Hüsnü Ayabakan
Ulubatlı Souness
- 1 Ağustos 2012
- 38.463
- 39.316
- 3.293
Vay be ligin ilk haftalari başak sicarken 2020 yi göremez deniyordu herif sampiyon oluyor..
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
08.11.2019Avcı'nın senelerdir yapamadığını yapıp Başakşehir'le şampiyonluğu yaşayacak
aga takımın tdsi yaşayan efsanemiz FATİH TERİM ve taraftar birlik mi sence şu anBu adam bize gelmeye kalksa taraftar ikiye bölünecek anlaşılan
O yüzden hiç gereği yok
Ya ben gelmesini istiyorum aslında hatta fatih hocayla çalışmasını baya isterdimaga takımın tdsi yaşayan efsanemiz FATİH TERİM ve taraftar birlik mi sence şu anbırak okanda öyle olsun
sen nasil ki ibb spor taraftari olmuyorsan, okanda evine dönme hasretiyle yanip yanip tutusuyor.Bu adam mal mi da IBB ile sampiyon olup herseyin soru isareti oldugu kulübe gelsin.
Hem de Terim'den sonra.
Okan hocam iki üç ay sonra super kupayı alinca denklesecekler.basarili buluyorum
ama henuz hamza hamzaoglu kadar bile kupasal basarisi yok.
öyleyse buyursun gelsinOkan hocam iki üç ay sonra super kupayı alinca denklesecekler.
sen nasil ki ibb spor taraftari olmuyorsan, okanda evine dönme hasretiyle yanip yanip tutusuyor.
fatih terim yeter ki gitsin. okan hocam bu göreve asla hayir demez.
Aynen terimden sonra enkazın altında ezilecek bir kurban lazim. O kurbanın ustune Okan Hocam kurtarıcı olarak gelmeli.Onu demiyorum.
Terim den sonra gelecek her adamin isi zor. Okan'in isi de daha zor olur. IBB de kafasi rahat, taraftar yok baski yok oh mis gibi.
O kurbandan sonra yeni yönetimle 5.terim dönemi başlar renktaşAynen terimden sonra enkazın altında ezilecek bir kurban lazim. O kurbanın ustune Okan Hocam kurtarıcı olarak gelmeli.
Hayallerini kurdugun Besiktasin efsanesi Okan'nin 2 mac'tada taktiksel olarak Terim tarafindan surklase edilmesine ne diyorsun renktas?