Dediğin mantıklı ama. Geçen dönem aday olduğunda ranieri ile anlaşmış onu getirecekti yine yabancı olacaktır renktaş aday olurda kazanırsa.
Dediğim gibi şu dönemde TL üzerinden yürümemiz gerekiyor mümkünse 2.5 m Euro alan Muslera'dan dahi çıkmalıyız Feghouli ve Babel'in sözleşmeleri bitiyor uzatma fikri dahi olmaması gerekiyor. Bize yıldız ve yetenekli futbolcu da gerekmiyor takım futbolu oynayacak ucuza futbolcular bulmalıyız yoksa her geçen gün batıyoruz bu kulüp düzlüğe çıkacaksa artık gerçekleri görerek düşük bütçelerle başarılı olup çıkabilir aksi durumda her geçen sene daha kötü hale geleceğiz. Okan olmuyorsa İlhan Palut'u almalıyız.

Vinçenzo Montella veya Okan Buruk'tan birisi tercih edilmeli. Yeni yönetimler genelde mevcut görevde ki hocalarla yol ayrımına giderek başlıyor bu yüzden Torrent'in kalma ihtimali artık çok düşük.

Vinçenzo Montella veya Okan Buruk'tan birisi tercih edilmeli. Yeni yönetimler genelde mevcut görevde ki hocalarla yol ayrımına giderek başlıyor bu yüzden Torrent'in kalma ihtimali artık çok düşük.
Unal Aysalin açıklamalarını dinledim,ya shmidt gibi potansiyelli biri gelir ya da kendini ispat etmis yabanci bi hoca.okani getirmez gibi.

Unal Aysalin açıklamalarını dinledim,ya shmidt gibi potansiyelli biri gelir ya da kendini ispat etmis yabanci bi hoca.okani getirmez gibi.
Öyle bir bütçemiz yok ki ben bunu anlamıyorum Roger schmidt'i kaça getireceğiz bu adama nasıl bir bütçe sunacağız geldiğinde kendi takımını isteyecektir ya da gelecek olan başka kendini ispat etmiş adam kendi takımını isteyecektir. Kulüp seneye Avrupa'da yok bu sene Avrupa liginde bile 15-16 m euro yaklaşık 225-250 m TL para kazandık Avrupa maçlarındaki bilet fiyatları, ürün satışları gibi konulardan da 80-100 m TL kazanmışızdır yani seneye en basiti 350 m TL'ye yakın para kulübe girmeyecek yayın gelirinde 180-190 m TL gelirken seneye 120-130 m TL yaklaşık 50-60 m TL daha az gelecek 400 m TL gelirlerde düşme var bana yabancı teknik adam hiçbir şekilde mantıklı gelmiyor.

Okan bu kulüpten şampiyonluğu satarak ihanet ederek gitti
Oyuncuyken getirilmesi de çok yanlıştı, hoca olarak getirilmesi de yanlış olur
Avcı’nın sistemi yetmedi, üstüne hakemlerin de ittirmesiyle şamp yaptılar
Sonraki sene ise düşme hattındaydı takımı
Geçelim lütfen

Gelirse hamza hamzaoglu gibi şampiyonluk ve kupalarla kapatma ihtimali var sezonu,daha detayli bakarim kesinleşirse

Geçelim lütfen
Ben başakşehirdeki şampiyonluk disinda akhisardaki basarisina bakıyorum abi.orda iyiydi harbiden,2 de kupa aldi zaten.biri fbden,biri bizden

Geçelim lütfen
Kimler nasıl gitti klüpten, sonra nasıl geldi. Hepsini unuttuk.

bize gelmeyecekse hiç vakit kaybedilmeden milli takımın başına getirilmeli

çok iyi bir milli takım hocası olacağı kanaatindeyim

dursun bey başkanlığında ekibimizi başarıdan başarıya koşturacak gibi görünüyor

Geri
Üst Alt