söylediği her şey de yusuf dışında yanlış
puan ortalamasına baksın yav 14te14 yapıp tüm büyük takımları yendık

boş yapıyor ftci

sezon başında yiyemediler okanı ilk düşüşünde başladılar

bunlar galatasaraylı falan degil sırf bizim üzerimizden yayın yapıp tonla para kazanıyor

FtBvyzmWwAAa4nq.webp

yazar iken destur alın

Oyunculardan katki alamiyor ne demek ya nasil bi sacmalik

Emre tasdemir den bile katki aldi mac kazandirdi (karagumruk macinda attigi gol)

Tek tek 25 kisilik kadro’yu yazdigimizda neredeyse bütün oyuncularin gol katkisi olmustur

Takim da en son böyle bir durum 11-12 sezonunda olmustu ve son macta bu yüzden muslera penalti kullanmisti

Sevapları hatalarının çok çok üstünde. Konuşmaya gerek bile yok, yıllar sonra en azından ne oynadığını bilen bir takım izletti sezonun büyük çoğunluğunda.

Ama işte yine de dikkat etmesi lazım, etraf köpek balıkları, akbabalarla dolu, aleni şike dönen bir ortam var, o yüzden bu durum hata kredisini neredeyse yok ediyor. 6 puan fark ve önünde 9 tane maç. Bu süreç hatayı kaldırmaz, o sevaplar emekler bir anda çöp olur.

SM-G970F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Kızabiliriz eleştirebiliriz hatta dün bende eleştirdim ama bunca hakem hatası X bir hocada olsa şuna eminim ki bu takım şu an ligde en fazla 3'ncü sıradan öteye geçemezdi havlu atmıştı. Ben hayatım boyunca bu kadar art niyetli kasıtlı göstere göstere operasyon yaptıkları başka bir sezon hatırlamıyorum. Alanyaspor, Kayseri dep, Konya dep diğerlerini saymaya bile gerek yok +7 puan almış olsak şu an 26 maçta 70 puanımız olacaktı. Dün başakşehir maçında 2-2'ken verilmeyen penaltı verilse 3-2 öne geçecektik ve turu alacaktık. Her şeyi hocaya bağlarsak hata yaparız onlarda bunu istiyorlar yenildiğimiz maçtan sonra 2 penaltımız verilmemesine rağmen hocaya atıp tutup sallamamızı istediklerini vermeyelim.

Hocanın hataları var mı var fakat bu kadar hakem hatasına rağmen halen şampiyonluk yarışında tutup 6 puan fark önde olmamızda hocanın sayesindedir.

Son düzenleme:
Rakipte Salih,Talha,necip,umut filan oynuyordu.
En iyi adamları sakattı.
Yani karşımızda leş ötesi bir rakip vardı hocaya rağmen zar zor kazandık.
Orta sahamız yol geçen hanı olmuştu oyuna ilk alması gereken oyuncu Miço 'ydu son 2 dakika aldı.
Haftaya Kankasi ve kaçış arkadaşı emre ortasaha daki bu boşluğu af etmez cezayı keser.
Öngörü desen var.

Bu sezon 30 resmi maçta 72 puan toplayıp tarihe geçen Okan Buruk'tan sonra en başarılı isim, ortalama 2.37 puana ulaşan Coşkun Özarı olurken, Galatasaray'a en çok kupa kazandıran isim olan Fatih Terim 1.99 ortalama yakaladı.

1681107765242.webp

Geri
Üst Alt