Saçmalık mı? Uefa kupasını almış.Türk futbolunun çıkabileceği en üst seviyeye çıkmış bir kulübe 5 kuruş para kazandırmadan avrupaya gidiyorsun üstelik seni yetiştiren kulüpden kaçarcasına gidiyorsun haber bile vermeden savaştan kaçar gibi. Bu mu saçmalık?

Şu olayı Okan değil de Terim yapsa 100 yıl kullanacak adamlar var forumda :sneaky:
eee yaptı zaten?
wadxfl37clo41.jpg

Bu bedelsiz gitme işini çok büyütüyoruz.
Sezona başlamadan uzatırsın, yanaşmadı mı sende satarsın.
Devre arası sezon sonu beklenmez.
Beklersen elin oğlu gelir elinden alır.

Bir de şu var bonservisli gideni de gördük, oralarda götü kalkıp Galatasaray komik teklif yaptı diye gezenler de var.

Sacma sapan adamlari yardimci diye yanina almaz umarım. Kendisinden umudum hep vardi millet hain derken gelsin diodum, Emre B kdr potansiyel mevcut.

Hayirlisi olsun kesinse eğer.

Saçmalık mı? Uefa kupasını almış.Türk futbolunun çıkabileceği en üst seviyeye çıkmış bir kulübe 5 kuruş para kazandırmadan avrupaya gidiyorsun üstelik seni yetiştiren kulüpden kaçarcasına gidiyorsun haber bile vermeden savaştan kaçar gibi. Bu mu saçmalık?

Şu olayı Okan değil de Terim yapsa 100 yıl kullanacak adamlar var forumda :sneaky:

İnter'e gittiğinde 28 yaşındaydı zaten okan kulüpte bir ton şampiyonluk yaşamış adam okana gelene kadar kimler var kimler. O dönem neler yaşandığını olayın içeriğini falan bilmediğimiz için çok dert etmiyorum bu mevzuyu siz de dert etmeyin.

inşallah çok başarılı olur. döngüyü kırmak ve yeni ufuklara yönelmek için buna çok ihtiyacımız var.

Hoca okan olmuş,her nekadar daha zamanı olduğunu düşünsemde başa geçiyorsa konu Galatasaray olduğundan taraftar olarak baskı yapmadan strese sokmadan işini yapmasını sağlamak gerekir.mademki gs hocası olmuş enaz 1 yıl gözlemlemek ,gözlemlerken onu baskıyla aleyhinde sürekli sosyal mecralarda yıldırmamak ,başarı kazanabilmesi gs için iyi şeyler yapabilmesi için yardımcı olmak lazım taraftar olarak.

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Geri
Üst Alt