Dandik oyun için teşekkürler. Haftaya da Oliveira ile başlarsın artık mutlu mesut

kayseri ads alanya maçlarında çoğu kişi istifa derken ben devam diyordum ama son haftalarda yaptığı hamlelerden memnun değilim. konya deplasmanında barış kazma olsa da bekini çıkartmıyordu. zaniolo'yu alıp barış'ı çıkarıp alacağımız maçı döndürtmüştü o hamleyle.

bugünkü maçta da öndeki 5'linin en dirisi raşitsa çıkmamalıydı. yerine giren isim zaniolo gibi bir manyak ise hiç olmamalıydı. az daha bu maç da gidiyordu. kırmızıdan sonra barış ve kaan gibi mücadele edecek isimleri almasıyla hatasını biraz da olsa düzeltti.

son haftalarda kadroyu değiştirmeme isteğini anlıyorum ama oliveira mertens düşürüyor bizi. birini değiştirmesi lazım

Hoca çok gergin fakat esas sıkıntı bunu oyunculara yansıtıyor ve sağlıklı dusunemiyor 6 tane yardımcın var hoca her maça farklı strateji gelistir aynı kadrolari çıkarma,zor değil bu

Son maçlara bakıp yorum yapma. 14 maçlık serisi var bu takımın.

Şunu artık anlamasi lazım. Sergio ve Mertens fizik olarak tükenmişler. İkisi aynı anda olmuyor. Mertensin yaşı ilerlemiş, Sergio fiziken zayıf bir oyuncu. Bu kadar maç sonrası sezon sonlarına doğru düşme olur böyle futbolcularda. Normal aslında. Daha az dakika vererek, kırmadan idare etmesini öğrenmeli.

14 maçlık seriden sonra pek güzel bir futbol izleyemedik. Ama kaliteli oyuncularımız olduğu için istediğimizi aldık neyse ki.

Üzerine fazla gereksiz gidiliyor biraz sakin. Bugün Zaniolo hariç her değişiklik doğru idi. Ben girmesini istemesem de Zaniolo 'ya 15 milyon verdiysen mecbur oynatmak zorundasın en azından oyuna sonradan sokmak zorundasın. Yani bu değişiklik biraz da el mahkum değişikliğe öyle de bakmak lazım. Açıkçası bence bu kadar süper starın olduğu bir takımı harika yönetiyor. Hataları oluyor elbette ama hatasız kul mu var?

Ulan mertens Sergio oynamasın yazan adamlar ligin en iyi kadrosu bizde zaten diyorlar. Eee geçen seneden ne farkından var bu adamlar çıkınca sadece icardi. Tutarsızlıktan çatlayacaksınız yeter da şampiyon hocaya itaat edin

Hocam pozisyon vermeden 10 kişiyle koyduğu için yine suçlu 🙂 Geçmişte 10 kişi kalan rakiplere 1-0, 2-0 dan maç vermeye alıştılar tabi normaldir. Hocam maç 0-0'ken stoperi forvete gönder o zaman taparlar sana 😀

Rakibe 0 pozisyon vererek maçı bitirdik gene ilk senesinde rekorlar kıra kıra şampiyon oluyo.Ve bunu son 2 şampiyonlukta oynadığımız toptan çok daha iyisini oynatarak yapıyor.Şapka çıkarmaktan başka bi şey gelmez elden :hat:

Ulan mertens Sergio oynamasın yazan adamlar ligin en iyi kadrosu bizde zaten diyorlar. Eee geçen seneden ne farkından var bu adamlar çıkınca sadece icardi. Tutarsızlıktan çatlayacaksınız yeter da şampiyon hocaya itaat edin

Bence Sergio, Mertens in yerinde oynayabilir. Bunu neden hic denemedik, ilginç.

Geri
Üst Alt