Son dakikalarda Gomis'i oyuna alsaydı baskı yiyecektik. Bu hatayı yapacak diye düşündüm ama yapmadı. Umarım Gomis küsmez.

Pres ve direk oyunumuzun her maç kendisini hissetirdiğini ve bizi bu noktaya getirdiğini düşünüyorum. Bu oyunun bozulmasını sağlayabilecek tek durum bugün özellikle ilk yarıda olduğu gibi mertens,oli ve rashitin eforsuz oyunu olabilir. Bu oyun kadromuzdaki bazı oyuncularımız için zor, bazıları (boey, torre, bay) için ise nimet; 2.yarıdaki gibi kazandıran bir oyun oldugu icin de devam etmek lazım. Yalnız set hücümumuzun da artık daha iyi bir noktaya gelmesi şart. Bana göre okan hoca bu konuda yeterliligini arttırmalı ya da transfer lazım, içerden çözemiyoruz özellikle kanatların tercihleri çok sıkıntılı. Diğer bir konu da benchin kalitesi ya da formsuzluğu. Hoca bence oyuncuları begeniyor ama güvenemiyor. Bu yüzden geç degistiriyor.

Barış sağda rashica solda iyiyken gitti ikisine kanat değiştirip etkinliklerini bitirdi

Tüm oyun okumaları hatalı,maça başlangıç 11leri hatalı

Ulan hadi takımı çalıştırsan neyse diyecem bide sanki şl şampiyonu olmuşuz gibi hergün izin veriyosun takıma

50 kere dedik türk td almayın diye,prandelli kepazesi bile en azından kondisyon yüklemişti

Pro lisansını klavye ile alan arkadaslar o adam değil bu oyuncu değil şu vasat diyen arkadaslar selamlar

Geri
Üst Alt