Torrent'den evvel Okan'ı da Bülent'i de detaylıca inceledim röportajlarına kadar. Olmaz diyorsak bir bildiğimiz vardır!! Fikrime saygı duymakta beis görme ahbap. Şu var gelirse niye geldi demem denenmeyi hak ediyor.

ben de merak ettim sebebini

Mesele sadece hoca değil, altına kurulan ekip ve yönetimle uyumu.

Korkacaksa sadece skora oynayacaksa Okan da gelmesin. Öncelikle Bülent Kaptan zaten gelmesin, bence şansını Rize başında net şekilde kaybetti.

Ya 8JK ile F5in eskileri hangi takımda olursa olsun sürekli camialarını övüyor, göreve hazırız falan diyor. Bizden giden de bize düşman oluyor.

Bülent'dense Okan'ı tercih ederim.

2001 yılındaki yanlışına ben de çok kızıyorum, hazmı zor. Ama Terim'i de 2000 yılında UEFA'yı aldıktan sonra cart diye istifa etmesi de çok hazmedilecek gibi değildi. Giderken yaptığı basın toplantısı varsa Youtubeda izleyelim. 2013de Pamukören'in Milli Takımına gitmesini de unutmadık. Ama yine başımıza geldi sahiplendik.

Başarılı olursa Okan Hocama da sahip çıkarız.

Metin Öztürk başkan seçilirse şüphesiz Okan gelecektir.

bu ligte ara sıra olan istisnalar haric yabancı hocayla bir halt olmayacagını anlamak bile iyi birşey umarım baskan adaylarıda durumun farkındadır

5-6 maç sonra sövülecekse gelmesin.

bir hoca isterken kendinize şunu sorun, sabredecek miyim.

Fenerbahçenin yoluna girecez aksi durumda. Dogru bi profil bulup istedigi oyuncular alinmali ve sabredilmeli.

Okan gelsin dedigimde eksikleri sayılıyordu burada, simdi cogu kisi istiyor, eksiklerini gidermis herhalde.

Sabredilecekse gelmesinde bi sakınca yok

Takımı bir karaktere büründüreceğini, mevcutlardan verim alacağını düşünüyorum.

Muhakkak etki edecektir, teknik direktör değişiklikleri normalde olumlu bir geri dönüş sağlar. Bu Torrent'le bir türlü olmadı, Okan'la yeni sayfa açmamış şart.

Zaten başkası da gelmez. Gelecek x yabancı iyice sıçar batırır.

Gelebilecek tek potansiyelli Türk Okan'dır.

Bir maceraya atılmalıyız.

Sorun yerli veya yabanci hocada degil, takimin kalitesinde sorun var, okan gelse de pep gelse de ne fark edecek ki? Kanatlar ucacak mi orta sahanin kalitesi mi artacak? Gölcüler daha mi cok gol atacak? Tabiki iyi bir hoca sart bu takima ama adamin eline malzeme vermesen oda yarim sezon dayanir kovulur.

Rize döneminden beridir şans verilmeli diyorum.

Fakat sabredilecekse, yönetim arkasında saglam duracak, taraftar ota boka soylenmeyecekse gelmeli. Sabır işini çözmek lazım. Bu bi dönem, burada sabretmeyi ögrenmezsek fenerbahce gibi olmamız kaçınılmaz. Bu sadece taraftar odaklı değil, yönetimde bu sabrı göstermeli.

Geçmişte kim ne yaptıysa yaptı, temiz bi sayfa açmak lazım artık.

Rize döneminden beridir şans verilmeli diyorum.

Fakat sabredilecekse, yönetim arkasında saglam duracak, taraftar ota boka soylenmeyecekse gelmeli. Sabır işini çözmek lazım. Bu bi dönem, burada sabretmeyi ögrenmezsek fenerbahce gibi olmamız kaçınılmaz. Bu sadece taraftar odaklı değil, yönetimde bu sabrı göstermeli.

Geçmişte kim ne yaptıysa yaptı, temiz bi sayfa açmak lazım artık.
Nuri mi Okan mı? 5 maç sonra küfürler uçuşur merak etme

5 sene 3 farklı takima ust seviye top oynatmış, kupalar kazanmış, clde show yapmis bir hocayla iki mac kazanmış bir dünkü bebe nuriyi ayni cümlede bir araya getirmeyin rica ediyorum.

Fazla transfer yapma olanağımızın olmadığı bir dönemde mevcut takımdan verim alma ihtimali en yüksek hoca Okan Buruk. O yüzden şu şartlarda en mantıklı seçim Okan Buruk.

Nuri ile şu aşamada kıyas kabul etmez. Ilerde Nuri daha buyuk hoca olabilir demek istediğim Nuri kötüdür değil ama biz zar atamayız Nuri için. Torrent gidecekse yerine gelmesi gereken ilk isim Okandır.

Galatasaray Bir His Takımıdır.

Nuri mi okan mi aklımda deli sorular . Neyse ya başkan düşünsün

Geri
Üst Alt