ortsahayı yine transit geçtiler. nelson,torreira ve abdül topluyor genelde 2.topları. diğerleri ortada yok
Bu maç özelinde yediğimiz 3 gol dışında pozisyonları yok. 3 golden 2'si bireysel hata, diğeri biraz şans işi defansa çarpı direkten rakibin önüne düştü. Pozisyonu yok bunun dışında rakibin benim hatırladığım.

ulan kapanan takımlara karşı yunusu almaman gerektiğini
eyt matadan medet ummaman
penaltıları mertens veya sergioya salman
gerektiğini öğrenemedin hala

bay varken keza zanioloyu niye oynatıyosun forvette yav
Aga haberleri takip et oyle yorum yap . BAY cezali onu bile bilmiyorsun ha!

Farioli gibi kafada kurdurduğu oyundan şaşmayan bir tarzı var. Oyun çeşitliliği yok. İlerde baskı çalışmayınca ve arkaya çok top yiyince hemen çat diye başka oyun şablonu veya tarzına geçebilmeliyiz. Proaktif olması lazım biraz. Neyse hocama güveniyoruz büyük maçlarda fire vermedi hiç inş nazar değmez.

Mata yunus ı evine iftara çağır.Alma oyuna öğren şunu.Mertens oliviera son dakikaya kadar kalsın ne istiyon hala öğrenemedim

bu noktadan sonra ufak detaylar haricinde bir değişiklik ters de tepebilir. ligin boyu kısaldı

o yüzden buraya nasıl geldiysek böyle devam edecek

sadece oyun içinde aldığımız riskleri biraz azaltmalı. kontrolsüz pres ve arkayı boşaltma işine son verilmeli.

Farioli gibi kafada kurdurduğu oyundan şaşmayan bir tarzı var. Oyun çeşitliliği yok. İlerde baskı çalışmayınca ve arkaya çok top yiyince hemen çat diye başka oyun şablonu veya tarzına geçebilmeliyiz. Proaktif olması lazım biraz. Neyse hocama güveniyoruz büyük maçlarda file vermedi hiç inş nazar değmez.
Hocayi en cok elestirdigim durum beklerinin orta yetenegi az ya da hic yokken bu kadar kenar orta yaptirmasi ki bunun da alternatif plan uretememesinden kaynaklandigini dusunuyorum

Sene basindan beri kenarlaedan bu kadar pozisyon bulmaya calisip kisir kalmamiz vahim bir durum cunku

Gomisin sakatligi falan yoksa niye kadroda degildi asıl buradan elestirilmesi gerekiyor zanioloyu çıkartıp gomisi almaliydik.

Sol bek yok hala.
Oyun kurucu belli değil torrera tek başına oynadı bugün.
Duran top çalışmıyor takım ısrarla.
Penaltıyı kim atacak serbest vuruşu kim çalışılmalı.
Bu takım su an burada ise gomis e çok şey borçlu bu adam neden 3.forvet e düşürüldü

Yaptığı galibiyet serisinden sonra takımın böyle maçlarda normal şartlarda takılma şansı var ama Lale Orta varken bu şansta onda yok.2. 1 plan hep olmalı özellikle şampiyonluk yarışındaysan denemelere hiç gerek yok.Barış sarı kart cezalısı Gomis kendini riske edebilirdi bilmiyom da Mertens'i forvete çekerek bu maça başlanabilirdi..

Mata'nın girmesini eleştirenleri anlarımda. Yunus'un girmesi çok normaldi ki Yunus daha önce girdikten sonra bir çok maçta etki etmiş ve penaltı falan aldırmıştır o yüzden onu girmesinin eleştirilmesi saçma.

Okan hoca şu Torreirayı ileri prese göndermekten vazgeç. Adamın bütün verimi düşüyor böyle. Kaç haftadır şansımız yaver gitti rakipler gol atamadı ama bu böyle olmaz diye dedik hep. Alanyanın ilk golü de böyle geldi. Topla iyi çıkan her takım bizim defansla karşı karşıya kalıyor. Sonra bir ara top ve gol.

Torreira iyi bir süpürücü. 6 numarada oynaması lazım.

Bence suçu var. Karagümrük oyun planını ilk dakikadan belli etti çözüm üretmek için ne yaptı izledi sadece. Sergio ve Abdulkerime yerlerinizi terketmeyin deseydi bile belki bu kadar pozisyon vermezdik. Diagne ve Adenin arkasına atılan her top tehlikeli oldu

Hocayi en cok elestirdigim durum beklerinin orta yetenegi az ya da hic yokken bu kadar kenar orta yaptirmasi ki bunun da alternatif plan uretememesinden kaynaklandigini dusunuyorum

Sene basindan beri kenarlaedan bu kadar pozisyon bulmaya calisip kisir kalmamiz vahim bir durum cunku
Kısır kaldığımız bir durum yok ki. Maçın son dk ve uzatma anları skor lazımsa biraz doldur boşalta dönüyor oyun bu yanlış ve bunu düzeltmeli katılıyorum ama kısır kaldığımızı düşünmüyorum.

bu noktadan sonra ufak detaylar haricinde bir değişiklik ters de tepebilir. ligin boyu kısaldı

o yüzden buraya nasıl geldiysek böyle devam edecek

sadece oyun içinde aldığımız riskleri biraz azaltmalı. kontrolsüz pres ve arkayı boşaltma işine son verilmeli.

Bak yemin ederim, bizim yaptığımız riskli presi ben ne Liverpool da gördüm ne başka takımda, Abdülkerimin ısı haritası neredeyse sol iç gözükecek, ben apoyu savunmada görmedim hiç, üstelik sürekli pozisyon da veriyoruz,Alanya maçı 5. Dakika, apo sol forvetin orada pres yapıyor, neden yav ?

Bak yemin ederim, bizim yaptığımız riskli presi ben ne Liverpool da gördüm ne başka takımda, Abdülkerimin ısı haritası neredeyse sol iç gözükecek, ben apoyu savunmada görmedim hiç, üstelik sürekli pozisyon da veriyoruz,Alanya maçı 5. Dakika, apo sol forvetin orada pres yapıyor, neden yav ?
bekleri de tamamen ileriye gönderiyor. adamlar hücum özelliği olan adamlar da değil zaten. ileriye çıkmaları takıma olumlu yansımıyor.

çok riskli bir tarzı var hocanın.

abdülkerim nelsson 100 kere kendi aralarında pas yapıyor her maç orta sahada oynattığın çıtkırıldım oliviera topu almaya gelmiyor forvetin ilersinde bekliyor nerdeyse hücuma çıkamıyoruz sen de izliyorsun sadece.

Geri
Üst Alt