Herkese tek tek laf yetiştiremeyeceğim. Bana göre bu kadronun hakkını veremiyor hoca. Yarın oyunumuzda gelişme olduğunu görürsek o zaman bak adamı zamanında eleştirmiştim ama şunları şunları geliştirdi diyip hakkını veririm zaten. Eleştiri bu kadar korkulacak bir şey olmamalı.

Kadromuz kötü diyenlere sonuna kadar katılıyorum

Vermişler adama muslerayı,ligin en iyi sağbekini,en iyi 2 stoperini,en iyi 2 ossını,en iyi 2 kanadını,mertensi matayı ikardiyi iyi oyun ve rahat galibiyet bekliyo millet bunlarla nasıl olacak bu iş ?

Sivaslı goutas,konyalı ahmet oğuz,ümraniyeli geraldo,ankaralı pedrinho,adanalı akintola,başaklı volkan babacan,tsli umut bozok,bjkli onuru verecenki adamın eline bişeyler yapsın

Elinizi vicdanınıza koyup öyle eleştirin

Bazı maçları gerçekten iyi çıkardık. Ama bazı maçları da sidik zoruyla, kalite farkıyla almasını bildik. Öyle ya da böyle şampiyonluğa gidiyoruz. Ama belli ki çözülmemiş sorunlar var oyunda. Rekor seriye rağmen istikrarlı bir futbol var diyemeyiz.

Hala herşeyi kadrodan ibaret sananlar var

İş kadroya kalsa sene başında fb ye yapılan güzellemeleri herkes hatırlıyordur sanırım geniş kadrosuyla jesusla beraber uçacak kaçacak denen fb yi sene başında devam eden fahiş hakem hatalarına rağmen 8 puan geriden yakalayıp sahalarında 3 tane çakıp tepelerine çıktık hala devam eden hakem hatalarına rağmen puan farkını koruyoruz da

İnanıyorum ki şampiyon olacağız ancak olamasak bile Okan hoca gayet başarılıdır benim nazarımda

İçerideki maçlarda
Okan
Dubua Nelson Abdülkerim kazimcan
Torrera
Rashitsa mitso oliviera mertens
Icardi
Oyunun gidişatına göre gomis zaniolo boey girmeli .
Boey,Kerem kesik yemeli hatta icardi bile

Oyuncular taktiksel olarak değil de biz çıkıp oynuyoruz alıyoruz diye düşünüyo. ben de öyle düşünüyorum okan'ın oyun planını başakta da diğer takımlarda da anlamam kadro kalitesi okanı sırtlıyor bariz.
Oyuncu değişiklerine de oyuncular karar veriyor sanırım.

Sen son 3 maçtır dememişsin ki ama orda,genel konuşmuşsun biraz
Daha genel de konuşabilirim ama lige o kadar ara verildi ki düşününce aklıma gelmiyor kolay kolay organize, sürekli denediğimiz veya uygulayabildiğimiz bir plan anımsamıyorum maalesef.

Fatih hocaya 19/20 sezonunda verilen kadroyla bugün ki kadro birbirine yakın seviyede kadrolar diyebiliriz. Fatih hoca takıma ritim yakalatmış 9 maçta 8 galibiyetle 1 beraberlik covid arası girmişti o aradan çıkar çıkmaz da takım daha toparlayamamıştı ciddi ritim kaybına uğramıştık.

Biri Dünya Kupası biri de depremden dolayı lige 2 kez yaklaşık 1 ay ve üzeri aralar verildi. Dünya Kupası arasından çıktığımızda ilk maç İstanbulspor maçıydı önceki maç Başakşehir'e 7 atmıştık fakat takımın ritim kaybettiği gözüküyordu az daha maç 2-2 oluyordu. Takım 2 haftada ritmini bulup kadıköy de feneri 3'lük yaptı.

Çok fazla panik olacak durum yok bu yaşanan süreç gayet normal 4 hafta sonra beşiktaş'ı da orada 3'lük yapacak oyun seviyesine çıkarız. Hazırlık maçı konusuna da hiçbir şekilde katılmıyorum istersen 100 hazırlık maçı yap hiçbiri maç temposu gibi olmaz.

