Vay be ligin ilk haftalari başak sicarken 2020 yi göremez deniyordu herif sampiyon oluyor..

Valla hocaya ruh hali sorulup seneye bile düşünebiliriz, Bu adamın falsoları var ama yerli hoca olarak bizim yelpazemize bakarsak tek iyi seçeneğimiz kendisidir.

Ortada bölünecek bir durum bence yok. Ben bu adamın GS'lı olduğuna inanmıyorum ama gelip bize katkı verip başarılı olacaksa buyursun gelsin. Sonra da isterse Avrupa'ya falan gidebilir.

aga takımın tdsi yaşayan efsanemiz FATİH TERİM ve taraftar birlik mi sence şu an :asd: bırak okanda öyle olsun
Ya ben gelmesini istiyorum aslında hatta fatih hocayla çalışmasını baya isterdim
ama istemeyenler de var işte .
Fatih Hocaya gelince Okan Burukla bir tutulamayacak kadar büyük bir değer benim için.
Bir sezon bakarsın istifaya davet ederler öbür sezon alkışa tutarlar bu işler böyle ama Fatih Hocanın büyük bir değerimiz olduğunu unutmamak lazım

Bu adam mal mi da IBB ile sampiyon olup herseyin soru isareti oldugu kulübe gelsin.

Hem de Terim'den sonra.
sen nasil ki ibb spor taraftari olmuyorsan, okanda evine dönme hasretiyle yanip yanip tutusuyor.

fatih terim yeter ki gitsin. okan hocam bu göreve asla hayir demez.

sen nasil ki ibb spor taraftari olmuyorsan, okanda evine dönme hasretiyle yanip yanip tutusuyor.

fatih terim yeter ki gitsin. okan hocam bu göreve asla hayir demez.

Onu demiyorum.

Terim den sonra gelecek her adamin isi zor. Okan'in isi de daha zor olur. IBB de kafasi rahat, taraftar yok baski yok oh mis gibi.

Onu demiyorum.

Terim den sonra gelecek her adamin isi zor. Okan'in isi de daha zor olur. IBB de kafasi rahat, taraftar yok baski yok oh mis gibi.
Aynen terimden sonra enkazın altında ezilecek bir kurban lazim. O kurbanın ustune Okan Hocam kurtarıcı olarak gelmeli.

1990 lı yıllarda okan ilk piyasaya çıktığında tek kelimeyle muhteşem bir tekniği vardı, o dönem izleyenler hatırlar durdurulamıyordu, hız, çalımları tek kelimeyle mükemmeldi. ts maçında ayağı kırıldıktan sonra tekrar o tekniğe hiç kavuşamadı. ayağı kırıldığında o dönem neredeyse 1 sene oynamadı, galatasaray camiası okan ı o dönem hiç yalnız bırakmadı, vefasızlık etmedi. kırık düzelip futbola döndüğünde daha fiziğe dayalı mücadeleci bir oyuncu oldu, o teknik ortadan kayboldu gitti.

sonrasında şampiyonluklar, uefa kupası derken 5. senede, emre belözoğlu kardeşini de alıp, bedelsiz şekilde inter e gitti, lig devam ederken ön protokol imzaladıkları ortaya çıktı, 5. şampiyonluk avuçlarımızdayken emre ve okan bilinçli oynamadı, kırmızı kart gördü, o dönem izleyenler iyi hatırlar galatasarayı üst üste 5. şampiyonluktan edenler emre ve okandır.

sonra inter e gitti, oynadı, oynamadı neyse, gezdi, geri geleceğinde, galatasaray için bütün şartları oluşmuşken, anlaşılmışken, 500 bin dolar için beşiktaşı tercih etti, profesyonellik dedi.

sözün özü emre belözoğlu ne kadar Gs’li ise, okan buruk da o kadar Gs’lidir.

via ~ ekşisözlük

Hayallerini kurdugun Besiktasin efsanesi Okan'nin 2 mac'tada taktiksel olarak Terim tarafindan surklase edilmesine ne diyorsun renktas?

Terim'in yetersiz olmasi, ligdeki diger hocalari yeterli kilmiyor. Terim 1 yetersiz ise eger Okansiz en az 10 yetersiz.

Ha, Sergen'in cani sikilir elbette efsanesi oldugu Besiktas'da yillik 500.000dolara hocalik yapabilir.

Geri
Üst Alt