayn8 degil. O takimida torrent kurmadi
Bu arada unutmadan, ofspor’u ve keçiörengücü’nü bile 80’den sonra atılan gol ile zar zor 1-0, 2-1 falan yendik.2-0 biten karagümrük maçı ki rakip erkenden 10 kişi kalmıştı.
7-0 biten başakşehir maçı hariç. Rahat maç yok, hepsinde kanser olduk. Ve galip geldiğimiz tüm maçlarda puan kaybetmememizin sebebi ya kadro kalitesi, ya rakip beceriksizliği ya da şans.
Bunların 3’te 1’i bile olmasaydı şimdi savunmak için bir tarafını yırtanlar en başta eleştirenler olurdu.
Asl8nda eksikti o kadro o tak8mlada pozisyona cok giriyorduk ama defansimiz bukadar iyi degildi cunku orta sahamiz yoktuBirde ayni takimi okan alsaydi liderligi birak ilk 5 bile goremezdik okadar berbat bir kadroydu.
M2011K2G cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Sivas macinin ilk yarisi gibi oynarİstanbul maçında Okan kurtarmasa, bugün rakip atabilse yine puan kaybı. Oynattığı özellikle ikinci yarı oynattığı oyun saçmalıktan öte. Burada skora göre yorum yapılmış, ben önceden yorumumu yapayım çünkü yarın skor gelmezse herkes laf edecek. Büyük takım böyle oynamaz
Aynı takım olamadığını ben de biliyorum psikolojik olarak çökmüş camiayı ayağa kaldırmak taraftarı da buna inandırmak kolay değil bundan bahsediyorumGecen seneki tak8mla bu tak8m ayn8 degil. O takimida torrent kurmadi
TaraftarimKimsin sen cidden merak ediyorum? Ya bir yöneticinin yada teknik ekipden birinin akrabasi veya oglu olabilirmisuin?
M2011K2G cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Yedekten girenlerin hiç biri iyi oynamadı sayılır...Gomis'in yine geç çıkması dışında bugünkü değişiklikler iyiydi. Bugün 60 gibi Mitçö'nün çıkması lazımdı ama onun da yerine adam yoktu girecek. Baran şu ortamda sahaya atılamazdı.