Ekli dosyalar

• images (6).webp
    images (6).webp
    38,8 KB · Görüntüleme: 29
yapma heis okdr da değil.
Abi, dunya kupasi arasi yabanci hakem, VAR diye orta oyunu oynadilar sonra da Lale geldi. Yine bjk maci ortada biter sonrası aynen devam olacak. Hatta bizim Sivas maci dahi bilerek yapilmis gibi. O günden beri sanki sadece biz hakem hatasiyla mac kazaniyoruz algısı var. Hatirla, Alanya - Sivas arasi hakemler az çok dengedeydi. Sivas macindan sonra olanlar malum.

fbliler fazla zırlamasın seçime dek gibi bir gaye olabilir. k.oç en son hükumete sallıyordu zira.
Sezon başından beri bu hissiyattayım. Yıllardır olduğu gibi erkenden yarıştan kopmasınlar, seçim senesinde çıkıntılık yapmasınlar diye şampiyonluk yarışında tutuluyorlar. Biraz kopar gibi oldular, statta pankartlarını açıp yüksek divan kurulu üyesi yaptıkları zata "istifa" tezahüratları başladı. Biz seri yapmasak, şampiyonluğa yürüyor olsalar gıklarını çıkarmayacaklarına kalıbımı basarım.

Sanki bize de travma yaşatmaya çalışıyorlar gibi değil mi? Gecen haftaki olaylar hiç iç açıcı degildi.
2012 yılının intikamı alınmaya çalışılıyor. Belli değil mi ? Fikstüre kadar ayarlamışlar. Son maç fb ile oynayacağız. Belli ki yıllardır kendilerinin yaşadığı travmanın bir benzerini bize yaşatmaya çalışıyorlar. Lale Ortayı getirerek bunu daha da pekiştirmiş oldular.

Okan Buruk ve oyuncuların aklını başına alması gerekiyor. Daha şampiyon olmadık! Medya bizim takıma verdi gazı verdi gazı, rehavete soktu.. Ben Galatasaray'ımı tanıyorsam bize bu travmayı yaşatmaz.

2012 yılının intikamı alınmaya çalışılıyor. Belli değil mi ? Fikstüre kadar ayarlamışlar. Son maç fb ile oynayacağız. Belli ki yıllardır kendilerinin yaşadığı travmanın bir benzerini bize yaşatmaya çalışıyorlar. Lale Ortayı getirerek bunu daha da pekiştirmiş oldular.

Okan Buruk ve oyuncuların aklını başına alması gerekiyor. Daha şampiyon olmadık! Medya bizim takıma verdi gazı verdi gazı, rehavete soktu.. Ben Galatasaray'ımı tanıyorsam bize bu travmayı yaşatmaz.
Son maca birakacaklari kesin. Geriye baktiginda kafadan Antalya, Umraniye, Alanya maclari var. 1 - 2 deplasmani daha böyle alsalar geriye kalanlar zaten icerideki maclari.

Daha hiç birsey başarmadiniz hocam konsantre olamaya çalışın

Bu şampiyonluğu alarak uzun yoldaki ilk adımızi atacaksınız

Sezon başından beri bu hissiyattayım. Yıllardır olduğu gibi erkenden yarıştan kopmasınlar, seçim senesinde çıkıntılık yapmasınlar diye şampiyonluk yarışında tutuluyorlar. Biraz kopar gibi oldular, statta pankartlarını açıp yüksek divan kurulu üyesi yaptıkları zata "istifa" tezahüratları başladı. Biz seri yapmasak, şampiyonluğa yürüyor olsalar gıklarını çıkarmayacaklarına kalıbımı basarım.
İşin kötüsü ve komiği ne biliyomusun daha fazla Galatasarayli var ve mevcut parti daha çok oy kaybetti bile bunu yaparak farkında değiller...

İşin kötüsü ve komiği ne biliyomusun daha fazla Galatasarayli var ve mevcut parti daha çok oy kaybetti bile bunu yaparak farkında değiller...
Valla hocam, tuttuğu takım nedeniyle vereceği oyu değiştiren kişiye daha rastlamadım. Hep söylenir ama hiçbir şekilde geçerliliği olduğunu sanmıyorum. Ülkede tuttuğu takımın 90 dakika maçını izleyebilen sayısı bile toplasan yüzde 2-3 anca vardır, futboldan gerçekten anlayan sayısı o kadar bile değildir, o sebeple futbolun kitlesel etki yaratma ihtimali bana göre sıfır.

SM-G970F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Ben buna çok inanmıyorum. Mevcut parti seçmeni için o parti üst kimlik oluyor genelde. Ha konu futbola gelene kadar bir ton skandal var ülkede. Sırf onun için tepki koyacak olanın aklına tüküreyim.

Adana Demirspor maçını eze eze alıp yoluna devam edecektir.

Bu kadar ara olunca takima yaz kondisyonu mu bastirdi acaba? Tum takimda bir agirlik var

İlk yarının ilk haftaları takım çok kötü oynarken takıma Rachida'yı monte ettik takım seviye atlamıştı.. Şu an aynı durumla karşı karşıyayız ve aynı şeyi Kerem'e de yapmak zorundasın hoca.. Yunus'a yaptığını Kerem'e yap.. Umutlar tekrar yeşersin..

Taktiksel farklılığını son 2-3 maçta gösteremediğini düşünüyorum yada bütün mesele icardinin formsuzlugudur.

Geri
Üst Alt