70ten once oyuncu degistirilmez bir kuralmi var futbolda diye sormak lazim kendisine. Ikinci yari rakip ha atti ha atacak sekilde uzerimize gelirken seyretmesi hic yakismadi. Emre bos kaleye atsa su maci nasil aciklicakti merak ediyorum. Maclari koparamiyoruz ve bu bize sampiyonluga mal olabilir.

Oyunu okuyabilen bir yardımcı da alsın yanına.

Rakip cok rahat paslasiyor. Forvetleri cok rahat top aliyor. Biz n3 zamwn rakibi izlesek golu yiyoruz. Onde 3 kisi basiyor arkadakiler geri gidiyor alan aciliyor.

Alanya maci katledilse bile o macida yari yariya sen verdin

Adamı eleştiriyoruz yanlış hamleler yapıyor bazen değişikliklerde geç kalıyor falan eyvallah hepsine ama yok istifa etsin yok bu adam ligi bitiremez falan gibi saçma yorumlar yapılıyor torrent diye bir adam vardı bizde hatırlıyor musunuz adam bizi küme düşürtüyordu be o takımı buradan alıp lider yapmak kolay değil okan hoca bizim geleceğimizdir biraz daha aklı selim yorumlar yapmak lazım bence

Adamı eleştiriyoruz yanlış hamleler yapıyor bazen değişikliklerde geç kalıyor falan eyvallah hepsine ama yok istifa etsin yok bu adam ligi bitiremez falan gibi saçma yorumlar yapılıyor torrent diye bir adam vardı bizde hatırlıyor musunuz adam bizi küme düşürtüyordu be o takımı buradan alıp lider yapmak kolay değil okan hoca bizim geleceğimizdir biraz daha aklı selim yorumlar yapmak lazım bence
Gecen seneki tak8mla bu tak8m ayn8 degil. O takimida torrent kurmadi

Takım 3 sezon önce pandemi sonrası patlamış, geçen sezon tarihi travma yaşamış, yıllardır evlatçılıktan geçilmiyor, şu an lideriz, Okan Hocam beğenilmiyor, gerçekten şaşırtıcı

Başımızda şu an İmparator olsaydı, Taylan, Oğulcan, Ömer Bayram hala bizdeydi, PVA tek sol bekdi, Boey çoktan gitmişti, gol özürlü Seferoviç hep ilk 11deydi, Babel, Arda, Feghouli gibi oyuncularla fahiş fiyatlı sözleşme yenilenmiş, Cicaldau-Berkan ortasahasının arkasına bir ön libero alınmış idare ediliyordu.

Fatih Hocam hayatta Toreira ile devam etmezdi, Oliviera da çoktan kadro dışıydı. Icardi'yi de idare edemezdi.
Ne çabuk unuttuk 1 yıl önce bu zamanları.

Okan Hocam çatır çatır lider, yenilse de yense de kaçak oynamıyor, bsın toplntısından kaçmıyor, kendini attırmıyor, hep takımının başında, staffı kuvvetli ve yetkin. Gelişime açık.

Zahmet olmazsa destek olalım hocamıza.

her maç geç gelen değişiklikler karşısındaki söylemim ektedir;

2-0 biten karagümrük maçı ki rakip erkenden 10 kişi kalmıştı.

7-0 biten başakşehir maçı hariç. Rahat maç yok, hepsinde kanser olduk. Ve galip geldiğimiz tüm maçlarda puan kaybetmememizin sebebi ya kadro kalitesi, ya rakip beceriksizliği ya da şans.

Bunların 3’te 1’i bile olmasaydı şimdi savunmak için bir tarafını yırtanlar en başta eleştirenler olurdu.
Bu arada unutmadan, ofspor’u ve keçiörengücü’nü bile 80’den sonra atılan gol ile zar zor 1-0, 2-1 falan yendik.

İstanbul maçında Okan kurtarmasa, bugün rakip atabilse yine puan kaybı. Oynattığı özellikle ikinci yarı oynattığı oyun saçmalıktan öte. Burada skora göre yorum yapılmış, ben önceden yorumumu yapayım çünkü yarın skor gelmezse herkes laf edecek. Büyük takım böyle oynamaz

İstanbul maçında Okan kurtarmasa, bugün rakip atabilse yine puan kaybı. Oynattığı özellikle ikinci yarı oynattığı oyun saçmalıktan öte. Burada skora göre yorum yapılmış, ben önceden yorumumu yapayım çünkü yarın skor gelmezse herkes laf edecek. Büyük takım böyle oynamaz
Sivas macinin ilk yarisi gibi oynar

Gecen seneki tak8mla bu tak8m ayn8 degil. O takimida torrent kurmadi
Aynı takım olamadığını ben de biliyorum psikolojik olarak çökmüş camiayı ayağa kaldırmak taraftarı da buna inandırmak kolay değil bundan bahsediyorum

Okan ın da büyük takımda ilk tecrübesi sonuçta kendini kanıtlaması için özgüven sağlaması için destek verilmesi gerektiğini düşünüyorum yoksa asıp kesmek çok kolay

Gomis'in yine geç çıkması dışında bugünkü değişiklikler iyiydi. Bugün 60 gibi Mitçö'nün çıkması lazımdı ama onun da yerine adam yoktu girecek. Baran şu ortamda sahaya atılamazdı.
Yedekten girenlerin hiç biri iyi oynamadı sayılır...

maçlar kopmadığı için değişiklikler de gelemiyor

Geri
Üst Alt