Taktiksel sıkıntıları dile getirip eleştirmek için en azından ligin ilk 5 maçını beklememiz gerektiği kanaatindeyim.

Okan istekli olup gelmese hocada getiremezmişiz heralde.

Inlesin Tüm Ülke Zaferinle Şanlı Galatasaray

Ömer’i almasına şaşırdım

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Antalya maçına kadar beklemek lazım ama şu ana kadar ekstra bir şey göremedik. Umarım kondisyon yüklemesi yüzünden gelen yorgunluktan ötürü bu tarzda bir futbol oynuyoruzdur diyelim.

dizilişsel teamüllerden sıyrıltmasını dilerim

oyuncu degisimi disinda begendim bu gunku sigma olomuc hazirlik macinda.
ozellikle 2.yariya B planli *oyun degisimi hemen etkisini gosterdi ~ 55~70 arasi goller geldi.
sergio nun ilk yariya nazaran 2.yari da bu periyodda ozellikle daha onde oynamasi gollere etki etti kanimca. hatlar arasi daraldikca, 2.yarida diger+ , misal omar yunusa yakin oynadikca orda yunus'un efektifligine kapi acti bir bakima.ozellikle gol periyodlari donemi ozelinde.

eldeki mevcut kadro ozelinde oyun anlaminda misal bugunku macta , _hizli kisa degisimli *paslari ve hizini_begendim takimin,,, onceki sezon bu yonumuz bayagi yavas ve statik idi.

temennim kendi oyununun net ve de istikrarli oynatmasi adina - istedigi profiller bir an once alinir.

Biri bana macin bitimine son üc dakika kala oyuncu girdirmenin bir aciklasini yapabilirmi? Giren oyuncularin ayagina belki bir top deger neye yariyor hazirlik macta böyle hareketler? Hele giren altyapi futbolcuysa, yazik ya, girdir bu genci macin 75. Dakikasinda en azindan kendini azda olsa gösterir. En nefret ettigim olay bu laf olsun diye son dakika genc oyuncu oyuna almak.

M2011K2G cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

sadakat diye dizi izliyorum karının biri kocasıyla strese yaşıyor ve gevşemek için sık sık masaja gidiyor. Bizde geçtiğimiz hocalarla çok stres yaşadık ama Okan hocanın bizi rahatlayacağından endişelerim var.

Bu futbol bizim istediğimiz bir futbol değil.

Sezon başlamadan yollarımızı ayırmamız lazım

Hazırlık maçıda olsa şu kadroyu çıkaran biri td md değil

Oyuncuları görmek istiyorum desen tam tersi bunlar bize ebemizinkini gösterdi zaten senelerdir

Gidecekler zaten desen gidecek adamları oynatıp niye gençlerin sürelerini çalıyosun

Presli kadro diyon pres özellikli oyuncumuz yok,gelenler yahut gelmesi istenenlerde o özelliğe sahip değil

Bizzat kulübe ve taraftara endirekt olarakta sana ayıp eden 2 tane gamsızdan birinide oyuna aldın geçen maç

Çıkardığın kadrolardada mantık yok karambole kahvedeki dayı gibi diziyon kadroyu

Oyun olarakta bir gr gelişme yada ilerleme yok,torent o leş kadroyla en azından birşey oynatabilmişti

Kredin bitti ya kendine gelirsin yada kendine getiririz

Ya maç saatini bekleyen milyonlarca traftar var ayıp olur diye bile şu kadroyu çıkarmaman gerekirdi ne diyimki sana

Sıkıntı çekerse teknik ve taktiksel vs. ( ki çok erken ) değil de, mevcut durumda yetersizliği onlarca/yüzlerce defa kanıtlanmış futbolculara tanımış olduğu kadro tercihi olacak gibi.

Son düzenleme:
Geri
Üst Alt