Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Öyle bir şeye hiç rastlamadım.Benim en çok hoşuma giden yanı, Fatih Terim'e değil de Fatih Terim'ci olmayan Fatih Terim'cilere girişmesi.
Fatih'in de halterli fotoları vardı. Şimdi paketim yok diye araştırmadım
Ben çok rastladım.Öyle bir şeye hiç rastlamadım.
Fatih Terim'ci olmayan Fatih Terim'ciler kimlerdir?Ben çok rastladım.
Fatih Terim'ci olmayan Fatih Terim'ciler dir.Fatih Terim'ci olmayan Fatih Terim'ciler kimlerdir?
Şaka yapıyosun. Öyle birilerini tanıyan var mı?Fatih Terim'ci olmayan Fatih Terim'ciler dir.
Renktaş hocayı bende eleştiriyorum, bırakması gerektiğini düşünüyorum. Ama alternatiflere bakınca bizim için en doğru tercihin şu an yine kendisi olduğunu düşünüyorum.Şaka yapıyosun. Öyle birilerini tanıyan var mı?
0 zaman sen Fatih Terim'ci olmayan Fatih Terim'cilerden değilsin. Terimcisin.Renktaş hocayı bende eleştiriyorum, bırakması gerektiğini düşünüyorum. Ama alternatiflere bakınca bizim için en doğru tercihin şu an yine kendisi olduğunu düşünüyorum.
Evet0 zaman sen Fatih Terim'ci olmayan Fatih Terim'cilerden değilsin. Terimcisin.
Şahsına münhasır kişileri severim. Seni de bu yüzden seviyorum.Tanburacı değişik bir herif