Bireysel yeteneklerle 2 maç kazanınca başımıza Guardiola kesildi. Kötü oynadığımızı söyleyince de hemen Galatasaray düşmanı ilan edildik. Aciz hocanızı alıp tepe tepe kullanın şimdi.

şimdi basın toplantısından ağlayarak tüy dikebilirsin

Maç başlığına da yazmıştım topu alan oyuncuya en yakın futbolcu 10 metre uzaklıkta, hamle yapmadı diye kızıyoruz da hamle yapsa ne olacak ki bireysel yetenekle bişeyler yapan olmadıkça maçlar kanser hep. Okan Buruk anadolu takımı antrenörü bizim takımın antrenörü değil, 50'de 50'de yapsa durum bariz belli.

Eğer hocaysan

Bir sonraki maça

Sergio'yu
Mertens'i
Muslera'yı
Adegukbe'yi

Oynatmazsın

Ama değilsen oynatmaya devam et

oliveirayi oynatarak hata yapti

o hatasini gelecek haftalarda devam ettirirse sampiyonluk yok oluruz

yine de destege devam

avantaj bizde

Şampiyon olsak da yollar ayrılmalı. Çıldırdım maçı izlerken , 55 te yaptığı değişikliği ikinci yarı başlarken yapmasına bile fittim ama yine şaşırtmadı hocamız.

Torreira değişikliğiyle de sıvadı. Orta sahadayı tek başına tutan adamı çıkarım ne işe yaradığı belli olmayan yunus ile tamamladı bu gece ki hatalarını.

Obur macta sergio gene 11de olursa hakkında konuşulacak bir sey kalmaz.

Şampiyon olsanda gelecek sezon uzak dur bizden..

Git isine ya, sampiyon oldugu gün kovulmali, buna bir daha büyük takim emanet edilmez, basaksehir ile nasil sampiyon oldu hepimiz biliyoruz.

Orta saha döküluyor besiktas gol atacak hepimiz görüyoruz hala bekliyor oyuncu degistirmeye. Ne Sergio sevgisi varmis adamda.

M2011K2G cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Geri
Üst Alt