Keşke dün yazdığım bu postu okusaydın önce. Dediğim gibi aynı kötü oyunu eleştirdiğim gibi sahada iyi işler gördüğümüzde de hakkını veririm hocanın.
yazilanlara bakmadim ama 6-0 kazandigimiz macta memnum kalman beni sevindirdi.
Sampiyon oldugumuz takdirde sence Okan hoca ile devam etmelimiyiz yoksa yollar ayrilmali mi ?

Hakem yorumumu daha önceden söyledim ciddi operasyon düzenlediler sezon geneli Okan hoca yerine X bir hoca olsa şu an lig de bu kadar hakem hatasıyla havlu atıp en fazla 3. olurduk hem hoca hem takım çok büyük karakter koyuyorlar.
Bahsettiğim içeriği buldum, 13:50 - 15:15 arasına dikkat.

Bahsettiğim içeriği buldum, 13:50 - 15:15 arasına dikkat.

İşte dediğim gibi başka bir hoca olsa muhtemelen çoktan havlu atmıştık hoca halen oyuncuları saha içinde tutup konsantre edip böylesi bir mücadele ettirebiliyorsa sadece hocalık değil oyuncu ilişkilerinde de ne kadar iyi olduğunu gösteriyor sonuçta rakibi yenmek için hakemleri de yendik.

Maç izlemeye başladığım dönemden itibaren baz alırsam böyle operasyon daha önce görmedim muhtemelen de tarihe geçecektir bu seneyi kimse kolay kolay tarih boyunca unutmaz VAR yokken bu kadar üst üstte bariz kasıtlı hata yapmıyorlardı gene hata yapıyorlar ama bu kadar göstere göstere değildi.

İşte dediğim gibi başka bir hoca olsa muhtemelen çoktan havlu atmıştık hoca halen oyuncuları saha içinde tutup konsantre edip böylesi bir mücadele ettirebiliyorsa sadece hocalık değil oyuncu ilişkilerinde de ne kadar iyi olduğunu gösteriyor sonuçta rakibi yenmek için hakemleri de yendik.

Maç izlemeye başladığım dönemden itibaren baz alırsam böyle operasyon daha önce görmedim muhtemelen de tarihe geçecektir bu seneyi kimse kolay kolay tarih boyunca unutmaz VAR yokken bu kadar üst üstte bariz kasıtlı hata yapmıyorlardı gene hata yapıyorlar ama bu kadar göstere göstere değildi.
Çünkü VAR sistemi kötü niyetli kullanınca tam tersi çok tehlikeli bir sistem haline geliyor.

Çünkü VAR sistemi kötü niyetli kullanınca tam tersi çok tehlikeli bir sistem haline geliyor.
Seneler sonra birilerinin itirafları duyarız vicdanına yenik düşüp yapılan operasyonları anlatacak birileri çıkar. Seneye gerekirse tüm hakemleri temizlesinler VAR'a yabancı hakem alsınlar saha içine de eyyamcı olmayan temiz hakemleri koysunlar ülke futbolu direk sınıf atlar.

Jesus da öyle bağırıp çağırıyor çok beğeniliyordu Okan hocada Dünya Kupasından sonrasını göremeyecekti. :asd:
Mahallede 25 yıllık tanıdık fanatik FB'li bir abi var. 14 maçlık ilk serinin ilk maçından sonra denk geldim (Karagümrük - BJK arası), bunlar tabi o sıra 5 puanla mı ne lider, bizim de kazık 2 maç BJK ve Başak deplasmanı var iyice havaya girmişler.

Beşlik simit gibi sırıtyor, sordum dayı ne oldu ? Diyor Jesus nasıl şu an, iyi de dur bakalım lig daha uzun Okan hocaya güveniyorum. Dedi 5 haftaya kadar kovulur.

Neyse DK sonrası liderliği ilk aldığımız haftalarda denk geldim, sordum dayı Okan hoca ne zaman kovulacak ? Kıpkırmızı oldu tribe girdi, FB derbisi sonrası ise pek denk gelemedim, bir kere uzaktan fark edip yolunu değiştirdi. :asd:

Mahallede 25 yıllık tanıdık fanatik FB'li bir abi var. 14 maçlık ilk serinin ilk maçından sonra denk geldim (Kragümrük - BJK arası), bunlar tabi o sıra 5 puanla mı ne lider, bizim de kazık 2 maç BJK ve Başak deplasmanı var iyice havaya girmişler.

Beşlik simit gibi sırıtyor, sordum dayı ne oldu ? Diyor Jesus nasıl şu an iyi de dur bakalım lig daha uzun Okan hocaya güveniyorum. Dedi 5 haftaya kadar kovulur.

Neyse DK sonrası liderliği ilk aldığımız haftalarda denk geldim, sordum dayı Okan hoca ne zaman kovulacak ? Kıpkırmızı oldu tribe girdi, FB derbisi sonrası ise pek denk gelemedim, bir kere uzaktan fark edip yolunu değiştirdi. :asd:
Bu başlıkta tüm mesajlarım duruyor hocanın ilk dönemlerinden beri takip ediyorum Fatih hoca sonrası başka şansımızın olmadığını çok defa söyledim. Okan hocanın gelişim sürecini takip eden herkes biliyor ki bu başarı tesadüf değil hatta şöyle arttırıyorum hoca gelişiyor ve daha da gelişecek. Ayrıca çok olgun bir insan hata yaptığında da kabul edip basın toplantısında da söyleyebiliyor bir çok dil bilip oyuncularıyla tercüman aracılığıyla değil bizzat kendi iletişim kuruyor.

Bu sene başarısız olsak bile sahip çıkmalıydık şimdi daha fazla sahip çıkmalıyız planları en az 6-7 senelik yapıp başarıyı sürekli hale getirmeliyiz. Tesisleri bitirip ekonomik olarak güçlü hale geldiğimizde de hedefleri daha da büyüterek devam edeceğiz.

Geri
Üst Alt