Kadromuz kötü diyenlere sonuna kadar katılıyorum

Vermişler adama muslerayı,ligin en iyi sağbekini,en iyi 2 stoperini,en iyi 2 ossını,en iyi 2 kanadını,mertensi matayı ikardiyi iyi oyun ve rahat galibiyet bekliyo millet bunlarla nasıl olacak bu iş ?

Sivaslı goutas,konyalı ahmet oğuz,ümraniyeli geraldo,ankaralı pedrinho,adanalı akintola,başaklı volkan babacan,tsli umut bozok,bjkli onuru verecenki adamın eline bişeyler yapsın

Elinizi vicdanınıza koyup öyle eleştirin
Evet son sırada kendisi

Fatih hocaya 19/20 sezonunda verilen kadroyla bugün ki kadro birbirine yakın seviyede kadrolar diyebiliriz. Fatih hoca takıma ritim yakalatmış 9 maçta 8 galibiyetle 1 beraberlik covid arası girmişti o aradan çıkar çıkmaz da takım daha toparlayamamıştı ciddi ritim kaybına uğramıştık.

Biri Dünya Kupası biri de depremden dolayı lige 2 kez yaklaşık 1 ay ve üzeri aralar verildi. Dünya Kupası arasından çıktığımızda ilk maç İstanbulspor maçıydı önceki maç Başakşehir'e 7 atmıştık fakat takımın ritim kaybettiği gözüküyordu az daha maç 2-2 oluyordu. Takım 2 haftada ritmini bulup kadıköy de feneri 3'lük yaptı.

Çok fazla panik olacak durum yok bu yaşanan süreç gayet normal 4 hafta sonra beşiktaş'ı da orada 3'lük yapacak oyun seviyesine çıkarız. Hazırlık maçı konusuna da hiçbir şekilde katılmıyorum istersen 100 hazırlık maçı yap hiçbiri maç temposu gibi olmaz.
fatih hocanın peşini sal

fatih hocanın peşini sal
Fatih hoca hakkında geçmişte yazdıklarım halen duruyor son ana kadar en çok savunanlardan biriyim oraya yazdığım tarihimizin en başarılı hocasına da buna benzer kadro verdik lige o dönem ara verilmese çok rahat şampiyon olabilecekken covid yüzünden verilen ara sonrası ritim kaybettik ve öyle şampiyonluğu verdik.

İkisi arasında bir kıyaslamadan öte ritim kaybetmenin etkisi üzerine etkisini yazmak için örnek verdim. Mevcut durumda Fatih hocayla kimse kıyaslanamaz sonuçta kıyaslanacak kişinin en az 5-6 şampiyonluk ve Avrupa'da da başarılar kazanması lazım.

okan buruk'un iyi bir hoca olup olmadigi avrupa maclarinda anlasilir, dikkat ederseniz fatih terimle de gayet guzel biciyorlardi bizi hakemler ama avrupa'da hem daha iyi konsantre oluyor hem de daha hakkaniyetli sonuclar aliyorduk.

ligte futbolcularin moral ve motivasyonunu da etkiliyor bu durum, bir yerden sonra ne yapsak zaten kazandirmayacaklar psikolojisini yerlestiriyorlar.gecen sene takimin havlu atmasinda onemli bir etkendi bu durum.Bu sene yardirarak giden inanan bir galatasaray var ( di) ama bu aralar tempomuzu pc etti resmen.

son maclarda ben de begenmiyorum performansimizi umarim toparlariz.

Hepsini anlarimda boey kesik filan yiyemez
Boey'in aslında oyun planındaki önemi çok büyük çok fazla pas arasına giriyor ya da rakipten topu çalıyor topu geri kazanım süresinde takımda çok net ilk 3 de vardır. Rakipler genelde Boey tarafından değil soldan gelmelerinin bir sebebi de fiziksel olarak mücadele edememeleri Boey acayip üstünlük kuruyor.

Geri
Üst Alt