“Üzgünüz bu konuya yazmaya yetkiniz yok” yazsını görmesi an meselesi…

lakin demokrasi aşığı bir yönetim olarak hoşgörülüyüz

Nedenmiş o hocaya düşmanmışım gibi sanmanızdan dolayı mı

Senin hoşgörünü sevsinler sen bir moderatörsün yanlışı düzeltirsin

Bir moderatör tehditvari konuşmaz üslupta hata arıyorsan önce aynaya bak

Var mı benim yazdığım da hakaret kötü söz kötü ima ayrıştırıcı bir unsur

Nedenmiş o hocaya düşmanmışım gibi sanmanızdan dolayı mı

Senin hoşgörünü sevsinler sen bir moderatörsün yanlışı düzeltirsin

Bir moderatör tehditvari konuşmaz üslupta hata arıyorsan önce aynaya bak

Var mı benim yazdığım da hakaret kötü söz kötü ima ayrıştırıcı bir unsur
Sayın Kara atacak olsam buraya yazmam. Atarım geçerim. Her yangın yapan verdiğimiz nuktedan tepkileri veriyoruz.

Üslubunuzu korumaya davet ediyorum sizleri

Sayın Kara atacak olsam buraya yazmam. Atarım geçerim. Her yangın yapan verdiğimiz nuktedan tepkileri veriyoruz.

Üslubunuzu korumaya davet ediyorum sizleri

Sayın Liboş üslubum da hata varsa uyarırsınız zaten moderatör olan sizsiniz

Burası cezaevi değil siz de gardiyan değilsiniz

Saygı karşılıklıdır kimseyi incitecek bir mesajım yokken başkası üzerinden tehditvari konuşmak bir moderatörün işi değil ayrıca yakışık kalmaz.

Neyse iyi günler

Sayın Liboş üslubum da hata varsa uyarırsınız zaten moderatör olan sizsiniz

Burası cezaevi değil siz de gardiyan değilsiniz

Saygı karşılıklıdır kimseyi incitecek bir mesajım yokken başkası üzerinden tehditvari konuşmak bir moderatörün işi değil ayrıca yakışık kalmaz.

Neyse iyi günler
Hayırlı günler Şevki bey

Screenshot_20220729-222324_Instagram.webp

kanat oynayabilen 10, 9 özellikli 10, gezici santraforla 442 konusulurken yine döndük 2 8li 4141'e. Hocanın mı tercihi yönetimin mi tasarrufu bilemem artık ama transferdeki plan değişikliği(özellikle pedro yattıktan sonra) canımı sıktı.

Sezon sonu için umudum azaldı yalan yok ama umarım kafandaki oyun planını sahaya en iyi şekilde yansıtıp 3 sezondur uzak kaldığımız şampiyonluğu bize getirirsin.
Allah yardımcın olsun hoca işin zor.

elinde 6 numara yokken 5. hazırlık maçında hala berkan'ı oraya devşirmeye çalışan adamdan pek bi yol olmaz kanaatindeyim. özellikle de daha güç şartlarda. ben miço gelince 6 numara alamazsak belki şenol güneş'in trabzon'u gibi çift 8 oynarız diye düşünüyordum ama belli ki hocamız kimse alınmasa da berkan-taylan'dan top çıkarma çalışmalarına tam gaz devam edecek. ihya edecek bi 6 numara gelse amenna, o da gelse aman bi şey olmasın diye duaya yatacağız. çünkü görünen o ki yine 2. bir planı olmayan tekdüze bi hocayla başbaşayız.

Geri
Üst Alt